- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Esim baska sehirdeOnline işlemlerden o uyurken gizlice girin bakin,neden isteyip yüz göz oluyorsunuz ki
Bu işler saman altından olur....
Internet olarak yaziyor numarlar öyleydi galiba olsn numaralarda önemli suan içinTel dokumunde whatsap konuşması çıkmazki, benim bildiğim tel aramalari ve mesajları cikar . ..
istemeyinEsim baska sehirde
Kasimda gelcek cok uzun bir sure dayanamamistemeyin
eğer biseyler karistiriyorsa gondermeyecektir
Hatta uste çıkıp sizi yerin dibine falan sokar
Bekleyin sabredin,gelince birinci elden bakın
Arama kayıtlarda olur artk bisey göreyimdewhatsaap konusmalarına bu sekılde ulasamazsınız kı
ancak ve ancak konusmaları otomatık yedeklıyorsa telefon oyle
yada dava acılırsa oyle
baska turlu mumkun degıl
bı ıhtımal mesajları sılmıyorsa geldıgınde bakabılırsınız veya whatsaap web den bır sekılde .
eee iste o zaman bacım allah allahKasimda gelcek cok uzun bir sure dayanamam
War evet hemde tonlarca ama o arada banada yazabilir bana yazmiyorİşle ilgili WhatsApp grubu vardır belki, oraya bakıyordur
E çünkü yazsa, kısa olmayacak konuşma, sen cevap o cevap, havadan sudan konuşmalarWar evet hemde tonlarca ama o arada banada yazabilir bana yazmiyor
Ne bileym beynim yandıeee iste o zaman bacım allah allah
Çözüm onerilerinin hepsine yok napalim forumca elele tutusup telepatiyle herifin kiminle konuştuğunu mu bulalım
12 den snra hep müsait olmasına ne demeliE çünkü yazsa, kısa olmayacak konuşma, sen cevap o cevap, havadan sudan konuşmalar
Ben de iş yerindeyken sevgilime, aileme yazmam, diğer gruplara bakarım.
Bu şüphelenmek için sebep değil
Yok değil de bir sürü laf söyler güvenmiyorsun şu bu haklıyken haksz olmaktan korkuyorumEşinizle aranızdaki iletişime bağlı bence. Ben rahatça isteyebilirdim eşimden telefon dökümünü. Eşim şüphe ile durmamı istemez böyle durumlarda.
Eşiniz ters bir yapıya sahip değilse isteyebilirsiniz.
Vardiyalı çalışanlar var belki.12 den snra hep müsait olmasına ne demeli
Cok sik kalmiyor saniyelik girip cikmalar şeklinde oluyor geneldeVardiyalı çalışanlar var belki.
Online gördüğünde sesli aramayı dene, belki biriyle konuşuyorsa anlaşılır görüntülü ya da sesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?