• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna katılıyor musunuza

Eşinle beraber aile terapistine gitseniz.belki iletişim kuramayı beceremiyorsunuzdur.çocuk var mı peki?eski konularınızı okumadım bilgim yok ama umarım düzelirsiniz.bazen ilişkiler sınavdan geçer.sabır..

Boşanmayı düşünüyor musun
Düşünmüyorsan bu şekilde düzelmez
Ben de Senin gibi duygusalım
Ağlıyorum her şeye
Bu huyumdan nefret ediyorum :-(

terapiste anlatmak istediklerinizi kendinizi hazır hissettiğiniz bir zamanda yazın ve o kagıdı terapıstınıze verin
belkı sızı daha ıyı anlayabılır

Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Hem eşimle sorunlarım artık had safhada, hbir çözümü yokmgibi görünüyor. Hem de ailemin de kendi içinde sorunları var. Her yönden çok ama çok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum, uyanık olduğum zamanların %90'ı ağlamakla geçiyor. Terapist bile yardımcı olamıyor çünkü dduygularımı anlatamıyorum ifade edeyorum. Hayatın sonunda gibi hissediyorum. Her şey berbat. Her gün uyandığımda saatlerce yataktan kalkamıyorum kalkmak yeni bir güne uyanmak istemiyorum.
Bunların sebeplerine yzun uzun değinmeyeceğim zira eşimle problemlerimden bütün kk bıktı, ailemle ilgili olanlar da anlatırken beni çok üzüyor. Aslında terapinin başarılı olmaması bi yandan bu yüzden. Şimdi de panik atak çıktı anlatırken çok ağlıyorum. Günde en az bi kez kriz gibi bişey geçiriyorum. Hayatta hiçbir şey olamayacağımı böyle sonusza kadar çürüyüp gideceğimi hissediyorum.
Neyse bugün kafama biley takıldı. Eşimle yine tartışıyoduk ben de ona ben seni böyle tepeme çıkardım sana çok kıymet verdiğim için bana istediğin gibi dvranma hakkını kendinde gördün dedim. O da belki de öyle biraz daha ağır olsaydın bu kadar üstüme düşmeseydin byle olmazdı dedi. Sizce evli iki insan arasında böyle bişey olabilir mi ? Bu kaçan kovalanır felsefesi yeni flört edenler için geçerli değil mi ? Gerçi ben hep böyleydim ona karşı ama sonuçta evlendik. Byle demesi doğru mu ?
Şimdi bu kadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz de her sorunumu anlatsam kimse okumak istemez özellikle aileminkiler falan. Sadece bu kknuda fikrinizi merak ettim. Gerçi evet doğru diyor derseniz de artık bişeyi değiştiremem eşimle ilişkimiz olabilecek en berbat hale geldi ama bilmiyorum sormak istedim.

Oyun oyna tiyatro yap. Mutlu olmasan da Mutlu gibi davran, konuş, etrafa gülücükler saç.

Eşinin üstüne çok mu düşüyorsun? Tam tersini yap. Sıkı sıkı tuttuğun ne varsa bırak.

Oynadığın tiyatro bi Zaman sonra gerçek olur. Gerçekten pozitif bi insan olursun. ATA'larımızın bir şeyi kırk kere söylersen olur mantığı.

Ben denedim bence işe yarıyo :KK51:

Hele geçenden patlamalarda ölen gencecik insanları düşündükçe ben hepten bıraktım kötü düşünceleri. Kendini paralamaya değmiyor hiçbir şey:KK19:

canım yeter artık kendini yıprattığın. .
eşin şu konuda haklı sana saygısı kalmamış ama bu saygıyı kazanabilirsin. . psikoloğa burda anlattığın gibi anlat.. sana yardımcı olacaktır..
kaçan kovalanır belki evlilikte olmaz ama bu kadar üstüne düştüğünde seni çantada keklik görür..
sanırım haklısın. Bugün sağlam kafayla tekrar sordum onu sinirle mi söyledin ciddi mi diye. Evet öyle sen bu kadar üstüme düşünce ben de insanım psikolojik olarak persephone küsse de nasıl olsa barışır beni terkedemez diye dğşğnceye kapılıyorum sanırım dedi.

