kızlar sabah gittim kanda test yaptırdım 1.00 çıktı.doktorumu aradım 7 gün günüm geçti adet görmedim dedim banaLAKRON diye adet söktürücü verdi.
lakronu araştırıken bizim formda değişik şeylerle karşılaştım. bitane arkadaşımız kanda baktırmış çıkmamış sonra lakronu kullanmış yine adet görmemiş bu tekrar gebelik testi yapmış pozitif çıkmış sonuç sonradan........
kızlar benim korkum şimdiye kadar düzensizlik olmuyordu ilk denemede olmamıştı. hani şimdi böyle bir şeyle karşılaşınca ne yapcağımı bilmiyorum.
ya diyorum o arkadaşımız gibi kanda çıkmadı buğün 2. 3 gün daha bekleyip bidaha test yapayım olmazsa ondan sonra kullanırım ilacı nedersiniz?
kayracığım teşekkürler hep içimde sanki bebeğim benimle diye geçiyor.pazartesiye kadar bekleyip testten sonra bakarım çaresine.......
allahım içinde bulunduğumuz mübarek günlerin hürmetine bizleri müjdelendir.
senin mucizelerin çoktur.bizlere çok görme rabbim.
kızlar pazar günü kandil birbirimize bol bol dua edelim bellimi olur birimizin duası kabul olur.
bugün benim doğum günüm az önce eşim aradı dışarı çıkalım diye moralim bozuldu bugün keşke yaptırmasaydım. onuda kıramadım tamam dedim ama canım hiç birşey yapmak istemiyor......
öyle bir mucize olsada bu yaşadıklarımı bana unuttursa onunda bu gecesini ona sıkıntı yapmasam......
ne güzel hayaller kurmuştum bugün güzel haberler alıp akşama dışarıda kutlayacaktık.......
ama yinede kalbimin bir köşesi diyorki üzülme bebişin seninle.......inşallah.......inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?