Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım sana dedim.. vala bende öyleyim hemen sinirlenirim. özelikle hastalarla uğraşırken. ama onlara yansıtmam onlarda beni hep sakin biri sanarlar teş. ederler :)))

ah ahhhhhhhhhhh bu ay bari allahım yüzümü güldürsede hamiş olsammm öylr çok istiyorumki 6 aydır tıkk demiyoyummmmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet burcucum

baya bı dolmustum bugun patladım her seyı soyledım hem agladım hem konustum karsımdakını de aglatım tabı hep ben mı aglıcam

haklısın dedı dusunemedım dedı daha dogrusu fark etmedım dedı ..sartlarımı soyledım annesıne de soyledım kesınlıkle muhattap olmam eger nasıpp olurda evlenırsk benım muhatabım degıl dedım ..haklısın kızım bır sey diyemeyız dedı ..

melıkecım kalkma tabı canım bosveerr

melıkecım kalkma tabı canım bosveerr

dedim walla sen gidiyon mersinin engüzel semtine göreve ben burda sıkıntıdan patlıyom diyom oda diyoki nie gündüz girmedin bende dedimki arkadslarım gece geliyooo dedimm he heeeeeee bende o göz varmı kalkacak film basladı gel diyo gitmiyomm delikafadulden

ama esın bırlıkte vakıt gecırmek ıstıosa o baska canım

evet burcucum

baya bı dolmustum bugun patladım her seyı soyledım hem agladım hem konustum karsımdakını de aglatım tabı hep ben mı aglıcam

haklısın dedı dusunemedım dedı daha dogrusu fark etmedım dedı ..sartlarımı soyledım annesıne de soyledım kesınlıkle muhattap olmam eger nasıpp olurda evlenırsk benım muhatabım degıl dedım ..haklısın kızım bır sey diyemeyız dedı ..

O zaman üzme kendini canım. Sen uyarını yapmışsın sonra sana bir şey diyemezler, o insanı da muhatap alma... Sevginizin tadını çıkarın.

Şeniz

valla net bilmiyom. ama sen dr. kontrolüne gittinmi. bide kaç yıllık evlisin

evet gayet saglıklıymışım olur dedi folbiol kullanıyom bide kırmızı beyaz bi hap verdi onu daha kulanıcam regl döneminde

dedim walla sen gidiyon mersinin engüzel semtine göreve ben burda sıkıntıdan patlıyom diyom oda diyoki nie gündüz girmedin bende dedimki arkadslarım gece geliyooo dedimm he heeeeeee bende o göz varmı kalkacak film basladı gel diyo gitmiyomm delikafadulden

bence eşin seninle vakit geçirmek istiyor koş yanına

evet gayet saglıklıymışım olur dedi folbiol kullanıyom bide kırmızı beyaz bi hap verdi onu daha kulanıcam regl döneminde

hım hayırlısı olsun canım. hast. bi arkadaşım vardı 4 yıldır çocuk istiyodu hiç ummadık bi anda hamile kaldı.. darısı sana canım...çok düşünüp strese girme bu işler birazda piskolojiyle ilgili

dicerr im canım benim naptın bakalım sonuçları bi anlat aradımı konuştunuzmu

elifcim ıkı sayfa once yazmıstım
canım aradı konustuk actım telı sabah acmıstım gece gorevden geldı
sabah cok soguk konusmustum arama demıstım
oglene dogru aradı uyuyamadım ıcım cok kotu dedı seı cok sevıorumbılıorsun hıc kotu nıyetım olmadı sana dedı ben de hem agladım hem anlattım onu da aglattım tabıkı ..
hıc fark etmedım bu konuyu bu kadar taktıgını sınır yaptıgını dedı ben de acık acık konustum ıstemıor ben muhatap olmam o kızla dedım benı ılerde goruseceksın abımdı fılan dıye zorlama dedım tamam dedı blseydım bu yuzden kavga decegımızı hıc de gıtmezdık dedı

hım hayırlısı olsun canım. hast. bi arkadaşım vardı 4 yıldır çocuk istiyodu hiç ummadık bi anda hamile kaldı.. darısı sana canım...çok düşünüp strese girme bu işler birazda piskolojiyle ilgili

evet ama ben çok hem kafaya takıyom hemde çok istiyom esimden bi parcayı tasımak nasıl gurur verirdi bana bi bilsen esimde çok istiyooooo :ecrin_bebek:

evet ama ben çok hem kafaya takıyom hemde çok istiyom esimden bi parcayı tasımak nasıl gurur verirdi bana bi bilsen esimde çok istiyooooo :ecrin_bebek:

kafana takma güzelim. her şey zamanı gelince olur. çiçek bile zamanı gelmeden açmıyor değilmi..

kafana takma güzelim. her şey zamanı gelince olur. çiçek bile zamanı gelmeden açmıyor değilmi..

walla dogru söledinölede işte biz türk insanı herseyi bi anda olsun isteriz birazda cevre baskısı niye cocuk yapmıyomuşuz gel sen yap dicen işte olmuyooooo

Back
X