Kendini evlenmek zorunda hissetmekle wn büyük tavizi verdin persephone
Aslında annem durumu biliyordu ve bana evlenmememi çok dikte etti ama ben eskiden beri hayalini kurduğum şey diye o zamanki aklımla evlendim pişman mıyım bilmiyorum aslında değilim ama yürütemiyorum

Tatlım, bu evlilik cidden olmaz. Kocan da sen de evliliğe hazır değilmişsiniz. İkiniz de sorunlu ve kaprisli insanlarsınız. İkiniz de eş olmak ne demek bilmiyorsunuz.
Kocan bunlara ek olarak bir de kaba bir adam. Senin de çok fazla sorunun var.
Olmazı oldurmaya çalışıyordun zaten.
Otur doktoruna anlat, kendini açmaya çalış, düzelirse belki öyle düzelir.
Ayrıca o kaçan kovalanır da efsanenin tillahıdır. Hiçbir aklı başında yetişkin kendisini mamayla kandırılan köpek yerine koydurmaz.
Evet cidden kaba. Bugün gözümün önünde yine kavga etti. Aslında haklıydı ama kavga etmek normal bi insan için son çaredir ve bi can havli falan olması gerekir. Mesela bi insan için bazen içimizde gidip ağzına bi tane vurmayı geçiririz ama bunu tabii ki yapmayız konuşarak hallederiz. İşte o onu içinden geçirdiği an harekete geçiriyor.

sanırım haklısın. Bugün sağlam kafayla tekrar sordum onu sinirle mi söyledin ciddi mi diye. Evet öyle sen bu kadar üstüme düşünce ben de insanım psikolojik olarak persephone küsse de nasıl olsa barışır beni terkedemez diye dğşğnceye kapılıyorum sanırım dedi.

Persi bak adam sana açık açık söylüyor cogu kisi demez bunu. Bence sen de ciddiye al. Çünkü esin her ne kadar bize gore baya bi "degisik" olsa da aranızdaki sevgi ask da ortada. Sen kendine mesgaleler bul, terapistinden yardım al esinin dedikleriyle ilgili. Ailevi sorunlarla da çok fazla ilgilenme bu dönem. Spor zihni cok bosaltıyo onunla ilgilen, plates mesela.

Ama esinin bu tutumu benim cok hosuma gitti. Sana açık açık çözmen icin yollar sunuyor.

Kendine güven Persi kendini sev, ailen eşin cevrendekiler seni seviyor zaten tek eksik sensin. :)

biraz kendini geri çekmen lazım..
seninde bir birey olduğun ondan hariç nefes alabildiğin imajı çizmelisin ki bu senin içinde gerekli..

okuluna odaklan derslerine çalış farketsin ki kendin için birşeyler yapıyorsun..

pat diye kendini değiştiremezsin ama zamanla yapabilirsin.. bak gör sanada iyi gelecek ..

Persi bak adam sana açık açık söylüyor cogu kisi demez bunu. Bence sen de ciddiye al. Çünkü esin her ne kadar bize gore baya bi "degisik" olsa da aranızdaki sevgi ask da ortada. Sen kendine mesgaleler bul, terapistinden yardım al esinin dedikleriyle ilgili. Ailevi sorunlarla da çok fazla ilgilenme bu dönem. Spor zihni cok bosaltıyo onunla ilgilen, plates mesela.

Ama esinin bu tutumu benim cok hosuma gitti. Sana açık açık çözmen icin yollar sunuyor.

