merhaba arkadaşlar .ben 2 yıldır evliyim hiç korunmadık fakat birtürlü çocuğumuz olmadı.bu sene çevremdeki herkes hamile artık çok zor dayanıyorum.1 ay sonra 4 tane doğum olacak ailemizde .o zaman ne yapacağım bilmiyorum.şimdiden yanlarından kaçmaya başladım allahım ne olur bana da verir de bu ızdırap biter.o kadar da çok seviyorum ki çocukları sizlere anlatamam....hamile kalamamak ile ilgili çok araştırmalar yaptım.soğan suyu incir kürünü denedim olmadı doktora gittim rahim filmine kadar çekildim bir sorun çıkmadı.klomen çatlatıcı iğne hepsini yaptım.şuanda da ballı bir karışım deniyorum.karışımı yapan kişi garanti allahın izniyle olacak diyor.nolur bana dua edin.daha ne yapabilirim bilmiyorum....bu durumda olanlar lütfen yazsın konuşalım....
Canım lütfen üzülme doktora gittiniz ama bir sorun çıkmadıysa belki eşinizin sperm sayısıı Yada hızı yeterli değildir ondada bir sorun yoksa tamamen stres kaynaklıdır düşünüyorum inşallah en kısa zamanda bebişinizi kavuşursunuz
arkadaşlar aranızda çikolata kisti olup ta tedavi olan yada bu kistin nasıl ortaya çıktığını bilen var mı?
Adetin ikinci gunu baktirdim 17 idi hatta korktular parca alcaz filan dediler sonra adetin bitsin gel dediler o zaman da 5 cikti canim adetle birlikte atmissin dediler adetin 14 gunu gittim bu seferde 3.5 cikti ben anlamadim ki nasil istir acaba ince mi bisey demediler amaSukurler olsun cok saol o kadar uzmustum ki kendimi
İradecim sana yazdim ama yanlis yazmisim sanirim :)Adetin 13 veya 14 gununde endometrium kalinligina baktir endometrium yeteri kalinlikta degilse bebek tutunamaz bu da bir sebep olabilir
Adetin ikinci gunu baktirdim 17 idi hatta korktular parca alcaz filan dediler sonra adetin bitsin gel dediler o zaman da 5 cikti canim adetle birlikte atmissin dediler adetin 14 gunu gittim bu seferde 3.5 cikti ben anlamadim ki nasil istir acaba ince mi bisey demediler ama
Canim endometrium 3.5 ise bu cok dusuk bir olcu ve bebek tutunamaz zaten. Tup bebek tedavilerinde bile endometrium 7 nin altinda ise trasfer yapmiyorlar . Arastir istersen endometrium 7 ve uzerinde olmali . benimki gecen ay 7 idi doktorum kotu degil ama cok da iyi bir netice degil demisti bana. Bende bu ay endometriumu kalinlastirmak icin bebek aspirini ve bol bol corek otu tukettim ve bu ayki olcum 8.2 di doktorum supersin dedi. insa Allah bu ay tutar bakalim. tutmazsa asilamaya gidiyorum daha fazla bekleyemeyecem cunku yasim 37
Canim endometrium 3.5 ise bu cok dusuk bir olcu ve bebek tutunamaz zaten. Tup bebek tedavilerinde bile endometrium 7 nin altinda ise trasfer yapmiyorlar . Arastir istersen endometrium 7 ve uzerinde olmali . benimki gecen ay 7 idi doktorum kotu degil ama cok da iyi bir netice degil demisti bana. Bende bu ay endometriumu kalinlastirmak icin bebek aspirini ve bol bol corek otu tukettim ve bu ayki olcum 8.2 di doktorum supersin dedi. insa Allah bu ay tutar bakalim. tutmazsa asilamaya gidiyorum daha fazla bekleyemeyecem cunku yasim 37
Belki sexi gelecek söyleyeceğim:)ama yaptığınız pozisyon da önemli,yani boşalma esnasında dolun dışarı çıkmaması icin vajinan yukarı bakarsa daha ii olur.Ha bu arada kafan karismasin. bahsettigim bu olcu yani 7 ve useri veya 8 ve uzeri dedigim olay adetin 13-14 gununde obu netice vermeli bunun altindaki deger bebegin tutunmasi icin yeterli degil. Senin 3.5 cikmis moralini bozamamak icin bisey dememis olabilirler ama sen ustune dus ve arastir doktoruna detayli sor ne yapman gerektigini soylesinler dogal yollarla olmuyorsa endometriumu kalinlastirmak icin ilaclar var. cogu doktor yumurta uzerinde odaklaniyor ama yumurtanin tek basina buyuyup catlamasiyla bu is bitmiyor endometrium kalinligi da cok onemli bir konu
haklisin bunun uzerine dusecegim senin icin ne dedilerHa bu arada kafan karismasin. bahsettigim bu olcu yani 7 ve useri veya 8 ve uzeri dedigim olay adetin 13-14 gununde obu netice vermeli bunun altindaki deger bebegin tutunmasi icin yeterli degil. Senin 3.5 cikmis moralini bozamamak icin bisey dememis olabilirler ama sen ustune dus ve arastir doktoruna detayli sor ne yapman gerektigini soylesinler dogal yollarla olmuyorsa endometriumu kalinlastirmak icin ilaclar var. cogu doktor yumurta uzerinde odaklaniyor ama yumurtanin tek basina buyuyup catlamasiyla bu is bitmiyor endometrium kalinligi da cok onemli bir konu
Belki sexi gelecek söyleyeceğim:)ama yaptığınız pozisyon da önemli,yani boşalma esnasında dolun dışarı çıkmaması icin vajinan yukarı bakarsa daha ii olur.
