Bunaldım ailemden

Evet vefat edenle iyiydi, diğeriyle iyi değil ben büyüğüm .Fatih beni çok severdi bende onu zaten aramızda 5 yaş var çocuğum gibiydi . Onu ben gözümden kıskandım ama gitti

Evet vefat edenle iyiydi, diğeriyle iyi değil ben büyüğüm .Fatih beni çok severdi bende onu zaten aramızda 5 yaş var çocuğum gibiydi . Onu ben gözümden kıskandım ama gitti
Bak allah sevdiği kullarini erken alırmış böyle kendini kahretme kardeşinde üzülür orda.. Kendine telkin ver olumlu düşün Fatih için mutlu olnaya çalış.. Baban sizede şiddet uyguluyormu.Annenle aranız nasıl

Sana bi tavsiyem var evde yükses sesle bakara suresi aç ve evide sirkeli suyla sil.. Evdeki huzursuzluğa çok iyi geliyor dene olurmu. İnanki çok üzüldüm ve lütfen yanlış bişey yapma olurmu şöyle düşün bu dünya bi sınav dünyası ve senin sınavında buymuş inşallah allah karşına bu yaşadıklarını unutturacak iyi insanlar çıkarır.. Bol bol dua et ve olumlu iyi şeyler düşünmeye çalış.

Haklısın sinirlenince vuruyor en son nişanlıyken vurmuştu 1 sene olmuştur .anneme de vuruyor .annem hasta zaten paronaya sahibi

Çok yardımcı oldun bana sağol .olumlu şeyler düşünmeye çalışıcam.

Haklısın sinirlenince vuruyor en son nişanlıyken vurmuştu 1 sene olmuştur .anneme de vuruyor .annem hasta zaten paronaya sahibi
Nişanlımısin hala evlenince inşallah mutlu olursun.. İnanki çok üzüldüm peki aileniz hakında yerdım alabileceğiniz bi aile buyuğünuz yokmu teyze amaca hala vs

Nişanlımısin hala evlenince inşallah mutlu olursun.. İnanki çok üzüldüm peki aileniz hakında yerdım alabileceğiniz bi aile buyuğünuz yokmu teyze amaca hala vs
Boşanıyorum .annem kimseyi eve sokmuyor .kimse karışmıyor artık annem babamı bıraksaydi biz acı çekmez dik bu kadar

Öyle düşünme offf ya ne diyeceğimi de bilemedim baban neden sinirli alkol filanmi kullaniyor..
Belki kendince boşanma diye mi böyle sıkıntı yaşatiyor size. Bezdirme politikası mı uyguluyor diyeceğim ama öncedende böyleymiş. Bak kardeşim önce yarından itibaren bi iş bakmaya başla kendi ayaklarinin üzerinde bi dur.. Sonra evden ayrilacaksan ayril ama bu seferde annen kardeşlerin neolcak onlara daha kötü davranirsa ya. Valla seni yalniş yönlendirmek istemem ama herşeyi iyi düşun ona göre adim at. Umarım çocuğun yoktur

Öyle düşünme offf ya ne diyeceğimi de bilemedim baban neden sinirli alkol filanmi kullaniyor..
Kullanmıyor çok geziyor kardeşleriyle annemde istemiyor babamın ailesini ondan kavga ediyorlar bizide sevmiyor cimri karda okula ceketle gitmiştim 1 sene mont almadılar .paraları olduğu halde çantamı yoktu .elimle taşıdım kitapları.bilmiyorum kötü şeyler

Yapıcam birşeyler bakalım.ne halleri varsa görsünler bıktım .çocuğum yok

Peki annen biraz alttan alsa off off bir insan kendi evladına bunu nasil yapar bilmiyorum.. Yok kardeşim memlekette izinsiz çocuk yapma yasaği getirilsin. Çocuk yapmak isteyen önce bi kursa tabi tutulsun iyi anne baba olabileceklermi diye sonra izin verilsin. Bu nedir ya kendi elleriyle kendi evlatlarinin hayatlarini mahfediyorlar.. Boşver kız sende duyma görme onlar kavgaya başladiğinda tak kulağina kulakliği yuruyuşe çik (aramizda kalsin ben öyle yapiyorum)

Düşünemiyorum ki bide 3 çocuk yapıyorlar.ben vurma olunca karışıyorum .kadın zaten kafasına vurarak vura delirtti .annem hasta insanları düşman olarak görüyor

Düşünemiyorum ki bide 3 çocuk yapıyorlar.ben vurma olunca karışıyorum .kadın zaten kafasına vurarak vura delirtti .annem hasta insanları düşman olarak görüyor
Peki annenin tedavisine baktirabilirmisin. Yani maddi gücün yoksa bile devlet hastanesine götür belki annen babandan ayrilacak gücü ozaman bulur.. Hergunmu kavga ediyorlar diğer kardeşlerin nasıl davraniyor.. İnanki uykum kaçti vicdanen rahatsiz oldum

Doktora gitmiyor zorluyorum ama yok .hergün değil 2 3 senedir ayda 1 falan kavga var çocukken her gün dü .diğer kardeşim bizimle konuşmaz odasında durur hep .annemle arası iyi ama.

Doktora gitmiyor zorluyorum ama yok .hergün değil 2 3 senedir ayda 1 falan kavga var çocukken her gün dü .diğer kardeşim bizimle konuşmaz odasında durur hep .annemle arası iyi ama.
Allah yar ve yardımciniz olsun. Babanızıda ıslah etsin doğru yolu buldursun. Keşke elimde bi sihirli değnek olsada sana dokunabilsem.. Ama kendini nezaman kötü hissedersen,yalniz hissedersen yaz bana hiç birsey yapamasamda konuşuruz dertlesiriz.. Umarim bu gunlerini unutturacak bi hayat yaşarsin bundan sonra

Sağol beni dinledin umarım iyi olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…