• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna benzer bir şey yaşayan var mı?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Diyelim ki aile dostunuz olan bir aile var. Bu ailenin sizin yaşlarınızda bir erkek akrabaları var. Siz bu kişiden çok hoşlandınız. Ona adım attınız, ama o olumsuz bir dönütte bulundu. Bu noktadan sonra doğal olarak artık kendinizi geri çektiniz. Ama o kişi hala aklınızda. Sadece duygu olarak değil, mantık olarak da tam istediğiniz erkek. Aslında tam hayalinizdeki erkek profili. Aile yapısı, hayat görüşü, kültür yapısı, siyasi görüş vs. gibi konularda da size çok uygun ve tam da isteğiniz yapılarda biri. Onu çok istiyorsunuz ama reddedildiğinizden dolayı doğal olarak bir daha adım atamazsınız. Şimdi olmayabilir, ama bir zaman sonra aranızda bir şeyler olabilir mi? Hiç aranızda buna benzer bir şey yaşayan oldu mu? Birini çok istediğiniz zaman o eninde sonunda sizin hayatınıza girdi mi?

Aile yapısı uygun olduğu için zorluyorsun büyük ihtimal. Bişeyler paylaşmadan duygulardan bahsetmek zor bence. Zaten tavrını koymuş bundan sonrası olsa da olmasa da can yakar bence önüne bakmalısın varsın olmasın.
Yok zaten bundan sonra asla adım atmayı düşünmüyorum. Gurur denen bir şey var sonuçta. Sadece içten içe, kimseye belli etmeksizin istiyorum. Sadece aile yapısı uygun olduğu için değil, hani herkesin hayalinde ideal bir profil vardır ya... Benim ideal profilime tam olarak uyan birisi kendisi.

Yok zaten bundan sonra asla adım atmayı düşünmüyorum. Gurur denen bir şey var sonuçta. Sadece içten içe, kimseye belli etmeksizin istiyorum. Sadece aile yapısı uygun olduğu için değil, hani herkesin hayalinde ideal bir profil vardır ya... Benim ideal profilime tam olarak uyan birisi kendisi.
Tamam işte o yüzden istiyorsun duygusal bişey yok ki aranızda sadece istiyosun karşılıklı olmadıkça zaten olmaz. İstemediğine göre de büyük ihtimal aklında bi başkası var

Medeni cesaretinizi gösterip adımınızı atmışsınız, ancak o kişi sizinle aynı şekilde düşünmüyormuş. Bundan sonrası artık o kişinin size o kadar da uygun olmadığı gerçeğiyle yüzleşme zamanı. Şahsi fikrim eğer kendisi bir ihtimal görseydi kapıyı kapatmazdı. Genelde biz kadınlarda oluyor o; birini reddettiğimiz halde bir süre sonra "aslında fena da değilmiş" hissi. Aslında bu his tamamen aldatıcı ve daha iyi bir seçenek olsa asla aklınıza gelmeyecek bir şey. Yedekte durmayın. En iyisi onun aslında hiç üzerinde durmadığınız negatif hareketlerini aklınıza getirmeniz. Tuvaletini yaparken düşünün mesela :) Ya da ayakları kokuyormuş. Trafikte kavga etmiş... Aklınıza gelmiyorsa bile kurun bir şeyler. O sarmaldan çıkın.

Ama onun özelliklerini tam anlayamazsınız ki çünkü onu yüzeysel tanıyorsunuz.bazı insanlar vardır asıl olayları kendilerini dışardan çok iyi göstermektir.bu zamanda herkes bunun peşinde zaten ama bi insanı yakından tanıyınca gözüktüğü giibi olmadığını anlıyorsunuz.reklam gibi bir şey o ilk izlenim.

Diyelim ki aile dostunuz olan bir aile var. Bu ailenin sizin yaşlarınızda bir erkek akrabaları var. Siz bu kişiden çok hoşlandınız. Ona adım attınız, ama o olumsuz bir dönütte bulundu. Bu noktadan sonra doğal olarak artık kendinizi geri çektiniz. Ama o kişi hala aklınızda. Sadece duygu olarak değil, mantık olarak da tam istediğiniz erkek. Aslında tam hayalinizdeki erkek profili. Aile yapısı, hayat görüşü, kültür yapısı, siyasi görüş vs. gibi konularda da size çok uygun ve tam da isteğiniz yapılarda biri. Onu çok istiyorsunuz ama reddedildiğinizden dolayı doğal olarak bir daha adım atamazsınız. Şimdi olmayabilir, ama bir zaman sonra aranızda bir şeyler olabilir mi? Hiç aranızda buna benzer bir şey yaşayan oldu mu? Birini çok istediğiniz zaman o eninde sonunda sizin hayatınıza girdi mi?
karsilikli olmadikca herzaman canin yanar canin simdi iki gun yansin gecsin bosver ilerde donulmez bir yola girdiginde hergun canin yamaktansa onune bak derim

Back
X