- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Combativeenemy
Gruba bakıyordurCok sik kalmiyor saniyelik girip cikmalar şeklinde oluyor genelde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gruba bakıyordurCok sik kalmiyor saniyelik girip cikmalar şeklinde oluyor genelde
Grup yöneticisi o ayarlıyor dersleri notları sorunları falan amaa ben kendimi yedim bu süreçteGruba bakıyordur
Valla burdaki konuları okuya okuya paranoyak olduk.Grup yöneticisi o ayarlıyor dersleri notları sorunları falan amaa ben kendimi yedim bu süreçte
Aynen haklsnValla burdaki konuları okuya okuya paranoyak olduk.
Ama şüphe etmek için sebep değil bu, dediğim gibi.
Saat 12 den snra bana dönüyor isler btti sendeyim gibisineC Combativeenemy saat 12den sonra ve hergünse ben şüphelenirim açıkcası
O zaman şüphelenme canm :)Saat 12 den snra bana dönüyor isler btti sendeyim gibisine
Kafamda 40 tilki dönüyor brde arkds veriyor gazı yok kesn biriisi vardr falan diyeO zaman şüphelenme canm :)
Arkadaşınız mi böyle gaz veriyor??? Çok afedersiniz eşiniz çevrimiçi olunca arkadaşınızı da.bir kontrol edin çevrimiçi mi diye Allah Allah!! İşi gereği kullanıyordur eşiniz diger turlu olsa 12 'den sınra da yorgunum diyip size vakit ayırmaz. Bilmem şüphelenmedim ben ama temkinli olmakta yarar var.Kafamda 40 tilki dönüyor brde arkds veriyor gazı yok kesn biriisi vardr falan diye
En iyisi isteyeyeyim kem küm ederse boşanayım benArkadaşınız mi böyle gaz veriyor??? Çok afedersiniz eşiniz çevrimiçi olunca arkadaşınızı da.bir kontrol edin çevrimiçi mi diye Allah Allah!! İşi gereği kullanıyordur eşiniz diger turlu olsa 12 'den sınra da yorgunum diyip size vakit ayırmaz. Bilmem şüphelenmedim ben ama temkinli olmakta yarar var.
Lütfen doğru düşünün oyun mu bu?istemezdim ben olsam. Birlikteyken kontrol eder sonra plan yapardım. Eşinizle ilişkinizi bilmem de arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirin derim. Bilmeden etmeden size nasıl böyle bir kötülük yapıyor anlamak mümkün degilEn iyisi isteyeyeyim kem küm ederse boşanayım ben
Çünkü knedi mutsuz herkes oyle olsn.istiyor onun farkindayim ama benim düşüncelerim de bos degilLütfen doğru düşünün oyun mu bu?istemezdim ben olsam. Birlikteyken kontrol eder sonra plan yapardım. Eşinizle ilişkinizi bilmem de arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirin derim. Bilmeden etmeden size nasıl böyle bir kötülük yapıyor anlamak mümkün degil
Aynen hissetmesem böyle düşünüp kendimi heder etmem zatenKadın hissediyor böyle şeyleri, altından bişey çıkarsa şaşırmam. Gerçekten insan hissediyor