Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :) bugün de yine ağlıyodum falan evde sonra kalktım kuaföre gidip manikür yaptırdım ufak bişey ama öyle iyi geldi ki. Sonra gidip saçıma fön falan çektim eşim eve gelince bugğn de ağladın mı dedi yoo niye ağlayım durup dururken dedim onun da hoşuma gitti biraz gezindik. Aslında ben güçlü durunca aramız daha iyi oluyor. Aileme de yardım edebilmem imkansız o yüzden onların sorunlarına çok kendimi kaptırmamaya karar verdim. Tabii ki üzülcem ama beni birinci dereceden etkilemeyen şeyleri kendi üzüntüm gibi yaşamıcam. Bide düşündüm eşimden artık şüphelenmicem o benden şüphelenmiyor o kadar rahat ki nasıl olsa onu aldatmam diye. O korksun ben niye korkuyorum diye düşündüm. Zaten aldatsa anlaşılır mutlaka. Ben paranoya yaptıkça daha çok soğuyor benden sanırım.
Bak sen de farketmissin. Hayata küstükce kendini ihmal ediyorsun. Yoksa sen kendini begenmesen de etrafında seni begenenler vardır. Kisi en cok kendine acımasız oluyor zaten.
Süslenmeyi seven kadınsın, fön cek makyaj yap söyle bir süzül evde. Hani kendinj mutlu et aynada gördukce. Bugün de cok güzelim cok seksiyim de her seferinde. Emin ol bir müddet sonra yüzüne yansıyacak bu durum. Ağladıkca cildimiz de bozuluyor ya, ne biliyim gözler sisiyor dudaklar catlıyor burun kocaman oluyor falan.
eline eglenceli bir kitap al onu oku. Ya da bölümünle ilgili kitaplar.. ama dram olmasin içinde bu dönem dikkat et.
Evet sen esinden şüphelendikce o direk bana güvenmiyor oyleyse beni sevmiyor diye düşünür. Ya da ne kadar özgüveni düşük bir karım var der. Cık dolaş yahu, çarşı pazar gez. Hayata karış, insanları dinle mesela otobuste otururken. Kedinle oyna onunla konuş. Güzelim benim de, güzel annesinin güzel kızı de, hep iyi seyler söyle ona.. dışarı cık mesela artan yemekler olursa onları köpek kus varsa cevrende onlara koy..
Kocana adama kendini, evet onu mutlu etmek icin uğraş yanında dimdik dur. Hani desin ki persi'nin bana ihtiyaci yok bensiz de mutlu olabilir ona iyice yapışayım da beni bırakmasin. :)
Ama öncelikle kendini mutlu et, eminim ufacık seylerden mutlu oluyosundur. :) kendini dinleme, vesveseler başladığı an "bunlar hep benim abartmalarım hayatım gayet iyi. Hayatta iyi de kötü de seyler olabilir, hepsi benj ben yapan unsurlar.." telkinde bulun kendine. :)
Benim gerçekten içim sıcak sana karşı, her geçen zaman daha da toparlanıp kendine geleceginden eminim. :) sonra eniste bey sana tekrar tekrar aşık olsun, zaten simdi de peşinde ama daha da fazlası neden olmasın bunun. :)