• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna katılıyor musunuza

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Hem eşimle sorunlarım artık had safhada, hbir çözümü yokmgibi görünüyor. Hem de ailemin de kendi içinde sorunları var. Her yönden çok ama çok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum, uyanık olduğum zamanların %90'ı ağlamakla geçiyor. Terapist bile yardımcı olamıyor çünkü dduygularımı anlatamıyorum ifade edeyorum. Hayatın sonunda gibi hissediyorum. Her şey berbat. Her gün uyandığımda saatlerce yataktan kalkamıyorum kalkmak yeni bir güne uyanmak istemiyorum.
Bunların sebeplerine yzun uzun değinmeyeceğim zira eşimle problemlerimden bütün kk bıktı, ailemle ilgili olanlar da anlatırken beni çok üzüyor. Aslında terapinin başarılı olmaması bi yandan bu yüzden. Şimdi de panik atak çıktı anlatırken çok ağlıyorum. Günde en az bi kez kriz gibi bişey geçiriyorum. Hayatta hiçbir şey olamayacağımı böyle sonusza kadar çürüyüp gideceğimi hissediyorum.
Neyse bugün kafama biley takıldı. Eşimle yine tartışıyoduk ben de ona ben seni böyle tepeme çıkardım sana çok kıymet verdiğim için bana istediğin gibi dvranma hakkını kendinde gördün dedim. O da belki de öyle biraz daha ağır olsaydın bu kadar üstüme düşmeseydin byle olmazdı dedi. Sizce evli iki insan arasında böyle bişey olabilir mi ? Bu kaçan kovalanır felsefesi yeni flört edenler için geçerli değil mi ? Gerçi ben hep böyleydim ona karşı ama sonuçta evlendik. Byle demesi doğru mu ?
Şimdi bu kadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz de her sorunumu anlatsam kimse okumak istemez özellikle aileminkiler falan. Sadece bu kknuda fikrinizi merak ettim. Gerçi evet doğru diyor derseniz de artık bişeyi değiştiremem eşimle ilişkimiz olabilecek en berbat hale geldi ama bilmiyorum sormak istedim.

Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Hem eşimle sorunlarım artık had safhada, hbir çözümü yokmgibi görünüyor. Hem de ailemin de kendi içinde sorunları var. Her yönden çok ama çok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum, uyanık olduğum zamanların %90'ı ağlamakla geçiyor. Terapist bile yardımcı olamıyor çünkü dduygularımı anlatamıyorum ifade edeyorum. Hayatın sonunda gibi hissediyorum. Her şey berbat. Her gün uyandığımda saatlerce yataktan kalkamıyorum kalkmak yeni bir güne uyanmak istemiyorum.
Bunların sebeplerine yzun uzun değinmeyeceğim zira eşimle problemlerimden bütün kk bıktı, ailemle ilgili olanlar da anlatırken beni çok üzüyor. Aslında terapinin başarılı olmaması bi yandan bu yüzden. Şimdi de panik atak çıktı anlatırken çok ağlıyorum. Günde en az bi kez kriz gibi bişey geçiriyorum. Hayatta hiçbir şey olamayacağımı böyle sonusza kadar çürüyüp gideceğimi hissediyorum.
Neyse bugün kafama biley takıldı. Eşimle yine tartışıyoduk ben de ona ben seni böyle tepeme çıkardım sana çok kıymet verdiğim için bana istediğin gibi dvranma hakkını kendinde gördün dedim. O da belki de öyle biraz daha ağır olsaydın bu kadar üstüme düşmeseydin byle olmazdı dedi. Sizce evli iki insan arasında böyle bişey olabilir mi ? Bu kaçan kovalanır felsefesi yeni flört edenler için geçerli değil mi ? Gerçi ben hep böyleydim ona karşı ama sonuçta evlendik. Byle demesi doğru mu ?
Şimdi bu kadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz de her sorunumu anlatsam kimse okumak istemez özellikle aileminkiler falan. Sadece bu kknuda fikrinizi merak ettim. Gerçi evet doğru diyor derseniz de artık bişeyi değiştiremem eşimle ilişkimiz olabilecek en berbat hale geldi ama bilmiyorum sormak istedim.

Der, çünkü ikiniz de evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz. Evlilik değil sizinki evcilik oyunu sanki. Sen evlenme yaşına gelmiş, ayakları üzerinde duran olgun bir kadın olsaydın eşin de sana ona göre davranacaktı. Gerçi öyle olsaydın o adamla evlenmeyecektin muhtemelen zaten.

Burada anlattığın gibi doktoruna da anlat. Anlatmazsan bir yere varamazsın.

persephone__ persephone__ seni başka bir konudan hatırladım, şu gizli gizli makyaj malzemesi aldığın konun.
Sizin evliliğiniz hakkında ne desem bilmiyorum çünkü ne eşin ne sen ikiniz de değişik bi şeysiniz.
Yargılamak haddime değil, ama yani bi sorumsuzluk, bi hırpalama... Evliliğin ne olduğunu tam tekmil kavrayabildiğinizi düşünmüyorum naçizane.

