Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dicerr

Ziyaretçi
uzun zamandır yazmıyordum
derdımın olmamasından degıl bu durum duzelır mı ,gecermi diye beklememdendı
yok gecmıyor adam yıne aynı adam aynı odunlukta offffmafoldumbenmafoldumben
bı cıft abısının nısanlısı yuzunden kavga eder mi hem de cok buyuk kavga ..bu kız yuzunden cok sevdıgım aılesınden sogudum resmen bu kıza eltı olmamak için ilişkimi düsünüyorum ciddi manada ..gelelım benım adam bu kızı bana koruyor abım var arada dıyor ki bu insan bayramda bana elını vermedı saf gıbı bır de opmeye yeltendım ben tabıı ortada kalakaldım oylece ...cok sınırlendım cok bozuldum ve bı yandan da sureklı uyarıldım gulumse ,bozuk atma ,soguk durma gormedınn mı tavrı dıyorum anlamadım dıyor lanet olsun yaa kız benım kuyumu kazıyormus herkesın haberı var beyefendı bana soylememıs bır de ısrarla benı bayramda yanına goturdu yıne aynı tavır tabıkı hanımefendı yuzume bıle bakmadı .:oklava:..neymıs abısı uzulurmus herkesten kıymetlı abım dedı sokak ortasnda bana kendımı ceker vururum dedı eve gotur benı dedım cok kotu bagırdı hıc oyle gormemıştım cok korktum sedıgım ınsandan ılk defa bu kadar korktum , ben de orda yuzugu cıkardım verdım ..sonra ozur dıledı saf kafam affettım gerı aldım yuzugu ..her seyı o an bıtırmelıydım ..eve dondum annemler bıle dedı bu kız daha neler yapar ,neden senı muhatap ettı dıye babam bıle bozuldu herkes bızım gıbı degıl demeye basladıı ..

unutamıyorum bu olayı ıcımden atamıyorum sureklı sınır halındeyımbaska bır seyden tartıssak bıle aklıma bu olay gelıor oraya benı ezdırmeye goturusu gelıyor aklıma :a015:.. yıl bası degıl mı bugun beraber mutlu gırmemız gerekırken bız küsüz..sebep her seyın yerı yordamı varmıs ,oyle davranılması gerekıyormus bır benı adam edememış bunca senedır ..aldıgım hedıyeyı ısteıyormus benım hıc bır seyımı ıstemıyormus ..kı bız bu aralar sıkıntıdayız babam rahatsız bana bence uzulmuyorsun dedı mafoldumbenmafoldumben ben gece aglamaktan uyuyamamısım bana boyle ddı o saatten berı konusmuyorum o an yuzune kapadım .. arıyor acmıyorum ..ben de ısterdım yenı yıla sevınclı huzurlu gıreyım ama haram bana ..

sıktısam ozur dılerım belkı rahatlarım dıye yazdım yorumlamakta herkes ozgur :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
kendin vermissin aslinda cevabi...
o gün yasananlari unutamiyorsan kendini bilerek yoruyor yipratiyorsun demektir...
tamam abisini cok seviyor, deger veriyor ama abisi baska abisinin nisanlisi baska...
abisinin nisanlisinin o tavrina aslinda onun sessiz kalmamasi gerekiyordu bazi olaylarda hatir gönül bir yere kadar olmali bence...
ve sana babanin rahatsizligi dolayi bence üzülmüyorsan diyorsa bir bakima sana yalan söylüyorsun demis oluyor...
ne yaparsan yap kendini düsünerek yap... ilk önce kendine ben ne istiyorum diye sor... hayatimdaki insan nasil olmali ve benim hayatimda insan nasil...
umarim hersey istedigin gibi olur... herseyin hayirlisi...

abisi olsun siz abisine saygısızlık yapmamışınız...yada elti olcak kişiye
neden size bu kadar baskı yapıyor......elti olacak kişi ne yaparak kuyunuzu kazıyor ayrıca niye kazıyor....
nedir bu kadar ugraşma sebebi.....
nişanlınızda kendini vuracak kadar sinir eden şey ne....
sizi niye adam etmeye çalışıyor.....aldıgınız hediyeyi istemiyor ......sizi begenmiyor....
kusura bakmayın ama nişanlınızın ya şu arakar psikolojı iyi degil.....ailesiye sorunları var ve öfkesini sizden çıkarıyor......
yada sizmi bu kadar kızdırıyorsunuz ?
inşallah yeni yılda aklını başına alırda size karşı daha saygılı ve anlayışlı davranır....

