• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna büyü demezlermi??? kizlar lütfen yardim

Böyle şeylere inanmayın lütfen...inançlı biriyim diyorsunuz bunun şirk olduğunu da biliyor musunuz?Uzak durun lütfen dua edin Allah â sadece dua edin bende edecem sizin için...

Allah razi olsun. dualarim surekli dilimde ve kalbimde allah uydurmasin yalnis seylere

Bu kizda orda teyzesinin komsularindan duymusta gitmis.guvendigim bir kiz ama ne olursa olsun. Elmanin uzerine dua yazmis esimle benim adimi yazmis. Adetin 17. Gunu iki rekat namaz kilip elmayi yiyip iliskiye girilecekmis. Tuylerim urperdi yazarken bile. Ben bunu kabul edemem. Allahim uydurmasin bizi boyle seylere. Cok korktum gece gece. Yarin turkiyeden geldiginde o bana gelmeden ben ona gitmeliyimki evime bile girmeden atmaliyim

Bu tür şeylerde kimseye güvenme canım bak bu kadar net söylüyorum, varsa meyilin bu tarz şeylere ki olmasın asla! direkt sen git.. Boşver sen teşekkür et arkadaşına ama asla elleme ve evine sokma, kendi duanı kendin et Allah'la arana aracı koyma..Arkadaşında namazlarında dua etsin sana yeter de artar bile, en güzel dua başkasına edilen duadır bunu yapsın..

Bu arada şu da unutulmasın eğer bir nesne varsa işin içinde o kesinlikle büyüye girer, bunu herkes bilir, her ne niyetle yapılırsa yapılsın bu ilaçtır!

Bu tür şeylerde kimseye güvenme canım bak bu kadar net söylüyorum, varsa meyilin bu tarz şeylere ki olmasın asla! direkt sen git.. Boşver sen teşekkür et arkadaşına ama asla elleme ve evine sokma, kendi duanı kendin et Allah'la arana aracı koyma..Arkadaşında namazlarında dua etsin sana yeter de artar bile, en güzel dua başkasına edilen duadır bunu yapsın..

Bu arada şu da unutulmasın eğer bir nesne varsa işin içinde o kesinlikle o büyüye girer, bunu herkes bilir, her ne niyetle yapılırsa yapılsın bu ilaçtır!

Dedigim gibi ben ona hocaya git veya bebim iicin bisey yap demedim. Ama o bugun msj cekmis sana okunmus su getiricem dedi okunmus elma geturicem simdi hocaya gididcez dedi bende ne biliyim bol bol dua etsin dedim. Kesinlikle buyu tarzi seylere meyilim yok. Hatta gidip geldikten sonra bana esimin kursun dokulmesi lazim diyince ilk basta icimden dedimki nazar dualari dururken neden kursun dokturyum dedim ve hala hoca zannediyorum elmayi ve ic camasiri duyunca kafam dank etti zaten. Allah korusun boyle seylerden.

Aynen nazar dualarını okuyun, Peygamberimize zırh olmuştur bol bol Cevşeni kebirde okuyun.. Allah yardımcınız olsun inşallah tez vakitte hayırlı bir evlat sahibi olursunuz sizde..

Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

En kisa zamanda ilgili editor arkadasim konuyu kapatacaktir bilginize..

arkadaşım Allah tan başka çare arama,o hacı hoca daha mı büyükmüş:KK12:sen doktoruna git,tedavini ol,duanı et,Allah tan iste ne isteyeceksen,uğraşmabu tür şeylerle,arkadaşınızın getirdiklerini de kabul etmeyin.

Bende bunu anlamıyorum arkadaş Allah hepimizin Allahı değil mi, o adamın duasını duyuyor da seni duymuyor mu? Kendi duanı kendin et ne diye cinci hocalara gidilir illa. Evine sokma derim ben o falcı amcanın okuyup üflediği şeyleri. En kalpten en içten duayı sen edersin kendine boşver

Büyü gerçektir. Yaptıkları nedir ne değildir bilmiyorum. Kesinlikle uzak dur. Hayır dua başka şey, kurşun döktürmeler, elmalar başka şey. Evine sokma bile. Kıza söyle, hiç bir şekilde getirmesin sana ve o arkadaşından da uzak dur. Bu işlerle uğraşan bugün iyiliğin içinse yarın kötülüğün için de, ya da başkalarının kötülüğü için de uğraşabilir. Lütfen tüm samimiyetinle, içinin yanıklığıyla dua et, Allah hayırlısını verir inşallah. Çok afedersin eskiden hocamız, sidikle abdest alınmaz derdi. Bunu gibi hayırlı işlere de böyle yollarla varılmaz. Evinin bereketini kaçırma. Ayrıca evet arkadaşım, bu konular yasak. Çok sürmez kapatılır konun

- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X