Ruh halimin ozeti bu. Buluttan nem kapıyorum. Kucuk seyleri kafamda buyutup kurgulayıp dert ediyorum. Gecen ay yakın bir arkadasımla tartısma yasadık. Bi daha birbirimizin suratına bakacagımızı sanmıyorum. Mevzu bu degil. Mevzu az once whatsappta kisilere bakarken bu arkadasımın ve eski sevgilimin aynı anda cevrimici oldugunu gorup birbirlerinin telefonunu buldular kesin konusuyolar, arkamdan dedikodu yapıyolardır vs. Diye dusunmem. Eski sevgilimle arkadasım tanısmıyor bile. Aynı sehirlerde dahi yasamıyolar, ortak tek tanıdıkları da benim. Kesin arkadasım olan kız benim arkadaslıgımız boyunca nerdeyse her gun onu cok sevdigimi unutamadıgımı soylemistir, ona karsı zaafımın hep farkında olan eski sevgilim de keyifle dinlemistir diye dusundum.Nasıl olur da milyonlarca kisinin kullandıgı bi programda cevrimici iki kisinin birbirleriyle konustugunu ve benim hakkımda konustuklarını dusunebiliyorum. Bu suphe beni cok rahatsız etti. Bi saat izledim o cevrimici yazılarını. Neyseki birisi offline oldu digeri online olmaya devam etti, ben de konusmadıklarına kanaat getirip rahatladım. Kendimi deli gibi hissefiyorum ama gun icindr buna benzer cok sey yasıyorum, dusunuyorum
normal mi bu?