• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artıkkk!!!

ADI MASAL OLSUN

Niyet önemli azizimmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
193
131
103
4 aylik evliyim esimi cok seviyorum. O da beni çok seviyor biliyorum. Onun için 1 yil kazandigim okulu dondurdum evlenebilmemiz ve maddi acidan toparlanabilmemiz icin. Esim de bana bu sene gitmedin ama seneye beraber gideriz burdan sen okul okursun ben calisirim dedi. Ailesiyle hiç anlasamiyoruz. Devamli bana emirler vermeye calistiklari icin hep tartisiyoruz. Simdi ev yaptiriyorlar. Kv kendi evinin karsina yaptiriyo evi. Biz oturalim diye . Esimin ikizi de evlenecek yakinda. Onlarda bizim ùst katta oturacaklarmis. Evin bitis tarihiyle benim okula gitme tarihim neredeyse ayni. Okul icin baska sehire gidicez. O yapilacak olan evde oturmak istemiyorum. Esim benimle okul icin gelir diyordum fakat son gùnlerde bosver okulu evlendik ne gerek var okula diyor. Evimiz yapiliyo gider otururuz kira derdinden kurtuluruz diyor... Siz olsaniz ne yapardiniz??
O evde oturur muydunuz yoksa ne olursa olsun ayrilacak bile olsaniz okula mi giderdiniz?

Tabi ki okula giderdim şöyle söz verip tutmayan adamlara sinir oluyorum hoş sözünü tutmayana adamda denmez ya neyse iyi düşün eğitim önemli ;)

arakadaşım sakın o evde oturma daha cok sorun yaşarsın önce oku ekmeğini elini al y ada otur ama koşullar koy mesela seni aramadan sana gelmesinler. seviyeni koymalısın.ama bence oturmamaya calış

okulu dondurup evlenmek...neyse.
Yorum yapma gereği duymuśsunuz onun icin tesekkür ederim fakat bir dahakine benim konularima yorum yaparken biraz daha yardimsever yaklasirsaniz sevinirim. "Okulu dondurup evlenmek...neyse." Böyle gereksiz bir yorum daha once görmemistim.

Keşke önce okullar bitseydi sonra evlilik olsaydı tepki verdiğin arkadaşa @urszula ben de katılıyorum okulu dondurup evlenmek banada mantıklı gelmedi kusura bakma...

Eşin de resmen kandırmış seni, köprüyü geçene kadar diye boşuna söylememişler...

Okulunu bitirmeye bak eşini de ikna et bir şekilde sonra gerisi gelir zaten...

hanım efendi okulu dondurup evlenmişsiniz şimdide kayınvalidenizle ve onun kızıyla komşu olacaksınız bir insan hayatını neden mahfeder, okuyup meslek sahibi olmak varken kendinizi ateşe atmışsınız, bu devirde boyle olaylar çok komik.

Back
X