• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıma ihtiyacım var?

Yahu ahahaha sana demedim birincisi niye üzerine alınıp bu kadar buyuttun ? Sana gayet yorumun için teşekkür ettim gözlerim fildir fildir olsa veya başka biriyle yaşayacağım ilişki ayrılmali miyim kızlar bitiriyorum derdim anonimim cekinecek bir şeyim yok gayet net sorarım yani olayı farklı yere çekmek burada bunu büyütmek deli saçması ama o doğru
Bak şimdi tekrar okudum konunu. Helpleyin demişsin. Duyguların gibi konuda da ne istediğin belli değil. Sanırım kafası hayli karışık bir arkadaşsın. Tahminimce bir İSG firmasında laboratuvar, görüntüleme ya da anestezi gibi bi konuda tekniker olarak ya da olsan olsan hemşiresin. Firmada sizinle çalışan doktorlarla ilgileniyorsun. Ama aklını başına al kızım birinin zaten seninle eğlendiği gül gibi ortada. Diğerine de kapı aralama.

O zaman uzun uzun Mehmet'in bakışlarını, ne kadar yakışıklı olduğunu, yüzünün düştüğünü, dizi kahramanlığını falan anlatmazsınız.

Sadece başkasından etkilendiğimi hissediyorum dersiniz.
Mevzu Mehmet.
Hani yukarıda birine yazmışsınız ya alakazsiz yerde alakasız yorumlar yapmayın Mehmet ile ilişki yaşamak istiyor olsam emin olum yasarim buraya da açıkça yazarım anonimim bir cekincem olmaz konuyu anlamiyorsan başka konuya geç

Hayyy allahim ahahaha diplomumu atayım kontrol de edin ? Yahu doktorum bunun meselgimle inanın bir ilgisi yok ya da karşı tarafın ne olduğuyla şuan bu konunu mesleklere gelmesi de ayrı bir olay zaten ne garip garip yorumlar bunlar
Bak şimdi tekrar okudum konunu. Helpleyin demişsin. Duyguların gibi konuda da ne istediğin belli değil. Sanırım kafası hayli karışık bir arkadaşsın. Tahminimce bir İSG firmasında laboratuvar, görüntüleme ya da anestezi gibi bi konuda tekniker olarak ya da olsan olsan hemşiresin. Firmada sizinle çalışan doktorlarla ilgileniyorsun. Ama aklını başına al kızım birinin zaten seninle eğlendiği gül gibi ortada. Diğerine de kapı aralama.

Hani yukarıda birine yazmışsınız ya alakazsiz yerde alakasız yorumlar yapmayın Mehmet ile ilişki yaşamak istiyor olsam emin olum yasarim buraya da açıkça yazarım anonimim bir cekincem olmaz konuyu anlamiyorsan başka konuya geç
Yahu konunun yarısından çoğu Mehmet zaten, Mehmet'li konuya Mehmet yazmak nasıl alakasızlık ahshfhs
Ne diyem, Mahmut mu diyem.

Konuyu okuyan herkes konuyu Mehmet'e bağlıyorsa anlatımınızda sorun vardır.

Mehmet öyle baktı, Mehmet şöyle dedi, Mehmet şöyle yaptı. E evet hoşlanıyorsunuz işte Mehmet'ten. Hoşlanmıyorsunuz mu diyelim?
ilişki yaşarsınız yaşamazsınız o ayrı ama evet etkileniyorsunuz.

Hayyy allahim ahahaha diplomumu atayım kontrol de edin ? Yahu doktorum bunun meselgimle inanın bir ilgisi yok ya da karşı tarafın ne olduğuyla şuan bu konunu mesleklere gelmesi de ayrı bir olay zaten ne garip garip yorumlar bunlar
biz anladık anlayacağımızı tamam siz doktorsunuz tamam

Profilinizde de meslek kısmını hemşire diye işaretlemişsiniz. Doktor birinin meslek kısmını hemşire diye işaretleyeceğini sanmıyorum. Tam tersi olur genelde ki sitede sağlık çalışanlarının kendisini doktor diye tanıttığına çook rastladık. İnsanlar doktor diye bu adamla ilişkiye devam ediyorsun yazdığı için üste çıkmak adına doktorum dediğinizi düşünüyorum.

