bunaldım artık!!!bende anne olmak istiyorum....

tsekkür ederim cnm atynen bende paylasmayı düsünmüorum kimseyle su an göz nazar cok degio zaten varsın bilmesinler karnım cıkınca anlarlar sagol iyi dileklerin icin alllah sana da göstersin inşallah

. Canim benim senin adina cok sevindim allah kucagina sag salim almayi nasip etsin sanirim haklisin ben cok stres yaptim aslinda stresi yapan ben degilim etrafimdaki insanlar sorulariyla stres yaptiruyorlar bana .bu gece ruyamda bile kiz cocugunu severken gordum kendimi.

Kzlar allah hepımıze sabr versın.bende 2 yıdır evlıyım.evleneden berı ıstıyoruz.son defa tub bebek denedım sonuc neqatıf.bazen ınsan umudunu kayb edıyor.ama ne yapalım.rabım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun.

ben de çok bunaldım .bugün yine bir hamilelik haberi aldım .zaten 1 arkadaşım kalmıştı o da hamile şimdi. kendimi çok kötü hissediyorum, herkesler hamile. benim eşimde problem , o benden daha çok üzülüyor, boşa beni filan diyor suçluluk duygusuyla. 2 yıl oldu bizim de. 1 tüp bebek yaptırdık.2.yi yaza yaptırcaz.allahım bizim gibilere de nasip etsin......

merhaba arkadaşlar.ben 2 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz.Ancak herkesin yaşadığı sorunlar gıbı bızde henuz bebek sahıbı olamadık.mesela evlenmeden once adetlerım oldukca duzenlıydı.bebek dusundugumuzden berı adetlerım duzensız olamaya basladı.mesela kasım ayınca 2 kere adet oldum aralıkayında olmadım.ocak ayında 2 kere oldum, subat ayında ıse 26 subatta adet oldum.bu ay henuz herhangı bı adet belırtısı yasamıyorum ve yumurtlama donemımden sonra sol kasıgım agrımaya basladı, zaman zaman mıgdem eksıyo.Ancak bunları fazla dusunmemeye calısıyorum.Eger 31marta kadar adet olmazsam cubuk test yapmalı mıyım ?

doktora gidip tahlil yaptırmayı dusundum ancak cesaret edemedım. burdan forumları takıp edıyorum sayenızde baya bısey ogrendım burdan.belırtılerımın ıcınde bır de 2 gundur gogus uclarım acıyor.

kendımı dınlememek ıcın ya da hamılelıgı dusunmemek ıcın dısarı cıkıp gezıyorum aklımı dagıtmaya calısıyorum.cunkı burdakı arkadaslar dıyor kı stres yapıp kafaya takmayın.Sonuca ulasmanız daha da kolaylasır :)

canım daha stres yapmak için çok erken.biliyorum rahat olmak zor.senin gibi bi arkadaşım vardı.2 ay stresten adeti gecikti.3. ay doktorla yumurta takibiyle hamile kaldı.

canım senle aynı durumdayım ben de 2 yıllık evliyim ve sadece 1 yıl önce 5 haftalıkken bi düşük oldu ve bi daha da olmadı.arada çok olsun dediğim oldu arada umutsuzluğa kapıldım ama şuna karar verdim:milletin baskısı, çocuğu olmuyor damgası ve etrafta her geçen gün hamile kalan arkadaşlarımızı görüp kendimi eksik hissetmem sadece kendime zarar veriyor bu da istediğim bebeği kucağıma almamı geciktiriyor.lütfen sen de kafana takma çünkü hissediyorum ki ne zaman aklımızdan tamamen bu stresi uzaklaştırcaz o zaman Allahın izniyle bebğimiz olur...

çörek otunu nasıl tükettiniz tozunumu yedinizzz? yoks ao şekildemi yediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…