Kendine güven Persi kendini sev, ailen eşin cevrendekiler seni seviyor zaten tek eksik sensin. :)
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :) bugün de yine ağlıyodum falan evde sonra kalktım kuaföre gidip manikür yaptırdım ufak bişey ama öyle iyi geldi ki. Sonra gidip saçıma fön falan çektim eşim eve gelince bugğn de ağladın mı dedi yoo niye ağlayım durup dururken dedim onun da hoşuma gitti biraz gezindik. Aslında ben güçlü durunca aramız daha iyi oluyor. Aileme de yardım edebilmem imkansız o yüzden onların sorunlarına çok kendimi kaptırmamaya karar verdim. Tabii ki üzülcem ama beni birinci dereceden etkilemeyen şeyleri kendi üzüntüm gibi yaşamıcam. Bide düşündüm eşimden artık şüphelenmicem o benden şüphelenmiyor o kadar rahat ki nasıl olsa onu aldatmam diye. O korksun ben niye korkuyorum diye düşündüm. Zaten aldatsa anlaşılır mutlaka. Ben paranoya yaptıkça daha çok soğuyor benden sanırım.

biraz kendini geri çekmen lazım..
seninde bir birey olduğun ondan hariç nefes alabildiğin imajı çizmelisin ki bu senin içinde gerekli..

okuluna odaklan derslerine çalış farketsin ki kendin için birşeyler yapıyorsun..

pat diye kendini değiştiremezsin ama zamanla yapabilirsin.. bak gör sanada iyi gelecek ..
Aynen ders çalışcam bildiğiniz gibi sınavların yarısına rapor almıştım :D bu hafta mazeret sınavlarım var. Girdiğim sınavlarımın sonuçları iyi geldi. Bir hafta sadece bununla meşgul olcam. Bu sene mezun olabilirsem ondan önce kendime saygım artar diye düşünüyorum.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :) bugün de yine ağlıyodum falan evde sonra kalktım kuaföre gidip manikür yaptırdım ufak bişey ama öyle iyi geldi ki. Sonra gidip saçıma fön falan çektim eşim eve gelince bugğn de ağladın mı dedi yoo niye ağlayım durup dururken dedim onun da hoşuma gitti biraz gezindik. Aslında ben güçlü durunca aramız daha iyi oluyor. Aileme de yardım edebilmem imkansız o yüzden onların sorunlarına çok kendimi kaptırmamaya karar verdim. Tabii ki üzülcem ama beni birinci dereceden etkilemeyen şeyleri kendi üzüntüm gibi yaşamıcam. Bide düşündüm eşimden artık şüphelenmicem o benden şüphelenmiyor o kadar rahat ki nasıl olsa onu aldatmam diye. O korksun ben niye korkuyorum diye düşündüm. Zaten aldatsa anlaşılır mutlaka. Ben paranoya yaptıkça daha çok soğuyor benden sanırım.

Bak sen de farketmissin. Hayata küstükce kendini ihmal ediyorsun. Yoksa sen kendini begenmesen de etrafında seni begenenler vardır. Kisi en cok kendine acımasız oluyor zaten.

Süslenmeyi seven kadınsın, fön cek makyaj yap söyle bir süzül evde. Hani kendinj mutlu et aynada gördukce. Bugün de cok güzelim cok seksiyim de her seferinde. Emin ol bir müddet sonra yüzüne yansıyacak bu durum. Ağladıkca cildimiz de bozuluyor ya, ne biliyim gözler sisiyor dudaklar catlıyor burun kocaman oluyor falan. :D

eline eglenceli bir kitap al onu oku. Ya da bölümünle ilgili kitaplar.. ama dram olmasin içinde bu dönem dikkat et.

Evet sen esinden şüphelendikce o direk bana güvenmiyor oyleyse beni sevmiyor diye düşünür. Ya da ne kadar özgüveni düşük bir karım var der. Cık dolaş yahu, çarşı pazar gez. Hayata karış, insanları dinle mesela otobuste otururken. Kedinle oyna onunla konuş. Güzelim benim de, güzel annesinin güzel kızı de, hep iyi seyler söyle ona.. dışarı cık mesela artan yemekler olursa onları köpek kus varsa cevrende onlara koy..