Profilinizde de meslek kısmını hemşire diye işaretlemişsiniz. Doktor birinin meslek kısmını hemşire diye işaretleyeceğini sanmıyorum. Tam tersi olur genelde ki sitede sağlık çalışanlarının kendisini doktor diye tanıttığına çook rastladık. İnsanlar doktor diye bu adamla ilişkiye devam ediyorsun yazdığı için üste çıkmak adına doktorum dediğinizi düşünüyorum.
Profilimde şehir olarak Kırklareli de yazıyor :) İzmir de yaşıyorum doğma buyume yani bildiğiniz bir anonim kendimi bir olayı anlatirken ifsalamak için bir profil oluşturmadim hemşire olsam hemşireyim derdim ya da lab teknikeri vs bu mesleklerin yada bir temizlik personelinin gidip doktor veya avukat ile ilişki yaşamasını meslek takıntıli ya da mesleği için olduğunu söyleyecek "mahalle teyzesi" değilim, olabilir bunları doğal görürüm köyünde oturup aa bu doktor aa bu savcı hemene kızımızı yamayalim yerlerinde büyümedim ben bunlar olası şeyler, dediğim gibi mesleğimi söylemedim konuda da belirtmedim saçma bir şekilde işi mesleğime getirilmesi komik başlı başına

Meslek kısmını hemşire işaretlediyse hasta bakıcı falandır. Burda hep bir üstünü işaretliyorlar 😂😂😂

Selamlar herkese, öncelikle biraz uzun olucak ama kimseye anlatamadigim bir sorunum var lütfen okuyan fikir belirtebilir mi? 1.5 Senelik bir ilişkim var karsilikli fedakarlıklar yaptığımız başlarda her şey peri masalı gibiyken sonradan onun psikolojisinin mahvolmasi ile birlikte saçma sapan huylarını da öğrendiğim örneğin kızlara bakma bikini şort meraki ve neredeyse açık ilişki fikrine okey olması gibi, çok seviyorum çok değer veriyorum iş yerindekiler bile sana çok düşkün sürekli geliyor buraya diyorlar (iş yerlerimiz aynı bahcede kendisi dktor) ama çok yıprandım sinir krizine girmeli aglama krizleri bile gecirdigim süreçler oldu kolay değildi ve ayriyetten cinselliğe aşırı düşkün birisi çok yakışıklı 1.90 boyunda bir erkek kişisi... Bunu bir kenara koyalım bir de iş yerinde baska bir erkek var ona da Mehmet diyeyim dünyanın en nazik en yardımsever hastalarina kiyamayan biri bu Mehmet, son aylarda bir şey farkettim biz sigaraya molaya çıkarken beni bekle ben gelicem diyor, ya da müsait olduğunda odasından çıkıp yanıma gelip oturuyor, bakışlari zaten çok etkileyici birisi böyle çok derin bakıyor bakarken de öyle bakıyor zaten direkt gözünün içine bakıyor karşındaki insanın, benim sevgilimle de tanışıyorlar aynı mesleği yapiyorlar zaten, geçen gün tatile gidicem arkadaşım gelicek dedim anlatırken şey diye sordu erkek mi arkadaşın dedi biraz şok oldum, iş yerindekiler sevgilinle ne zaman evleneceksiniz ya da düğün ne zaman deseler (sevgilim evlenemeyi bile düşünen biri değil ) yüzü düşüyor Mehmet'in bana mı öyle geliyor dedim ama hissediyorum ki hoşlanıyor, bu durumlardan bazen sıcak bazen de soğuk davranıyor, hastanın birisi çiçek geitrmis oda çiçek elinde bizim oraya doğru geldi isim vardı anladim bilerek bakmadım bir 5 10 saniye yanımda durdu çiçekle sonra diğer kız arkadaşıma verdi suya koyarsınız diye, yani gelip bana hislerini açacak birisi değil bu durumda herkesin söylediği gibi çok iyi birisi bir de tam bir dizi kahramanı gibi çok gizemli, iliskimin aşırı toksikligi ile ve bu kadar iyi olmasıyla sanki hoşlanıyorum gibi geliyor ama böyle olunca ben de kendimden nefret ediyorum beni bir helpleyin nolurrr🥹🥹
Açık ilişki fikrine okey olan adam az ötede oynasın, dünya yakışıklısı olsa dakikamı vermem ... Diğeri de bana pek tekin gelmedi kafanı dinle sen

Back
X