- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi diclem3555
-
sorgulayıp da kocanın dA AKLINDA yokken aklına dusurmenın alemi yok bence
ızlerler bunda bısı yok
ızlese nolcak ki anlamadım gitti
alışılagelmiş bişi
sorgulayıp da kocanın dA AKLINDA yokken aklına dusurmenın alemi yok bence
ızlerler bunda bısı yok
ızlese nolcak ki anlamadım gitti
alışılagelmiş bişi
Evlilik çocuk oyuncağı değil bence .İzleyemez o sizin görüşünüz bir insanla evlenmeye kalkıyorsanız herşeyden vazgeçmek zorundasınız o zaman bende izliyim o da izlesin neden evlendik o zaman .Bu boşanmalar insanlar evliliğin ciddiyetini anlayamayan insanlar yüzünden arttı bence.
Alışılagelmiş yazmıssınız ya bi ben alışamadım gitti
evli misiniz acaba merak ettim?
alışılagelmiş bişey, ne olcak izlese öyle mi?
bu ne boşvermişlik, genişlik.. bravo valla
ızlemesın' se aldatılın ozaman benı baglamıor:))
eh ıyı ozaman onu ızleme bunu ızleme suna bakma derken aldataılmaya mahkumsunuz gecmiş ola
bence biraz soğuk kanlı olmak gerek; bir pire için yorgan yakmaya değmez.. eşinizin muhtemelen başka bir ya da birkaç şeye canı sıkılmış bir anda patlamış.
Birden kendimi gördüm Allah kolaylık versin benim eş bozuntusuda bişeye kızdığı zaman seni oraya yollamayacağım onlar gelemez yada gitmiyeceksin der karşılarındaki insanı kukla gibi görüyorlar ve kendi hatalarını bastırmak için bizi suçlu çıkarmaya çalışıyorlar.
Birden kendimi gördüm Allah kolaylık versin benim eş bozuntusuda bişeye kızdığı zaman seni oraya yollamayacağım onlar gelemez yada gitmiyeceksin der karşılarındaki insanı kukla gibi görüyorlar ve kendi hatalarını bastırmak için bizi suçlu çıkarmaya çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?