Sizinki kaçan kovalanır filan da değil, evliliklerin genel işleyişinde kaybetme korkusu ve biz dışında ben-sen alanlarının dengesi önemli yer tutar.

Sizde bunların hiçbirisinin ayarı yok.
Ne denebilir ki...

Boşluktan sorunlarına takmışsın kafayı. Gücenme ama derslerinin sorumluluğunu bile tam olarak alabilmiş değilsin. Yaşınız küçük ve gerçekten çok erken evlenmişsiniz. Böyle nereye kadar gidebilir bilmiyorum ama birbirinizi üzmeden, acıtmadan konuşmaya çalışın. Hatta bazen susun. Susup dinlemek kimi zaman konuşmaktan daha faydalıdır.

canım yeter artık kendini yıprattığın. .
eşin şu konuda haklı sana saygısı kalmamış ama bu saygıyı kazanabilirsin. . psikoloğa burda anlattığın gibi anlat.. sana yardımcı olacaktır..
kaçan kovalanır belki evlilikte olmaz ama bu kadar üstüne düştüğünde seni çantada keklik görür..

Çok yüz göz oldun sen eşinle..

Belki ortalama bir adam ama bütün dünya hatunları pesinden koşuyor gibi kıskançlık triplerin var. Bu adam şımardı senin elinde.

Bir de herseye ağlama, hep zayıf yanını dökme ortalığa .. Senin eşin gelemiyor bu kadarına.

Bir de seni kısıtlamasına müsade ediyorsun . Eee, ortada ben bir persephone göremiyorum.

Bu adam olmadan nefes alamayacakmışsın gibi mesajlar yolluyorsun evrene.. Dönüşler böyle oluyor.

Onceki konularindanda az cok bildigim kadariyla yorum yapicam sen evlilik olsun yatalim kalkalim ama sorumlulugum olmasin derdindesin malesef ailenin minik prensesi degil evinin kadinisin artik ona gore toparla kendini.

Kendini evlenmek zorunda hissetmekle wn büyük tavizi verdin persephone

sizin evliliğiniz gerçekten bi garip..çözemedim ben:) umarım siz çözersiniz..bize göre sorun gibi gelmeyen bi konu size büyük bi sorun gibi gelebilir.ben de bu tür cümlelere takılırım açıkcası.sevgilimden cıkan her cümleyi ciddiye alma gibi kötü bi huyum var.günlerce takıyorum normal söylediği bi cümleyi bile.bu bize zarar.takmamak akışına bırakmak lazım.yoksa kendini üzersin.bence yapman gerekeni ağzıyla söylemiş.üstüne düşme pohpohlama da görsün nasıl oluyormuş.kaç kovalıyim oyunu her ilişkide aynı bence..çocuk olmadıgı sürece tabi :)

Tatlım, bu evlilik cidden olmaz. Kocan da sen de evliliğe hazır değilmişsiniz. İkiniz de sorunlu ve kaprisli insanlarsınız. İkiniz de eş olmak ne demek bilmiyorsunuz.
Kocan bunlara ek olarak bir de kaba bir adam. Senin de çok fazla sorunun var.
Olmazı oldurmaya çalışıyordun zaten.
Otur doktoruna anlat, kendini açmaya çalış, düzelirse belki öyle düzelir.
Ayrıca o kaçan kovalanır da efsanenin tillahıdır. Hiçbir aklı başında yetişkin kendisini mamayla kandırılan köpek yerine koydurmaz.

canım sürekli kötüyüm dersen kötü olursun. hayatta ölümden başka herşeyin çaresi vardır. kalk silkelen kendine gel. bol bol dua et ve ben iyyim de. sen iyi olursan hayata sıkı sıkı tutunursan artık hayattan zevk alıp hayatın tadını çıkarırsan bu enerjin eşinede yansır. evliliğinle ilgili sorunlarında yok olur

Ben senin konularında olumsuz bisey görünce üzülüyorum ya gerçekten. Terapistine yazarak anlat böyle. Bence gayet iyi anlatıyorsun kendini.

Esin seni seviyor, sen de onu seviyorsun. Aile icindeki sorunları takmamak için terapistinden yardım iste ayrıca. Sonra esini de götür yanında bi de o konussun o anlatsin kendini. Sizin evliliginiz düzelir bence ama ikiniz de destek almalısınız

Canım çok akıllı bir kızsın ama çok duygusalsin. .o kadar çabuk etkileniyorsun ki herşeyden bu seni yıpratıyor. Kıskançlıkların mesela çok gereksiz.
Geçen gün makyaj malzemenin kırıldı diye hüngür hüngür aglamissin..
Olgun bir düşünceye sahip değilsin henüz.
Evlilik iki tarafinda biraz fedakarlık yapması ve anlayışlı olmasıyla yürür. Esinde sende çok fevri çıkışlar yapıyorsunuz sanki..
Terapiye devam etmelisin. Önce kendini iyileştir sonra evliliğine bakarsın.

Back
X