Kizlar isterseniz özetliyeyim neden istemedigini. Ilk basta zaten ayni yöreden olmadigimiz icin istememisti beni,
daha dogrusu nisanlima söylemisti. Ama sonra bu kararindan birden vazgecti beni sorup sorusturunca istemeye geldi
ilk aylar iyi gecti ama konu altin alma olunca kadin zivanadan cikti birden soguk davrandi felan meger bu altin felan
almak istemiyormus, dugunude bize yaptiracakmis felan. Bin bir turlu sorunlar cikardi en sonunda ailem dayanamadi yuzugu
atmami soylediler, bende neyaptiysam ikna edemedim. Nasil bir ailesi var bilmiyorum bir bucuk ay oldu herkes herseyin farkinda
annesinin bostan sebebler yuzunden bitirdiginide biliyor herkes ama kadinin lafi dinleniyor ailede kimse birsey diyemiyor. Sonuc olarak nisanlim suan calisiyor ama düzenli bir isi yok, cektigi krediyide zaten evlendikten sonra birlikte odeyecegiz, yani herseyi ikimiz yapmis olacagiz. Aslinda kadinin beni istememis cok gucume gidiyor, seytan diyor iliskiyi kes oglanlada kurtul bunlardardan, ama yapamiyorum

asiri kor kutuk asik degilim, ama seviyorum, onsuz olurmu olur ama sorun su ki ailemin icinde huzur diye birsey yok bende o yuzden bir evim yuvam olsun istiyorum, babamin sayesinde evimizde huzur yok ve sirf annem icin katlaniyorum bunlara. iki arada kaldim bilmiyorum kizlar, yasimda 25 ve herkes evde kalmis gözüyle bakiyor bana. Cok gucume gidiyor artik hersey cok yiprandim ve inanin intihar etmeyi bile düsündüm ama ahiretimide bu sekilde mahfetmek istemiyorum. Inanin kizlar ne cocuklugum herkes gibi gule oynaya gecti hergun bir huzursuzluk vardi nede gencligim. Nezaman bitecek bu cile hergun dua ediyorum.