• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıma ihtiyacım var?

Bakmaktan ziyade bir muhabbeti dönüyor he bu onu masum mu yapıyor tabi ki asla, başta aşırı minnoş dünya tatlisi biriydi bu psiklojik olarak mahvolunca ki profesyonel bir destegi de reddediyor onu da denedim böyle huyları çıktı, ben normalde inanılmaz kıskanç biriyim bu durumda sinir krizleri bile geçirdim diyeyim, kendimi mi sevmeyi bıraktım yoksa aman o iyi olsun diye uğraşirken kendi değer yargılarımi mi unuttum bilmiyorum
Psikoljisi bozulan insan gidip mayolu kadına bakmaz açık ilişki yaşamak istemez. Psikolojiyle bir alakası yok bunun . Kendinizi kandırıyorsunuz sadece

Ben de uzmanlığını kazanmış stajyer bir doktorum bir de öyle oku tekrardan :)
Yanlış anlamazsanız, öğrenmek için soruyorum, cehaletimi mazur görün.

Uzman doktor, uzmanlığını yeni almış bile olsa, nasıl stajyer doktor sayılıyor?

Zira ben ben tıp fakültesinden mezun olduktan sonra TUS a girip psikiyatri bölümünde uzmanlık eğitimine başlamış olan 2 buçuk senelik bir asistan doktorum. 1 buçuk sene sonra uzmanlığımı almak suretiyle uzman doktor olacağım. Stajyerlik ne alaka? Acaba ben mi yanlış biliyorum, aydınlatabilirseniz cidden çok sevinirim 🧐

Zira ben ben tıp fakültesinden mezun olduktan sonra TUS a girip psikiyatri bölümünde uzmanlık eğitimine başlamış olan 2 buçuk senelik bir asistan doktorum. 1 buçuk sene sonra uzmanlığımı almak suretiyle uzman doktor olacağım. Stajyerlik ne alaka? Acaba ben mi yanlış biliyorum, aydınlatabilirseniz cidden çok sevinirim 🧐
Doktor olduğunu söylemeyeydin iyidi. Şimdi cevap vermeyecek.

Gelecek cevabı merakla bekliyorum. 😅

İzmir Tepecik eğitim araştırma hastanesindeyim özelden yazın direkt :) isim soyisimle teyit edeyim, asistan ve stajyer ya da intörn deyiminiz ne olursa olsa bizim asistanlara da stajyer deniyor burada buna takildiysaniz sadece direkt mesaj atabiliyorsunuz özel oradan iletirim size kendi bilgilerimi iğneleme yapmanıza gerek yok :)))

İzmir Tepecik eğitim araştırma hastanesindeyim özelden yazın direkt :) isim soyisimle teyit edeyim, asistan ve stajyer ya da intörn deyiminiz ne olursa olsa bizim asistanlara da stajyer deniyor burada buna takildiysaniz sadece direkt mesaj atabiliyorsunuz özel oradan iletirim size kendi bilgilerimi iğneleme yapmanıza gerek yok :)))
Hani çalıştığın yer hastane değildi? Bana atabilirsin özelden bekliyorum.

Hastane değil zaten ahaha

Hani çalıştığın yer hastane değildi?

Hani çalıştığın yer hastane değildi? Bana atabilirsin özelden bekliyorum.
Size ispatlama gayretinde değilim bu olayların olduğu yer aynı bahcede bulunudugum dediğim yerle aynı yer değil, hanımefendi isterse madem ki doktor paylaşırım anlar diye düşünüyorum başka birine ispatlama ya da uğraşma gibi hiçbir çabam yok inan ki:)

Size ispatlama gayretinde değilim bu olayların olduğu yer aynı bahcede bulunudugum dediğim yerle aynı yer değil, hanımefendi isterse madem ki doktor paylaşırım anlar diye düşünüyorum başka birine ispatlama ya da uğraşma gibi hiçbir çabam yok inan ki:)
Ne anlatıyon bacımsu ya? Kaç sayfadır hastane değil diyosun, diplomamı atayım yazıyosun üyelere. Şimdi de farklı mekanlar diyosun, kanıtlama çabam yok diyosun. Benim de hiç inanma çabam yok takıl kafana göre.

Ne anlatıyon bacımsu ya? Kaç sayfadır hastane değil diyosun, diplomamı atayım yazıyosun üyelere. Şimdi de farklı mekanlar diyosun, kanıtlama çabam yok diyosun. Benim de hiç inanma çabam yok takıl kafana göre.
Ee çık o zaman bu yorumlardan ? Yazma mesela? Ben kimseye atarım demedim bir tek doktor oldgununu söyleyen kişiye size özelden yazın atayım dedim 🤣 40+yaş teyzelere bir şey ispatlama gibi bir derdim yok yorum yazmazsin bir de konuyu takip ediyorsun sanırım :) yazma yani ilgilenmedigin inanmadığı bir şeyin peşine düşmez kimse

Ee çık o zaman bu yorumlardan ? Yazma mesela? Ben kimseye atarım demedim bir tek doktor oldgununu söyleyen kişiye size özelden yazın atayım dedim 🤣 40+yaş teyzelere bir şey ispatlama gibi bir derdim yok yorum yazmazsin bir de konuyu takip ediyorsun sanırım :) yazma yani ilgilenmedigin inanmadığı bir şeyin peşine düşmez kimse
Aramızda 2 yaş var. Ancak bunun bir önemi yok. 40 yaş üstü esra erol izleyen bir kadın da olabilirdim. Benim özelliklerimin konuyla bir alakası yok. Ayrıca yaş insana saldırılacak bir şey değil. Kimsenin yaşı sabit kalmıyor ömrün yeterse 40 yaş üstü olacaksın.

