buna bi çözüm bulunmalı..

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
malum bir kaç gündür fake konular havada uçuşuyor.. bazen bu konular yüzünden siteden soğusamda yinede çok seviyorum burayı.. bence artık üye olmak isteyen gerçekten bayan olduğunu kanıtlasın.. sonuçta birçok siteye hiç düşünmeden kimlik bilgilerimizi veriyoruz ama hergün girdiğimiz siteyee sadece mail ile üye olabiliyoruz..

yöneticiler buna bi çözüm yolu bulmalı.. herkes kendi kimliğini vermek istemeybilir ama en azından telefon numarası vermek yada ne bileyim bir şekilde kendi olduğunu kanıtlayacak bilgiler vermek mecburi olsun..

ne bileyim katılan var mı yada kimse vermemeli mi.. bende ikilemdeyim ama soğuyorum artık böyle olunca:(

Kesinlikle haklısın heleki haftasonları boş insan çok olunca fake konular alıp başını gidiyor.Buna bir çözüm getirilmeli birde üye olmayan kişiler dışarıdan konuyu okumasa daha da iyi olacağı kanaatindeyim.

Hepsini gectim de sahte konu acmaktan ne anlıyorlar?Gercekten ne anlıyorlar merak ediyorum yani.

malum bir kaç gündür fake konular havada uçuşuyor.. bazen bu konular yüzünden siteden soğusamda yinede çok seviyorum burayı.. bence artık üye olmak isteyen gerçekten bayan olduğunu kanıtlasın.. sonuçta birçok siteye hiç düşünmeden kimlik bilgilerimizi veriyoruz ama hergün girdiğimiz siteyee sadece mail ile üye olabiliyoruz..

yöneticiler buna bi çözüm yolu bulmalı.. herkes kendi kimliğini vermek istemeybilir ama en azından telefon numarası vermek yada ne bileyim bir şekilde kendi olduğunu kanıtlayacak bilgiler vermek mecburi olsun..

ne bileyim katılan var mı yada kimse vermemeli mi.. bende ikilemdeyim ama soğuyorum artık böyle olunca:KK43:
Ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki. Ben de geçen erkek bir üye gördüm çok rahatsız oldum :S Gerçi rahatsız olunacak çok şey var da neyse :)

Kesinlikle haklısın heleki haftasonları boş insan çok olunca fake konular alıp başını gidiyor.Buna bir çözüm getirilmeli birde üye olmayan kişiler dışarıdan konuyu okumasa daha da iyi olacağı kanaatindeyim.
Aaa evet bak. Bu fikir harika. KAç senedir dışardan takip ediyordum ben. Üye olunca dışardakilerin okumasından çok rahatsız oldum. Sonuçta özelimizi paylaşıyoruz burada. Biri okur mokur. Ya da tanır. KAldıracam resmimi

Ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki. Ben de geçen erkek bir üye gördüm çok rahatsız oldum :S Gerçi rahatsız olunacak çok şey var da neyse :)

mesela şu dördüz konusuna yorum yaptık hepimiz ama sonra çıktı biri öküz dedi.. bu bile çok geçerli bi sebep bence..

aynen en azından bazı bölümler için jinekoloji ve bdv olabilir gizli kalmalı...

Hepsini gectim de sahte konu acmaktan ne anlıyorlar?Gercekten ne anlıyorlar merak ediyorum yani.
o kadar acınacak durumda olduklarını düşünüyorum.. hayatları bir hiçten ibaret:(

Aaa evet bak. Bu fikir harika. KAç senedir dışardan takip ediyordum ben. Üye olunca dışardakilerin okumasından çok rahatsız oldum. Sonuçta özelimizi paylaşıyoruz burada. Biri okur mokur. Ya da tanır. KAldıracam resmimi
Gerçekten çok iyi bir site bana en zor günlerimi atlatacak burdan çok iyi arkadaşlar dostlar edindim bu site sayesinde... sadece üyelerin okuyabileceği şekilde olursa dahada süper olacak.

1. Telefon numarası kurtarmaz. Donanımhaber'de telefon istiyorlar da noluyor, yine fake konular ve dalga geçme had safhada.
2. Bu sitenin de diğer siteler gibi hit alması lazım. Dışardan okumaya kapatmazlar. Türk halkının kanayan yarası cinsellik bölümünün sadece üyelere açılması bile zaten başlı başına bir özveridir. Onu da public yapıp daha çok hit alabilirlerdi. Ama yapmıyorlar.

Neden ciddiye alıyorsuniz ki , boşverin ergenler eğleniyorsa siz de eğlenmeye bakın , ki genelde öyle oluyor fake olduğu anlaşılınca eğlenmek bize düşüyor konu sahibinden daha çok eğleniyoruz geyiklerle ..

Şahsen sanal alemde kandırılmayı vs çok takmıyorum , kandırdım ohh felan diye sevinen konu sahipleri varsa ciddi sorunları var zaten ..

mesela şu dördüz konusuna yorum yaptık hepimiz ama sonra çıktı biri öküz dedi.. bu bile çok geçerli bi sebep bence..
Ayyy onu hiç deme yaaa. Ben gerçekten anlayamıyorum yaaa. Kimi sahte konu açıyor, kimi üstüne vazife olmayana karışıp, yorum yapana saldırıyor. Sanki herkes aynı düşünmek zorunda. Millet buraya varsa bir sıkıntısını çözmeye geliyor, herkes köstek oluyor. Stres oldum valla.

Gerçekten çok iyi bir site bana en zor günlerimi atlatacak burdan çok iyi arkadaşlar dostlar edindim bu site sayesinde...Üye girişi olmadan sadece üyelerin okuyabileceği şekilde olursa dahada süper olacak.

bende en zor günlerimi burası sayesinde atlattım... 7 senedirde üyeliğim var ama artık yavaş yavaş gitmek istiyorum..çünkü laçkalaşıyor böyle olunca..

üye olmakta çok zor değil. bir mail alıp 2 dakikada üye oluyorsun.. kimse kendini değişfre etmek istemez ama sonuçta bilgiler sadece yönetimde kalacak..ve en azından telefon alınabilir.. ama tabi böyle bir sorumluluğu almak istemiyor olabilirler..
ben kazenin bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Dördüz konusunda hortlayan gulden okypete bizi şikayet etmiş...

Dördüzten sonra nişanlı yari çıplak nnişanlısının kizkardesi sutyeni yok yatakta sarılmış gören biri daha vardı ikinci üyeliğimis.mune onu yok etti..

Bugün küfür yedik önceden beddualar

Oooo daha neler neler.

Elbette tel yada cam görüşmesi yapılıp üye olunmalı bunu hep söylüyorum

Ben onu okuyup yorum yapmamıştım. KArman çorman bişeydi. Zaten ilginç olan o ayda cinsiyetin kız olmasıydı. Ben 5 ay 1 haftalık hamileyim benimkini bulamadılar. En erken 4. ayda belli oluyor zaten

Back
X