kendin vermissin aslinda cevabi...
o gün yasananlari unutamiyorsan kendini bilerek yoruyor yipratiyorsun demektir...
tamam abisini cok seviyor, deger veriyor ama abisi baska abisinin nisanlisi baska...
abisinin nisanlisinin o tavrina aslinda onun sessiz kalmamasi gerekiyordu bazi olaylarda hatir gönül bir yere kadar olmali bence...
ve sana babanin rahatsizligi dolayi bence üzülmüyorsan diyorsa bir bakima sana yalan söylüyorsun demis oluyor...
ne yaparsan yap kendini düsünerek yap... ilk önce kendine ben ne istiyorum diye sor... hayatimdaki insan nasil olmali ve benim hayatimda insan nasil...
umarim hersey istedigin gibi olur... herseyin hayirlisi...

tesekkur ederım
cok sordum bu soruyu kendıme evet sevıyorum hem de cok bunun ıcın kızıyorum da kendıme bu lafları nasıl kaldırabıldıgıme sasırıyorum
acıklaması su ;o kızı bır damla sevıyorsam surdan kalkmıym ama herkes abımı dıslıyor bu sebepten ben eltı kavgası yasansın ıstemıyorum abımın dıslanmasını ıstemıyrum yoksa senı ezdırmem asla ...
ama kız orda benı resmen gormedııı ya yokmusum gıbı davrandı abi benle konustu gulumsemeye calıştı .

merhaba arkadaşım..yazından anladığım kadarı ile henüz nşan aşamasındasın.nişan demek adı belli olsun demek değildir sadece..o dönemde birbirinizi legal biçimde yakından tanıma ikanı sağlayan ona göre ölçüp biçip evliliğe hazırlanılması gereken bir dönem neticede.size naçizane önerimdir ki tecrübelerle de sabittir,eğer e-teklemeler var ise,haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz noktalar varsa ki var,bunları asla es geçmeyiniz.bu noktaları ölçüp tartın,karşınızdakine ceza vermelerle değilde iki medeni insan gibi karşınıza alıp konuşmalısınız,ve gerçekten tekrarlanmayacağına dair söz alıp bir daha tekerrür ettiğinde biteceğini keskin bir dille anlatmalısınız..zira nişan döneminde karşı arafta görelen eksiklikler evlilikte kronik yaralara dönüşebiliyor..Buna istinaden şu tablodan çıkarıacak bir sonuç var ki,eşinizin taraflı yanlı tutumu sizi karşı tarafa ezdirmesi hiç ama hiç azımsanacak bir durum değil..yarın bir gün eltiniz bu durumdan güç alıp daha ileriye taşıyacaktır art niyetli tutumunu..balık baştan kokarmış diyorum,önleminizi alıp bir daha bu durumların tekrar gelişmesine engel olmanız dileğiyle..allah yardımcınız olsun..sevgilerle..

Son düzenleme:
canım daha evlenmeden bu kadar şey yaşanıyorsa bu ilişkinin evliliğe gitmesi büyük hata olur ve zaten sonu gelmez.anlattıkların basit şeyler değil.

abisi olsun siz abisine saygısızlık yapmamışınız...yada elti olcak kişiye
neden size bu kadar baskı yapıyor......elti olacak kişi ne yaparak kuyunuzu kazıyor ayrıca niye kazıyor....
nedir bu kadar ugraşma sebebi.....
nişanlınızda kendini vuracak kadar sinir eden şey ne....
sizi niye adam etmeye çalışıyor.....aldıgınız hediyeyi istemiyor ......sizi begenmiyor....
kusura bakmayın ama nişanlınızın ya şu arakar psikolojı iyi degil.....ailesiye sorunları var ve öfkesini sizden çıkarıyor......
yada sizmi bu kadar kızdırıyorsunuz ?
inşallah yeni yılda aklını başına alırda size karşı daha saygılı ve anlayışlı davranır....

evet bu hanımefendı sevılmedıgını benım daha cok sevıldıgımı soylemıs bagırmıs cagırmıs bayram gunu rezıllık cıkarmıs ..ben oradayken eve gelmeye calışmış ama engellenmış benım haberım sonradan oldu ,eve gelemeyınce dısarıda buluşmak ıstemıs tabıı benım haberım olmadıgından gıttım yanii göturuldum ve bundan da beyefendının haberı varmş ..

herkes ustune gelıyormus ,cok bunalıyormus benı mutlu etmek ıcın cabalıyormus yuzumu gulduremıyormus onlar gulup eglenırken bız kavga eyormusuz sankı sebebı benım

benı begenmemesı = davranıslarımı begenmıyormus ,trıp atılmasından hoslanmıyormus bunu duzeltememış ..

