tardiss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 227 57 48 41 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #41 XxSulex .!.: Nasılsın? Bakara suresini okuttunmu? Genişletmek için tıkla... Unuttum iyi değilim akşam kardeşim saldırdı bağırdı çağırdı bıktım mmm
XxSulex .!.: Nasılsın? Bakara suresini okuttunmu? Genişletmek için tıkla... Unuttum iyi değilim akşam kardeşim saldırdı bağırdı çağırdı bıktım mmm
X XxSulex Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 186 140 18 46 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #42 Offff ya hadi baban sinirli annen rahatsiz kardeşinin derdi neymis
tardiss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 227 57 48 41 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #43 XxSulex .!.: Offff ya hadi baban sinirli annen rahatsiz kardeşinin derdi neymis Genişletmek için tıkla... Evden kovuyur boşanmıycan diyor .eşim deli arayıp rahatsız ediyor bütün akrabaları aradı rezil ediyor beni .dün akşam da kardeşimi aramış .of of üstüme yürüdü .
XxSulex .!.: Offff ya hadi baban sinirli annen rahatsiz kardeşinin derdi neymis Genişletmek için tıkla... Evden kovuyur boşanmıycan diyor .eşim deli arayıp rahatsız ediyor bütün akrabaları aradı rezil ediyor beni .dün akşam da kardeşimi aramış .of of üstüme yürüdü .
tardiss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 227 57 48 41 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #44 Bıktım artık gidicem durmuycam
X XxSulex Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 186 140 18 46 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #45 Eee senin boşanma işinden kardeşine ne?allahim inanmiyorum ya insanlar nasil böy
tardiss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 227 57 48 41 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #46 XxSulex .!.: Eee senin boşanma işinden kardeşine ne?allahim inanmiyorum ya insanlar nasil böy Genişletmek için tıkla... Evden gidiyim istiyor .artık kafama takmiycan boşverdim .mutlu olcam
XxSulex .!.: Eee senin boşanma işinden kardeşine ne?allahim inanmiyorum ya insanlar nasil böy Genişletmek için tıkla... Evden gidiyim istiyor .artık kafama takmiycan boşverdim .mutlu olcam
X XxSulex Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 186 140 18 46 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #47 tardiss .!.: Evden gidiyim istiyor .artık kafama takmiycan boşverdim .mutlu olcam Genişletmek için tıkla... Hahhhh şöyle doğru yolu buldun... Takma tabi o istiyor bu istiyor diyede istemediğin biriyle evli kalma... Hayat senin ve sen nasıl istersen öyle yaşa
tardiss .!.: Evden gidiyim istiyor .artık kafama takmiycan boşverdim .mutlu olcam Genişletmek için tıkla... Hahhhh şöyle doğru yolu buldun... Takma tabi o istiyor bu istiyor diyede istemediğin biriyle evli kalma... Hayat senin ve sen nasıl istersen öyle yaşa
tardiss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 227 57 48 41 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #48 XxSulex .!.: Hahhhh şöyle doğru yolu buldun... Takma tabi o istiyor bu istiyor diyede istemediğin biriyle evli kalma... Hayat senin ve sen nasıl istersen öyle yaşa Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapıcam
XxSulex .!.: Hahhhh şöyle doğru yolu buldun... Takma tabi o istiyor bu istiyor diyede istemediğin biriyle evli kalma... Hayat senin ve sen nasıl istersen öyle yaşa Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapıcam
X XxSulex Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 186 140 18 46 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #49 tardiss .!.: Aynen öyle yapıcam Genişletmek için tıkla... Yürü beaaa arkandayımmmmm
tardiss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 227 57 48 41 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tardiss #50 XxSulex .!.: Yürü beaaa arkandayımmmmm Genişletmek için tıkla... Ha ha sagol