- 20 Ocak 2017
- 193
- 131
- 103
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
4 aylik evliyim esimi cok seviyorum. O da beni çok seviyor biliyorum. Onun için 1 yil kazandigim okulu dondurdum evlenebilmemiz ve maddi acidan toparlanabilmemiz icin. Esim de bana bu sene gitmedin ama seneye beraber gideriz burdan sen okul okursun ben calisirim dedi. Ailesiyle hiç anlasamiyoruz. Devamli bana emirler vermeye calistiklari icin hep tartisiyoruz. Simdi ev yaptiriyorlar. Kv kendi evinin karsina yaptiriyo evi. Biz oturalim diye . Esimin ikizi de evlenecek yakinda. Onlarda bizim ùst katta oturacaklarmis. Evin bitis tarihiyle benim okula gitme tarihim neredeyse ayni. Okul icin baska sehire gidicez. O yapilacak olan evde oturmak istemiyorum. Esim benimle okul icin gelir diyordum fakat son gùnlerde bosver okulu evlendik ne gerek var okula diyor. Evimiz yapiliyo gider otururuz kira derdinden kurtuluruz diyor... Siz olsaniz ne yapardiniz??
O evde oturur muydunuz yoksa ne olursa olsun ayrilacak bile olsaniz okula mi giderdiniz?
O evde oturur muydunuz yoksa ne olursa olsun ayrilacak bile olsaniz okula mi giderdiniz?