Merhabalar arkadaşlar bende sizlere bir şey danışmak istiyorum erkek arkadaşımla kıskançlık konusunda sorunlarımız oluyor. Beni çok sevdiğine eminim ama beni çok bunaltiyor böyle yaparak. Mesela ben yeni işyerime geldim yaklaşık 5 aydır buradayım yeni is arkadaşlarimı faceden ekledim diye bir sürü söylendi. Sorun çıkarmak istemediğini biliyorum ardından özür diliyor falan ama her seferinde aynı şey. Ekibe çıkarken mecbur arkadaşlarımın yanında oturmak zorundayım aracta ve çalışma arkadaşlarımın %90u erkek sürekli yanında kim oturuyor ekipte kimler var bu tarz sorular. Alttan alayım diyorum ama yapamıyorum. Yapı olarak çok çabuk sinirlenen ve en ufak baskıya gelemeyen bir insanım ben ne yapacağım böyle. Onu çok seviyorum ama bu huyu beni cildirtiyor. Acaba bu evlenince sorun olur mu. Şu an büyük bir sorun değil ama acaba ilerde daha da büyür mü. Bir de sürekli benimle konuşmak istiyor isteyken konuşmuyoruz ama eve gelince sürekli ama surekli onunla iletişim halinde olmamı istiyor ve ben kendime zaman ayiramiyorum kitap okumak istiyorum mesela ama okuyamiyorum. Cunku isteyken zaten konusmuyormusuz bari aksam konuşalımmis. Ben ne yapmalıyım sizce. Hepinize coookkk teşekkür ederim şimdiden güzel tavsiyeleriniz icin...