1749342582548.webp

çok yüksekten uçuyorsunuz , babam 40 senelik uzman doktor , kendimden zaten bahsettim, bir sürü yandalcı arkadaşım oldu. bilmesem tamam diyeceğim.

tereciye tere satmayın , biliyordum böyle cevap vereceğinizi , yemezler, kadir inanır bile inanmaz size, şu iğrenç espriyi bile yaptırdınız bana :KK12: :KK67:

Selamlar herkese, öncelikle biraz uzun olucak ama kimseye anlatamadigim bir sorunum var lütfen okuyan fikir belirtebilir mi? 1.5 Senelik bir ilişkim var karsilikli fedakarlıklar yaptığımız başlarda her şey peri masalı gibiyken sonradan onun psikolojisinin mahvolmasi ile birlikte saçma sapan huylarını da öğrendiğim örneğin kızlara bakma bikini şort meraki ve neredeyse açık ilişki fikrine okey olması gibi, çok seviyorum çok değer veriyorum iş yerindekiler bile sana çok düşkün sürekli geliyor buraya diyorlar (iş yerlerimiz aynı bahcede kendisi dktor) ama çok yıprandım sinir krizine girmeli aglama krizleri bile gecirdigim süreçler oldu kolay değildi ve ayriyetten cinselliğe aşırı düşkün birisi çok yakışıklı 1.90 boyunda bir erkek kişisi... Bunu bir kenara koyalım bir de iş yerinde baska bir erkek var ona da Mehmet diyeyim dünyanın en nazik en yardımsever hastalarina kiyamayan biri bu Mehmet, son aylarda bir şey farkettim biz sigaraya molaya çıkarken beni bekle ben gelicem diyor, ya da müsait olduğunda odasından çıkıp yanıma gelip oturuyor, bakışlari zaten çok etkileyici birisi böyle çok derin bakıyor bakarken de öyle bakıyor zaten direkt gözünün içine bakıyor karşındaki insanın, benim sevgilimle de tanışıyorlar aynı mesleği yapiyorlar zaten, geçen gün tatile gidicem arkadaşım gelicek dedim anlatırken şey diye sordu erkek mi arkadaşın dedi biraz şok oldum, iş yerindekiler sevgilinle ne zaman evleneceksiniz ya da düğün ne zaman deseler (sevgilim evlenemeyi bile düşünen biri değil ) yüzü düşüyor Mehmet'in bana mı öyle geliyor dedim ama hissediyorum ki hoşlanıyor, bu durumlardan bazen sıcak bazen de soğuk davranıyor, hastanın birisi çiçek geitrmis oda çiçek elinde bizim oraya doğru geldi isim vardı anladim bilerek bakmadım bir 5 10 saniye yanımda durdu çiçekle sonra diğer kız arkadaşıma verdi suya koyarsınız diye, yani gelip bana hislerini açacak birisi değil bu durumda herkesin söylediği gibi çok iyi birisi bir de tam bir dizi kahramanı gibi çok gizemli, iliskimin aşırı toksikligi ile ve bu kadar iyi olmasıyla sanki hoşlanıyorum gibi geliyor ama böyle olunca ben de kendimden nefret ediyorum beni bir helpleyin nolurrr🥹🥹
Gözünüz başkasında.

ya pardon da herkesin doktorluğu kendine tamam mı ? onun ki uzman stayjer intörn pratisyen bişi, her tıp fak farklı tamam mı ? kimisi doğrudan hem ebe hem doktor mezun eden var, kbb kadın doğum ortak olan var. araştırmanızı öneririm😎

ya pardon da herkesin doktorluğu kendine tamam mı ? onun ki uzman stayjer intörn pratisyen bişi, her tıp fak farklı tamam mı ? kimisi doğrudan hem ebe hem doktor mezun eden var, kbb kadın doğum ortak olan var. araştırmanızı öneririm😎
Çok şükür, nihayet bir insan konuya açıklık getirdi. Lüzumsuz bir tartışma sürüp duruyordu...

Ekleme yaparak katkıda bulunayım, ilgili son yönetmeliğin uygulamaya geçmesiyle kişiyi aynı anda hem doktor hem de elektrik teknisyeni olarak mezun eden fakültelerde ortak bahçe uygulaması var. Eski mezunlar bu duruma da vakıf değiller, haksız yere üstüne gidiyorlar konu sahibinin. İş yerlerimiz aynı bahçede derken, konu sahibinin kastettiği ortak amfi gibi bir şey esasen, anlaşılamadı maalesef.

Eki Görüntüle 3602392

çok yüksekten uçuyorsunuz , babam 40 senelik uzman doktor , kendimden zaten bahsettim, bir sürü yandalcı arkadaşım oldu. bilmesem tamam diyeceğim.

tereciye tere satmayın , biliyordum böyle cevap vereceğinizi , yemezler, kadir inanır bile inanmaz size, şu iğrenç espriyi bile yaptırdınız bana :KK12: :KK67:
Part time doktor mekselina 🤣

Ben anlamadım 190 yakısıklı cocuk, gözü dısarıda, acık iliskiye okey ama ayrıldıgınız zaman intihar ederim diye sizi mi arıyor? siz de geber demek yerine barışıyo musunuz yani
cocuk saglam dengesiz o zaman

Back
X