hedıye meselesı tamamen komedı zaten fakıer fukaraya ver dedı :bbo:

bılemıyorum sorunlarını benle paylaşır ama bu olayda benım sucum neydı onu anlayamadım hiç..
tesekkur ederım zaman ayırdıgın ıcın

tesekkur ederım
cok sordum bu soruyu kendıme evet sevıyorum hem de cok bunun ıcın kızıyorum da kendıme bu lafları nasıl kaldırabıldıgıme sasırıyorum
acıklaması su ;o kızı bır damla sevıyorsam surdan kalkmıym ama herkes abımı dıslıyor bu sebepten ben eltı kavgası yasansın ıstemıyorum abımın dıslanmasını ıstemıyrum yoksa senı ezdırmem asla ...
ama kız orda benı resmen gormedııı ya yokmusum gıbı davrandı abi benle konustu gulumsemeye calıştı .

tamam anliyorum onu abisinin dislanmasini istemiyor demekki cok düsünceli bir insan...
peki senin böyle bir olayda nasil bir durumda düstügünü anlamiyormu???
tabiki sende sevmesen katlanmasin ama bazen sevmek hersey degil be canim...
insan verdigi emegin, degerin karsiligini istiyor...
seni üzmesine izin vermek degil sevmek...
kendine biraz deger ver...

bide olayı abin tarafından düşünelim böyle bir insanla hayat nasıl geçer ALLAH YARDIM ETSİN ABİNEdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaba arkadaşım..yazından anladığım kadarı ile henüz nşan aşamasındasın.nişan demek adı belli olsun demek değildir sadece..o dönemde birbirinizi legal biçimde yakından tanıma ikanı sağlayan ona göre ölçüp biçip evliliğe hazırlanılması gereken bir dönem neticede.size naçizane önerimdir ki tecrübelerle de sabittir,eğer e-teklemeler var ise,haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz noktalar varsa ki var,bunları asla es geçmeyiniz.bu noktaları ölçüp tartın,karşınızdakine ceza vermelerle değilde iki medeni insan gibi karşınıza alıp konuşmalısınız,ve gerçekten tekrarlanmayacağına dair söz alıp bir daha tekerrür ettiğinde biteceğini keskin bir dille anlatmalısınız..zira nişan döneminde karşı arafta görelen eksiklikler evlilikte kronik yaralara dönüşebiliyor..Buna istinaden şu tablodan çıkarıacak bir sonuç var ki,eşinizin taraflı yanlı tutumu sizi karşı tarafa ezdirmesi hiç ama hiç azımsanacak bir durum değil..yarın bir gün eltiniz bu durumdan güç alıp daha ileriye taşıyacaktır art niyetli tutumunu..balık baştan kokarmış diyorum,önleminizi alıp bir daha bu durumların tekrar gelişmesine engel olmanız dileğiyle..allah yardımcınız olsun..sevgilerle..

benım e en buyuk korkum bu ..cunku sözlüm kımse kırılmasın dıye ıkımızı kırabılecek bırı aman kendımızden baskasının kalbını kırmayalım helalleşemez mantıgında ...
her seyı aıleme anlattım bu tavrı onun tavrını ,babam cok bozuldu soylenerek cıktı daha neler olur kım bılır dedı ..annem ıse dişliye dişli olacaksın dedı klasık gardını al dedı yanıımafoldumben

canım daha evlenmeden bu kadar şey yaşanıyorsa bu ilişkinin evliliğe gitmesi büyük hata olur ve zaten sonu gelmez.anlattıkların basit şeyler değil.

mafoldumben

tesekkur ederım zaman ayırdıgın için ... cesaret edemıyorum

BENCE SEN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİP MUHATAP OLMAMIŞSIN ONUNLA BUDA KAPAK OLSUN ONA:dance::dance::dance:

tamam anliyorum onu abisinin dislanmasini istemiyor demekki cok düsünceli bir insan...
peki senin böyle bir olayda nasil bir durumda düstügünü anlamiyormu???
tabiki sende sevmesen katlanmasin ama bazen sevmek hersey degil be canim...
insan verdigi emegin, degerin karsiligini istiyor...
seni üzmesine izin vermek degil sevmek...
kendine biraz deger ver...

