Bugün nerdeyse gün boyu ağladım ne biliyim ya bi turlu belli olmadı devamlı bi aksilikMusterih ol ülke nufusunun yuzde 60inda ayni mide şikayetleri var. ..kendini rahatlatmak adina dua edebilirsin
Insallah anenin birseciyi cikmaz nasil ağriyor anenin midesi biraz anlatirmisin benim kocaminda midesi ağriyor ne kadar soyluyorum doktora git gitmiyorBugün nerdeyse gün boyu ağladım ne biliyim ya bi turlu belli olmadı devamlı bi aksilik
Ya geceleri agriyormus özellikle yani gündüzleri de ağrıyor ama geceleri daha fazla. Annem zaten diyet yapan birisi öyle yağlı asitli şeyler yemez. Sigara da içmez. Sut ve cay icince biraz hafifliyor gibi oluyormuş.Insallah anenin birseciyi cikmaz nasil ağriyor anenin midesi biraz anlatirmisin benim kocaminda midesi ağriyor ne kadar soyluyorum doktora git gitmiyor
Yemiyor ki. Bi ara kilo problemi vardı uzun suredir diyette . sağlıklı beslenir hepMayali şeyler yemesin 3 gün ekmek türevi. ..baksin aynisi oluyormu
Valla ben de anlamadım neden bu kadar abarttigimi. Hakikaten. Ama korkuyorum sadece. Sağolun insallah sizin annenizde de kotu bi durum yoktur.Benim de anneme yarın için endoskopi vermişler, aklıma bile gelmedi böyle telaşlanmak. Çok mu gamsızım bilemedim
Velev ki kötü bir şey çıktı Allah korusun, daha şimdiden bu kadar panikle nasıl moral verip destek olacaksınız ki?
Bir de; şu an dünyayı yerinden oynatsanız durumda değişiklik yapabilme şansınız, etkiniz yok. Elinizde olmayan şeyler için bu kadar hırpalanmayın. Vaki olanda hayır var demişler, içinizi ferah tutun, kötüyü çağırmayın. Çok sevdiğim bir alıntıyı paylaşayım;
Tanrım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için ‘cesaret’, değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için ‘sabır’, ikisi arasındaki farkı bilmek için ‘akıl’ ve beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak ‘dostlar’ ver.
Şimdiden geçmiş olsun annenize, inşallah basit bir şeydir.
Yaa ayni benim kocam gibi o da geceleri cok ağriyor diyor cay su içinc geçiyor diyor ya nolursun lutfen anene doktor ne soylese bana yaza bilirmisin içime bir kurt dusduYa geceleri agriyormus özellikle yani gündüzleri de ağrıyor ama geceleri daha fazla. Annem zaten diyet yapan birisi öyle yağlı asitli şeyler yemez. Sigara da içmez. Sut ve cay icince biraz hafifliyor gibi oluyormuş.
Olur tabi yazarım canım . bu başlıkta görürsün yarin sonucuYaa ayni benim kocam gibi o da geceleri cok ağriyor diyor cay su içinc geçiyor diyor ya nolursun lutfen anene doktor ne soylese bana yaza bilirmisin içime bir kurt dusdu
Tesekkur ederim .Ohoooo, benim yıllaarrdır ağrıyor, ölsem bu güne kadar ben ölürdüm ayol, üzmeyin kendinizi, ülser olabilir, o da çok şiddetli ağrı yapıyor. Ben ölüp ölüp dirilirim ağrıdığı zamanlarda, hatta bazen ağzıma kan tadı gelir, belki de ayak üstü mide kanaması geçiriyorumdur, dermişim :)) safra kesesi taşı da mide ağrısına benzer ağrı yapıyormuş sanırım, tabi bunlar hep kulaktan dolma bilgiler ama sonuçta hemen aklınıza çok kötü şeyler getirmeyin, böyle rahatsızlıklardan kaynaklı da olabilir. Geçmiş olsun.
Merhaba, sonuçlar geldi . doktora özellikle sordum kanser mi değil mi diye endoskopiden sonra yok yok önemli bisey değil ya gastrit ya da safra kesesi tasi dedi. Endoskopiden sonra biyoskopi olur biliyosunuz. Biyoskopi de bir hafta sonra belli olacak yani ilaç mi ameliyat mi vs. Ama çok şükür ki kotu bir şey yokmus. Kanser kesinlille değilmiş . rahat bi nefes aldım:)Yaa ayni benim kocam gibi o da geceleri cok ağriyor diyor cay su içinc geçiyor diyor ya nolursun lutfen anene doktor ne soylese bana yaza bilirmisin içime bir kurt dusdu
Cok sukur senin adina cok sevindim insallah annen bir an once sağlina kavusur icim rahatladi ins kocamin cok onemli birseyi yokdurMerhaba, sonuçlar geldi . doktora özellikle sordum kanser mi değil mi diye endoskopiden sonra yok yok önemli bisey değil ya gastrit ya da safra kesesi tasi dedi. Endoskopiden sonra biyoskopi olur biliyosunuz. Biyoskopi de bir hafta sonra belli olacak yani ilaç mi ameliyat mi vs. Ama çok şükür ki kotu bir şey yokmus. Kanser kesinlille değilmiş . rahat bi nefes aldım:)
Hahaha çok guldum yazdiklariniza :) tesekkur ederimBende ilk boğazımdaki nodülü öğrendiğimde sabah akşam düşünür hatta netten araştırırdım
Sonuçları alana kadar kendimce kafamda o boğazımdaki nodüle usg mi çekmedim, biopsi mi yapmadım, kötü huylu olduğuna karar verip kanser teşhisi mi koymadım neler neler
Kimseye de bişey demiyorum hani kara haberi alırsam da metin olacağım diyede kendimi tembihliyorum
Sonra sonucu aldım basit bişeymiş kullandığım tiroid ilacıylada kendiliğinden küçüldü
Velhasıl ilk diyedir korkmayın ve sakın internette araştırma yapmayın ( :
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?