kızlar selam 7 yıllık evliyim bu sürecte sanırım benzer şeyler yaşadık sizlerle doktorlar dökülen paralar cekilen acılar asılamalar ilaclar igneşer şişen vucütlar degişen duygular sürekli soran akrabalar sizden önce evlenenlerin 2. cocuklarını bile dogurmaları vsvs vbende hepsini yaşadım yıllarca. cokta umudumun yittigi oldu pco hastası da olunca tek care tüp bebekti benim icin. 3 aralık son adet tarigimdi ve ocak ayında adet olmadım subat ayındada olmadımmm ve artık test yapayım dedim yani tam 40 gün test yapmadan bekledim düşünün o kadar imkansızdı benim icin hamilelik. dün test yaptım umutsuzlukla o da ne anında kırmızılastı 2. cizgi inanamadım bi test daha yaptım. hala da inanamıyorum yarın doktora gidicem sanırım kucagıma alana dekte inanamayacagım rüyadayım sanki inş keseyi görürüm de rahatlarım kafadan atınca cok daha etkili oluo eminb olun 5 aydır aklıma bile getirmiyordum
Eki Görüntüle 976840
perisel arkadasım ayrıca cok erken bu kadar umutsuz olmak icin 2 yıl nedir ki lütfen sakin ol sıkılma cünkü bu sürecin ne kadar uzun oldugunu allah bilio sadece bu kadar kısa zamanda yılarsan cok zorlanırsın sonra 7 yıl benim dile kolay benden cok daha kötü durumda olanlarda var allah hepimizin kıucauklarını doldursun inşallah