bulut83 e akl verin kzlar

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
42
İstanbul
kızlar sabah gittim kanda test yaptırdım 1.00 çıktı.doktorumu aradım 7 gün günüm geçti adet görmedim dedim banaLAKRON diye adet söktürücü verdi.

lakronu araştırıken bizim formda değişik şeylerle karşılaştım. bitane arkadaşımız kanda baktırmış çıkmamış sonra lakronu kullanmış yine adet görmemiş bu tekrar gebelik testi yapmış pozitif çıkmış sonuç sonradan........

kızlar benim korkum şimdiye kadar düzensizlik olmuyordu ilk denemede olmamıştı. hani şimdi böyle bir şeyle karşılaşınca ne yapcağımı bilmiyorum.

ya diyorum o arkadaşımız gibi kanda çıkmadı buğün 2. 3 gün daha bekleyip bidaha test yapayım olmazsa ondan sonra kullanırım ilacı nedersiniz?

eğer içinde böyle bir şüphe varsa bekle istersen canım 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırsın inş. bebişin seninledir

Canım değerin çok düşük ama bencede 2 gün sonra tekrar test yaptırıp onun sonucuna göre ilaç kullanırsın.ınşallah bebişin tutunmaya çalışıyordur.

canım 2 gün sonra tekrarla testi. o ilacı duymadım ama içindekisesi dinle

canım benimde ilk denemem ve sonucum 11 gun 1.00 çıktı doktorlar ilaçları esin dediler
normal regli gunumden 5 gun geçti ilaçları keseli 3 gun oldu ama hala olmadım
bende hep tst yanlıştır diye bekliyorum
inşallah senin sonucundan sonra degerlerin yukselmiştir.

bulutcum 2-3 daha bekle canım aklında kalmasın. ondan sonra kullanırsın eğer istersen adet söktürücüyü..

bencede bekle nasıl olsa eninde sonunda adet olursun yoksa aklında kalmasın belki bi mucize olurr bebişin sürprizz yaparr...lmaz:

canım bılmıyorum ama bıldıgım bırsey var ablam hamıle kalınca 3 ayın sonunda kanında pozıtıf cıkıyor yanı ılk 3 ay bebek allah tarafından gızlenıyorrr olabılır hersey olabılırr

canım benimde geçen ay 1. tüp bebek denememden sonra adetim 10 gün geçti kanda negatifti adet söktürücü verdi. ilacı kullan bence kanda negatifse gebelik yok demektir. tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar adet gecikmesi yapabiliyor.

adet söktürücüye ihtiyacın yokki. öyle bir sorunun yok. daha önce başına gelmemiş. bekle . eğer hamile değilsen gelecektir. sen adetim gelmedi diye şikayetin yok. hamilemiyim diye meraktasın. Allah korusun hamile olmayıp adet göremezsen o zaman tedavine bakarsın.

slm kızlar bende bikeresinde kan testi yaptırmıştım değer 2çıkmıştı doktor negatif diye söktürücü vermişti yani bekleseydim benimde yükselirmiydi burda yazılanları okuyunca şüpheye düştüm

kayracığım teşekkürler hep içimde sanki bebeğim benimle diye geçiyor.pazartesiye kadar bekleyip testten sonra bakarım çaresine.......

allahım içinde bulunduğumuz mübarek günlerin hürmetine bizleri müjdelendir.
senin mucizelerin çoktur.bizlere çok görme rabbim.

kızlar pazar günü kandil birbirimize bol bol dua edelim bellimi olur birimizin duası kabul olur.

bugün benim doğum günüm az önce eşim aradı dışarı çıkalım diye moralim bozuldu bugün keşke yaptırmasaydım. onuda kıramadım tamam dedim ama canım hiç birşey yapmak istemiyor......

öyle bir mucize olsada bu yaşadıklarımı bana unuttursa onunda bu gecesini ona sıkıntı yapmasam......

ne güzel hayaller kurmuştum bugün güzel haberler alıp akşama dışarıda kutlayacaktık.......

ama yinede kalbimin bir köşesi diyorki üzülme bebişin seninle.......inşallah.......inşallah......

Allah hayırlısını nasip etsin kaydirigubbakcemile5
kısmet belkide saklanmıştır küçük meleğin opuyorumnanaktan

Bulutcuğum üzme kendini ne olur. Senin için böyle özel bir günde birşeyler yapmaya çalışan eşinin de moralini bozma. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi 2-3 gün daha bekle eğer hastalanmazsan testi tekrarlarsın eğer olumsuz bir sonuç alırsanda kendini yıpratma Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize :teselli:

amin kızlar amin hiç ağlamadım bu saate kadar sonuçtan sonra artık tutamıyorum kendimi.......

yaaa eşiminde gelme saati geldi allahım yardım et bana dayanma gücü ver ......
2 gün sonra almak nasip olur bebişimin haberini inşallahhhhhhhhhh.....

canlarım sanki bugün bir yaş büyüdüm değilde tam tamına üzerimden 100 sene geçmiş gibiyim

kendimi artık yorgun ve bitkin hissediyorum......
pazartesi güzel haberler vermek arzusuyla arkadaşlar...

merhabalar herkeslereeeeeeeeeeee
inşallah herşeyler yolundadır rabbim herkesin gönlüne göre versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…