:)bi kaç gün ilişkiye girmeyin yaklaşık 1 hafta ikinizde bosalmayin sonra yapın o zaman olur diye dusunuyorumValla ne yastik kaldi koymadigim ne de ayaklarimi havaya kaldirmadigim
Benim icin bebek aspirini kullanmami onerdi ve progesteron fitil verdi bu ay iyi sonuc bekliyorum hayirlisiyla insa Allahhaklisin bunun uzerine dusecegim senin icin ne dediler
Tebrik ederim seni arkadasim cok guzel bir duygu yasiyorsun suan biliyoeum ama benim sana tavsiyem kimseciklerle paylasma bu sevinci ta ki karnin belirinceye dek cunku bilirsin goz var nazar var Allah korusun bunca yil beklemissin tekrar husrana ugramayasin. Anlatma canim kimselere internet ortami onemli degil burda kimse kimseyi tanimiyor ama yakin cevredekiler akrabalar baska . Cok sevindim senin aDina Allah tamamina erdirsin insa Allahkızlar selam 7 yıllık evliyim bu sürecte sanırım benzer şeyler yaşadık sizlerle doktorlar dökülen paralar cekilen acılar asılamalar ilaclar igneşer şişen vucütlar degişen duygular sürekli soran akrabalar sizden önce evlenenlerin 2. cocuklarını bile dogurmaları vsvs vbende hepsini yaşadım yıllarca. cokta umudumun yittigi oldu pco hastası da olunca tek care tüp bebekti benim icin. 3 aralık son adet tarigimdi ve ocak ayında adet olmadım subat ayındada olmadımmm ve artık test yapayım dedim yani tam 40 gün test yapmadan bekledim düşünün o kadar imkansızdı benim icin hamilelik. dün test yaptım umutsuzlukla o da ne anında kırmızılastı 2. cizgi inanamadım bi test daha yaptım. hala da inanamıyorum yarın doktora gidicem sanırım kucagıma alana dekte inanamayacagım rüyadayım sanki inş keseyi görürüm de rahatlarım kafadan atınca cok daha etkili oluo eminb olun 5 aydır aklıma bile getirmiyordum Eki Görüntüle 976840 perisel arkadasım ayrıca cok erken bu kadar umutsuz olmak icin 2 yıl nedir ki lütfen sakin ol sıkılma cünkü bu sürecin ne kadar uzun oldugunu allah bilio sadece bu kadar kısa zamanda yılarsan cok zorlanırsın sonra 7 yıl benim dile kolay benden cok daha kötü durumda olanlarda var allah hepimizin kıucauklarını doldursun inşallah
Canim benim allah hepimize versin isallah benimde yasim 33 a arastirdim haklisinn da bu doktorlar niye bunu soylemiyorlar anlamadim daha bugun gittim doktora.hepsini gosterdim bi sorun yok diyorlar.bende bu ay bekleyecegim bi macun kullaniyorum icinde 41 cesit bitki var corek otuda var isallah olur artik narsuyuda kalinlastiriyirmus denedin mi aspirin kani sulandirdigindan icmeyin dedi benim doktirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?