:gitme: haklısın .. o da benım ıcın k sey yaptı cok sıkıntı ceıktı en zor zmanımda yanımda oldu Allah razı olsun ..ama bu olay ıcımden cıkmıyor bılmıyorum abartıyor muym ama ben ılk defa byle bır ınsanla karsılaştım hatta eve donduk kendı annesı zaten dırek sordu ne oldu ye ben anlatınca dayanamad agladım kadıncagız da agladı ... babası da uzulme kızım sen dedı bız bılıyoruz dedı .. beyefendı buyuttugumu dusunuor ..

mafoldumben

tesekkur ederım zaman ayırdıgın için ... cesaret edemıyorum

seni anlıyorum severken zordur.dışarıdan konuşmak yorum yapmak kolaydır.eğer ki nişanlınız sizin tarafınızda olsaydı sizi ezdirmeseydi o zaman size bu yorumu yapmazdım.çünkü abisi eltiniz bilmem kim kapıyı kapayınca dışarda kalır.ama sorun başlı başına nişanlınızın tavrı.bu durumda çok büyük bir risk alıyorsunuz.ya da siz biraz daha kararlı davranmalı ya adam gibi sürüp güzel bir evliliğe varmalı ya da bence ilerde boşnmaktan mutsuz olmaktan daha kötüsü olamaz heralde.

bide olayı abin tarafından düşünelim böyle bir insanla hayat nasıl geçer ALLAH YARDIM ETSİN ABİNEdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

onun gözü kör olmus gıbı ..yasananlar sadece bunlar degıl ama gormuyor gormek ıstemıyor ..onun ıcın de uzuluyorum..

seni anlıyorum severken zordur.dışarıdan konuşmak yorum yapmak kolaydır.eğer ki nişanlınız sizin tarafınızda olsaydı sizi ezdirmeseydi o zaman size bu yorumu yapmazdım.çünkü abisi eltiniz bilmem kim kapıyı kapayınca dışarda kalır.ama sorun başlı başına nişanlınızın tavrı.bu durumda çok büyük bir risk alıyorsunuz.ya da siz biraz daha kararlı davranmalı ya adam gibi sürüp güzel bir evliliğe varmalı ya da bence ilerde boşnmaktan mutsuz olmaktan daha kötüsü olamaz heralde.

benı ezdırdıgını dusunmuyor ki işin kötüsü bunu anlamıyor kadınlık gururu zannedıyor ona gore bız buyukluk yaptık cırkefle cırkef olmadık ..bız yoldayken abısı aramaya baslamış bulşalım dıye kım bılır ne baskı yaptı yanındakı Çok üzgünüm çoook

dicercigim hayatim cok uzuldum durumuna.
sana soylemek istedigim tek sey cok iyi dusun tasin ona gore karar ver.
insan asikken hatalari gormezden gelebiliyor.affetmek daha kolay oluyor.
ask insanin gozunu kor eder derler ya iste aynen oyle.
eger nisanlinin aciklarini simdiden gorebiliyorsan kesinliklle bu ise noktayi koy.
yoksa ilerde evlenince cok ama cok yipranirsin.
bana sorarsan ben bu adamla evlenmezdim. ama tabiki bu benim fikrim.
bu arada nisanlinin burcunu sorabilirmiyim?

o an sessz kaldıgım için de kızgınım kendıme keske bır seyler dıyebılseydım ama yapımda yok sadece dua ettım bı an once kalkıp gıdelım dıye ..

akannehirakannehir
bu ne ya daha evlenmeden elti, kayın kavgaları burdaki başka bi arkadaşı hatırlattı bana nickini hatırlayamadım
canım yok abim yok yengem diye insan sokak ortasında kendimi vururum diye bağırır mı, aldığı hediyenin lafını eder mi, ay evlenince düşünemiyorum bile, evlenince senden beklentisi, abisiyle yengesine kul köle olman herhalde, ezdirme kendini, hatta mümkünse daha normal bi aile bul, bunun ardı arkası gelmez ben sana söyliyim
bence babanı dinle, zararın neresinden dönsen kar, evlilik bi savaş alanı değil, ama evlenirseb öyle olacak gibi, zaten nişanlılık hem karşındakini hem aileleri tanıma dönemi değil mi, tanımışsın işte

:gitme: haklısın .. o da benım ıcın k sey yaptı cok sıkıntı ceıktı en zor zmanımda yanımda oldu Allah razı olsun ..ama bu olay ıcımden cıkmıyor bılmıyorum abartıyor muym ama ben ılk defa byle bır ınsanla karsılaştım hatta eve donduk kendı annesı zaten dırek sordu ne oldu ye ben anlatınca dayanamad agladım kadıncagız da agladı ... babası da uzulme kızım sen dedı bız bılıyoruz dedı .. beyefendı buyuttugumu dusunuor ..

erkekler iste herseyi büyüttügümüzü zannederler...
oysa bir derbi macini oldugunda o maci iki ay konusurlar, tüm posizyonlarini tartisirlar...
bizde o zaman deriz onlara cok büyütüyorsunuz diye ama anlayan kim...
erkekler bazen yani cogu zaman aslinda ince düsünemiyorlar, empati yapamiyorlar...
sen gercekten yola sözünle devam etmek istiyorsan o zaman bu olayi unutman gerekiyor...
her seferinde ayni olaylar yüzünden tartismakda dogru degil bir zamandan sonra...

Back
X