Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
muhabettin çok tatlı..görüşürüz..

peki tatlı sende çok tatlısın bebişş ya delisin kendine çok iyi bak tamammmı kafanada tokadan baska bişi takma ailenide üzecek bişi yapma inanki hatalarımızla bizi elin oglu kabul etmiyo b tek ailemiz kabul edeiyo bunubil ondan çok bulursun ama alieni bidaha bulamazsın bunları düşün adımını atarken dikkaatli ol allaha emanet ol bitanem allah rahatlık versin....kaydirigubbakcemile5

dicerrrrrrrrr nerelerdesin sanırım keyfin yerinde kaydirigubbakcemile3 hiç sesin solugun çıkmıyo ask olsun yine gel aramıza böle gitme olur mu umarım hersey yolundadır kendine ii bakkk yerimseniben

:))

saol melıkecım evet canım cok sukur su an sefa urme asamasındayım balım cefa ne zaman baslayacak :)

:))

saol melıkecım evet canım cok sukur su an sefa urme asamasındayım balım cefa ne zaman baslayacak :)

yok canım öle söleme allahım sefamızı daim etsin walla bende kocişiii bekliyom bugün dısarda yicez yemegimizi aman dedim yemek yapmaktan usandım dısarda yiyelim dedim benimkide hemen kabul etti şimdi onu bekliyom hadi baklaım darısıda sana k.ib babyyy :jeyyar:

KIZLARRRRRRR nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa

dişliye dişini al sözü cok doğru
o öyleyse sen de tavrını koy ama cok da belli etme..
hediye fln da alma kimseyeee
ay sınır oldum o kıza ya

yaaa sen hala aynı yerde misin bebek:mymeka:

bırak bi şu kızı ya o seni unutmuştur bile

ay bütün suç sende miymiş???
bu kadar üztüne geliyor ve seni korumuyorsa.. annenlere kulak ver derim canım..
anne babalar böyle konularda HEP haklı çıkar!!!

Valla ne diyeceğimi şaştım bir yandan siz ve eşiniz,eşinizin hataları...diğer yandan kaynınızın tavrı :( çok arada kalmışsınız.

Back
X