• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna ne denir ya?

Konuyu okudum, yaş 18-20 bandında sandım. Sonra 26 olduğunu görünce şok geçirdim

Ya pardon ama yaşınız kaç babadan telefon bekliyosunuz? Biraz utanç duygusu lütfen. 23ümde üni bitirdim annemden para almayı bıraktım ki ünide bile çalışıyordum çokta yük olmayayım diye.
Konu sahibi ya hesabını kapatmış ya da ceza almış. Merak edip okuduğum için yazıyorum 22 ya da 23 yaşında olduğunu söylemiş ve okurken annesi kanser olduğu ve tek çocuk olup anne babası ayrı olduğundan annesine bakmak zorunda kalmış, annesinin tedavi sürecinde çalışmış annesinin borçlarını ödemiş. Şuan kpss çalışıyor ve dondurduğu üniversiteyi tekrar aktif edecekmiş. Babasi ile ilgili sorununu tam ifade edememiş ama babasi sürekli bu şekilde sözler verip tutmuyormuş ve ekonomik gücü varmış. Açıkçası ben konu sahibine hak verdim. Yapamayacak gücü olsa anlaşılabilir. Birde baba olarak konu sahibine bir faydası dokunmamış diye anladım. Yani ortada bir baba figürü yok. Konu sahibinin hatası baba olamayan adamdan hala babalık beklemesi

Iphone kullanmamak sefaletlik mi?
Doksan bine yakın maaşım var çok şükür ;aklımdan dahi geçirmedim ıphone almayı.Bizde parası olmayanın gösterişi daha çok oluyor.Cimri de bir insan değilim normalde,para tutamam kolay kolay.Bu kadar gereksiz bir gösteriş için çocuklarıma da almam,çok isterlerse çalışıp kendileri alsın.
sorun iphone değil.
android orta seviye telefonlar iphone dan daha pahalı.
iphone 7 sene stabil çalışırken 35-45 binlik androidler 3 senede yavaşlıyor. yedek parçası bulunmuyor

Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
Annen kanser hastası farkındamısın? İphone gelir geçer başka şeylere odaklan.

Öğrencisin işten çıkmışsın yada calışıyosun.. ihtiyacların olabilir elbette ama neden illa iphone? Geçici birtane acil durumlarda ailene özellikle de annene ulaşabileceğin bir telefon al bitti gitti. Dünyanın sonu değil iphone sahibi olmamak.

Yurtdışındayım 29 yaşındayım son 4senedir iphone kullanıyorum bu yaşıma kadar yurtdışında olmama rağmen ne böyle hevesim oldu ne de aldım ne de alındı.

İnan bana babamın alacak gücü vardı ama hiç bi zaman önce kızıma alayım derdinde olmadı. Seni anlıyorum ama inan bana hiç önemi yok.

Bana ilk iphone 'nu canım eşim aldı🥰 hatta evliyken de samsung felan kullanıyordum ondan da hiç bir zaman talep etmedim. Çok takılcak drama yapılcak bir konu değil inan bana.

Burada maddi durumu olmayıp çocuk yapan üyelere kızarsınız. Başka bir üye gelir o maddi durumu olmayan ailenin çocuğudur ve ufacık bir isteği karşılanmaz, ona da kızarsınız. Bazı insanlar sırf ağzından köpük akarak sinirini boşaltmak için giriyor foruma belli. 22 yaşında kız çocuk değil evet ama, üniversite öğrencisi. Ayıp yaptığınız. Konu Iphone bile değil.
Somon yemeyen çocukların zekaları gelişmez diyenler bile oldu🙈🙈Valla bravo. Doğru noktalara değinmişsiniz.

Annemi çok seviyorum annem hakkında asla böyle şeyler demem. Çünkü annem azıyla yetinen ve kendi bütcesinin üstüne çıkmayan bir kadın. He babama gelirsek 13 ü peşin fiyatla dahi alırım diyen birisi bu kişi. Peşin alırım ya kredi kartına ne gerek var ki demeyecek o zaman demi? Kendini bir şeymiş gibi gösterip altı boş çıkınca ben değil onun itibari zedeleniyor. 54 yaşına gelip hala birilerinin sırtında semer gibi yaşayan yuvasına bile sahip çıkamayan adamdan ne bekliyorum ki bende. Birde gelip buraya yazıyorum herkes kendi penceresinden bakıyor sadece. Gidin kendi çocuklarınızı iyi eğitin bana yorum yapacağınıza. He birde oğlunuza ilerde aynı babam gibi davranın sonradan nasıl davranıyor görürsünüz. Davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor hanımefendi 💖
Daha önceki açtığın konularda annen için beddualar eden ölsün bıktım ondan sürekli beddua ediyor parasini bitiriyor sonra ay sonunu zor getiriyoruz kartları fuzuli Paralar harcıyor diye kavga eden sendin şimdi sorun baban oldu bence en büyük sorun sensin

Daha önceki açtığın konularda annen için beddualar eden ölsün bıktım ondan sürekli beddua ediyor parasini bitiriyor sonra ay sonunu zor getiriyoruz kartları fuzuli Paralar harcıyor diye kavga eden sendin şimdi sorun baban oldu bence en büyük sorun sensin
Bu yorumu bekliyordum açıkçası. Sorun ne telefon ne baba ne anne. Açtığı konulara bakınca sorun direk konu sahibi bence de. Ölsün dediği annesi kıymetli olmuş. Övdüğü babası kötü. Her konusunda takıldığı yerler, savunduğu düşünceler değişiyor.

Back
X