Kocana adama kendini, evet onu mutlu etmek icin uğraş yanında dimdik dur. Hani desin ki persi'nin bana ihtiyaci yok bensiz de mutlu olabilir ona iyice yapışayım da beni bırakmasin. :)

Ama öncelikle kendini mutlu et, eminim ufacık seylerden mutlu oluyosundur. :) kendini dinleme, vesveseler başladığı an "bunlar hep benim abartmalarım hayatım gayet iyi. Hayatta iyi de kötü de seyler olabilir, hepsi benj ben yapan unsurlar.." telkinde bulun kendine. :)

Benim gerçekten içim sıcak sana karşı, her geçen zaman daha da toparlanıp kendine geleceginden eminim. :) sonra eniste bey sana tekrar tekrar aşık olsun, zaten simdi de peşinde ama daha da fazlası neden olmasın bunun. :)

He bu arada ben de ağladığım zaman-ciddi bir konu yoksa- erkek arkadaşım da cok sinirleniyor. Teselli ediyor evet yanımda oluyor ama sakinlestikten sonra da güçlü dur lütfen sen benim hayat arkadasımsn ben senden sen de benden güç alıyosun, birbirimizin gücünü azaltmayalım hayat zaten zor diyor.

Sen güçlü durunca mutlu olması da bundandr herhalde. :)

Hayatında hiçbişey yok sürekli eşine sarıyosun.
Diğer konunda da söyledim benzerini.
Yemek yapmıyosun, çocuğun yok, okuluna doğru dürüst gitmiyosun, çalışmıyosun.
E doğal olarak sonucunda da devamlı saçma duygu ve düşünceler içindesin.
Ve de devamlı katlanılmayı talep ediyosun karşındakilerden.
Bunca şeyden sonra başka bi ruh halinde olsan tuhaf olurdu zaten.

Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Hem eşimle sorunlarım artık had safhada, hbir çözümü yokmgibi görünüyor. Hem de ailemin de kendi içinde sorunları var. Her yönden çok ama çok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum, uyanık olduğum zamanların %90'ı ağlamakla geçiyor. Terapist bile yardımcı olamıyor çünkü dduygularımı anlatamıyorum ifade edeyorum. Hayatın sonunda gibi hissediyorum. Her şey berbat. Her gün uyandığımda saatlerce yataktan kalkamıyorum kalkmak yeni bir güne uyanmak istemiyorum.
Bunların sebeplerine yzun uzun değinmeyeceğim zira eşimle problemlerimden bütün kk bıktı, ailemle ilgili olanlar da anlatırken beni çok üzüyor. Aslında terapinin başarılı olmaması bi yandan bu yüzden. Şimdi de panik atak çıktı anlatırken çok ağlıyorum. Günde en az bi kez kriz gibi bişey geçiriyorum. Hayatta hiçbir şey olamayacağımı böyle sonusza kadar çürüyüp gideceğimi hissediyorum.
Neyse bugün kafama biley takıldı. Eşimle yine tartışıyoduk ben de ona ben seni böyle tepeme çıkardım sana çok kıymet verdiğim için bana istediğin gibi dvranma hakkını kendinde gördün dedim. O da belki de öyle biraz daha ağır olsaydın bu kadar üstüme düşmeseydin byle olmazdı dedi. Sizce evli iki insan arasında böyle bişey olabilir mi ? Bu kaçan kovalanır felsefesi yeni flört edenler için geçerli değil mi ? Gerçi ben hep böyleydim ona karşı ama sonuçta evlendik. Byle demesi doğru mu ?
Şimdi bu kadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz de her sorunumu anlatsam kimse okumak istemez özellikle aileminkiler falan. Sadece bu kknuda fikrinizi merak ettim. Gerçi evet doğru diyor derseniz de artık bişeyi değiştiremem eşimle ilişkimiz olabilecek en berbat hale geldi ama bilmiyorum sormak istedim.
Doktorunuz ilaç verdi mi
Çalışıyor musunuz

Eger terapiste anlatamiorsan. Yasadikca ya da sikintilarin aklina geldikce yaz, bi defter tut ve seanslarina bu defteri gotur. Belki bi faydasi olur. Umarim ii olur hersey

Back
X