• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızce ne yapmalıyım

Off gel de linçleme ama şimdi.. Hanımefendi ya konularınız ve siz sahtesiniz ya da ciddi anlamda psikolojik bir sorununuz var. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü linç etmeden durabilecek gibi değil konularınız. Gidin tedavi olun, normal değilsiniz. Adam da sizden faydalanmak derdinde.

Arkadaslar bur aydır gorustugum bırı var gecen bahsettım en son arabada bosaldı bnde cıkıp gıttım o gunden sonra tekrar aradı sacmaladıgını soyleyıp ozur dıledı bnde buyuk saygısızlık bana karsı dedım olmucagına soyledım saygı duyarım dedı bıde ıstanbula gıdıcekmıs bnde ne ısın var dedım ısrarla soylemedı benı onemsemıyor cok bellı anlamıstım ama bu sefer cok barız 10 gundur yok aklına gelınce benı arıyor bu bnde takıntı oldu bu adamı unutmak ıcın engelleyım mı oynıyor benle kesınlıkle ben bıtırmelıyım lutfen lınclemedenn cvp verin
Konu şaka mı 😂

Off gel de linçleme ama şimdi.. Hanımefendi ya konularınız ve siz sahtesiniz ya da ciddi anlamda psikolojik bir sorununuz var. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü linç etmeden durabilecek gibi değil konularınız. Gidin tedavi olun, normal değilsiniz. Adam da sizden faydalanmak derdinde.
Aynısını deyınce pıslık bırı degılım dıyo

𝐇𝐚𝐲𝛊𝐫 𝐤𝐞𝐬𝐢𝐧𝐥𝐢𝐤𝐥𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢𝐫𝐦𝐞𝐲𝐢𝐧,𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦𝐞𝐲𝐢𝐧.𝐒𝐢𝐳𝐢 𝐜̧𝐨𝐤 𝐤𝛊𝐧𝛊𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐝𝐨𝐠̆𝐫𝐮𝐬𝐮 𝐨 𝐚𝐫𝐚𝐛𝐚𝐝𝐚 𝐤𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐢 𝐫𝐚𝐡𝐚𝐭𝐥𝐚𝐭𝛊𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐳 𝐝𝐮𝐫𝐝𝐮𝐧𝐮𝐳 𝐦𝐮?𝐎 𝐚𝐝𝐚𝐦𝛊 𝐚𝐫𝐚𝐲𝛊𝐧 𝐯𝐞 𝐨𝐧𝐮𝐧𝐥𝐚 𝐈̇𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥’𝐚 𝐠𝐢𝐝𝐢𝐧.𝐒𝐢𝐳 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐫𝐬̧𝛊 𝐛𝐨𝐬̧𝐚𝐥𝛊𝐧.𝐀𝐲𝛊𝐩 𝐨𝐥𝐦𝐮𝐬̧ 𝐚𝐝𝐚𝐦𝐚 𝐲𝐚.

Arkadaslar bur aydır gorustugum bırı var gecen bahsettım en son arabada bosaldı bnde cıkıp gıttım o gunden sonra tekrar aradı sacmaladıgını soyleyıp ozur dıledı bnde buyuk saygısızlık bana karsı dedım olmucagına soyledım saygı duyarım dedı bıde ıstanbula gıdıcekmıs bnde ne ısın var dedım ısrarla soylemedı benı onemsemıyor cok bellı anlamıstım ama bu sefer cok barız 10 gundur yok aklına gelınce benı arıyor bu bnde takıntı oldu bu adamı unutmak ıcın engelleyım mı oynıyor benle kesınlıkle ben bıtırmelıyım lutfen lınclemedenn cvp verin
Keşke sen de boşalsaydın, ayıp olmuş adam sevilmediğini hissetmiştir.

𝐇𝐚𝐲𝛊𝐫 𝐤𝐞𝐬𝐢𝐧𝐥𝐢𝐤𝐥𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢𝐫𝐦𝐞𝐲𝐢𝐧,𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦𝐞𝐲𝐢𝐧.𝐒𝐢𝐳𝐢 𝐜̧𝐨𝐤 𝐤𝛊𝐧𝛊𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐝𝐨𝐠̆𝐫𝐮𝐬𝐮 𝐨 𝐚𝐫𝐚𝐛𝐚𝐝𝐚 𝐤𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐢 𝐫𝐚𝐡𝐚𝐭𝐥𝐚𝐭𝛊𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐳 𝐝𝐮𝐫𝐝𝐮𝐧𝐮𝐳 𝐦𝐮?𝐎 𝐚𝐝𝐚𝐦𝛊 𝐚𝐫𝐚𝐲𝛊𝐧 𝐯𝐞 𝐨𝐧𝐮𝐧𝐥𝐚 𝐈̇𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥’𝐚 𝐠𝐢𝐝𝐢𝐧.𝐒𝐢𝐳 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐫𝐬̧𝛊 𝐛𝐨𝐬̧𝐚𝐥𝛊𝐧.𝐀𝐲𝛊𝐩 𝐨𝐥𝐦𝐮𝐬̧ 𝐚𝐝𝐚𝐦𝐚 𝐲�

sizin kendinize saygınızin olmaması gerekir bu kişiyi düşünmeye devam etmeniz durumunda, onun zaten saygısı yok, ne kadar cinsellik için zorlarim derdinde belli, arada yoklar o kadar, ne beklediginizi ben anlamadım.
Zaten 15 gundur ortada yok canı cekınce aklına esınce yazıyor

𝐇𝐚𝐲𝛊𝐫 𝐤𝐞𝐬𝐢𝐧𝐥𝐢𝐤𝐥𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢𝐫𝐦𝐞𝐲𝐢𝐧,𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦𝐞𝐲𝐢𝐧.𝐒𝐢𝐳𝐢 𝐜̧𝐨𝐤 𝐤𝛊𝐧𝛊𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐝𝐨𝐠̆𝐫𝐮𝐬𝐮 𝐨 𝐚𝐫𝐚𝐛𝐚𝐝𝐚 𝐤𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐢 𝐫𝐚𝐡𝐚𝐭𝐥𝐚𝐭𝛊𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐳 𝐝𝐮𝐫𝐝𝐮𝐧𝐮𝐳 𝐦𝐮?𝐎 𝐚𝐝𝐚𝐦𝛊 𝐚𝐫𝐚𝐲𝛊𝐧 𝐯𝐞 𝐨𝐧𝐮𝐧𝐥𝐚 𝐈̇𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥’𝐚 𝐠𝐢𝐝𝐢𝐧.𝐒𝐢𝐳 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐫𝐬̧𝛊 𝐛𝐨𝐬̧𝐚𝐥𝛊𝐧.𝐀𝐲𝛊𝐩 𝐨𝐥𝐦𝐮𝐬̧ 𝐚𝐝𝐚𝐦𝐚 𝐲𝐚.
Ya yanlış anlamayın ama seçtiğiniz font çok kötü duruyor. Okunmuyor yorumunuz.

Böyle cevapları keşke sizi aşağılayan taciz eden erkeklere de verseniz.
Gelmişsiniz burada tuhaf tuhaf konular açmaya devam ediyorsunuz.
Sonra da linçlemeyin.
Gerçekten ne yapmaya çalışıyorsunuz amacınız ne ?
Erkek olsun da ne olursa olsun mu düşünceniz ?

Back
X