bunaldım artık..

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Kızlar çok moralim bozuk..erkek arkadaşımın okulu bitti ben okulu uzattım benim için gitmedi memleketine burda hazırlanıyor kpssye..
Bugün okulda aklımdan Ankaraya gitmek geçti bir kaç gün kalırım diye düşündümm..eskiden erkek arkadaşıma ne zaman ankaraya gideceğim desem gitme görüşelim,özlerim filan derdi..zorla ikna ederek giderdim..Bugün görüştük ona bir şey söylemedim ben,Ankaraya ne zaman gideceksin dedi :5::5::5::5:..ben ilk başta alınmadım haftaya gitmeyi düşünüyorum dedim,o da kaç gün kalacaksın dedi bir hafta filan kalırım dedim..
Sonra düşündümm içimi çok acıttı,şimdi ne oldu da sordu diye,hani bensiz bir an duramazdı...zaten bunca yıl geçti doğru dürüst sevdiğini söyleyemez !! 3 yıl oldu ya neredeyse..neyse moralimin bozuk olduğunu anladı durumu anlattım diyor ki ben öyle çok söylemiyorum diyor neden ama eskiden az da olsa söylerdi,özlediğini anlatırdı,şimdi hiç söylemiyor,neden ama insan sevdiğine seni seviyorum diyemez mi,güzel bir kaç söz zor mu .. sevdiğini kelimelere döken insanlara hayranlıkla özenerek bakıyorum her zaman da böyle olacak sanırım..ya da söylemek içinden gelmiyor..bir sorun yok gibi görünüyor ama 3 yıl böyle olunca,içimde büyüdü her şey artık..ne yapmalıyım sizce ?

Seni eskisi gibi sevmediğini mi düşündün yani ? Canım olur mu öyle şey, bence sevgilin Ankara'ya gitmeni istediği için değil, gitmeni istemediği için sormuş ne zaman gideceksin diye :40:
Böyle şeyler için kendini üzme kuzum :34:

Son düzenleme:
Canım yanlış anlamışsın belkide o seni bu sefer zorlamak yerine anlayış göstermeyi terch etmiştir.

bazıları sevdiğini söylemeyi gurur meselesi zannediyor. ben de çok özeniyorum öyle sevdiğini söyleyebilenlere...

Bencede gurur meselesi değil bu ya..beni üzdüğü ve sevdiğini söylemediği her saniye için çok pişman olmasını istiyorum :43::43::43::43:

Back
X