ufak ufak kendinize zamanlar yaratmaya çalışırsanız 15 dk bile olsa bunu zorunlu bir işmiş gibi düşünerek belki bu döngüyü biraz kırabilirsiniz olmaz mı? misal zorunlu 15 dk -1 saat bir işiniz çıksa o an napardınız? onu düşünüp çocuğunuzu, ya da işlerinizi ona göre bir düzene sokup kendinize o zamanı ayırabilirsiniz belki. hem böyle kendinizden ve bakımınızdan da vazgeçerseniz ileride eşinizle de sıkıntılar yaşayabilirsiniz. bunların olmasındansa biraz işi gücü asmak daha iyi olur sanki. maddi durum ya da tercihlerinizi bilmiyorum ama belki güvenilebilecek birine çocuğunuzu emanet edebilirsiniz en azından haftada 1 gün. tanıdık birinden bile rica edebilirsiniz.
Evet yapabilirim bunu fakat çalıştığım için izinde olduğum zaman da onu yine bırakma konusunu vicdan yapıyorum nedense. Zaten beni görmüyor diyorum, ona daha fazla zaman ayırayım diyorum. Günler böööyle geçip gidiyor. Listenin en sonunda kendim varım hep
Keske ALLAH bir evlatta bize nasip etsede bende bunalsam...
Keske ALLAH bir evlatta bize nasip etsede bende bunalsam...
4 yıllık bir evliliğim ve 1 yaşına girecek olan bir kızım var. Bu ara hiçbirşeyden zevk almıyorum. Çocuğun etkisi büyük tabi, bütün hayatıma el koydu sıpa:) daha sosyaldim çocuktan önce. Kızım saolsun birazda normal dışı hiiiç durmuyor. İş, ev, bebek....kaşlarımı bile kaç aydır alamıyorum gerisini siz düşünün artık... Alışverişe gitmek mümkün değil. Bakımsız, asosyal biri olup çıktım. Çooookkk bunaldıııııım!!!
o zaman iki haftada bir yapalım anlaşalım:) bir hafta kızınızla geçirirsiniz, bir hafta da bu fikri bir düşünürsünüz olur öyle bence :)
Yani bu yönü düsünüp bunalmayi filan takma kafana,Amin canım inşallah. Sana ve isteyen, bekleyen tüm ailelere rabbim versin bu canavardan bi tane:))) tabi işin birde bu yönü var.
canım benim İNŞALLAHHH EN KISA ZAMANDA ALLAH SANA DA NASİP ETSİN.allah gönlündekini versin canım
Amin canım inşallah. Sana ve isteyen, bekleyen tüm ailelere rabbim versin bu canavardan bi tane:))) tabi işin birde bu yönü var.
sen işteyken kızına kim bakıyor?
arada çocuğu birine bırakıp birşeyler yapmak çok iyi geliyor.haklısın işteyken bırakınca insanın keyif için bırakmaya vicdanı el vermiyor ama arada yapmak gerekiyor.keşke 2.çocuğu bu kadar çabuk düşünmeseydin,allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin de,baya zor olacak senin için.2 çocuk çok zor diyorlar.benim de 2.çocuğum olacak ama kızım 4 yaşında.bu bile zor.allah kolaylık versin ama destek şart.eşinin desteği de var mı.
gerçi şu da var ikisi de 3-4 yaşlarına vardılar mı rahat edersin biraz.ikisi de aradan çıkmış olur.
Anne olmadığını düşünüyorum yanılıyor muyum? Çünkü her haftaiçi söylediğin şelilde planlar yapıp haftasonu kendimi kızımla başbaşa, yada bi cesaret istediğim şeyi yapmaya kalkışıp burnumdan gelmiş olarak eve dönüyorum.
Yanlış anlaşılma var sanırım hamile değilim. Ev,iş, bebek üçgeni beni boğdu sadece. Annem bizimle kalıp kızıma bakıyor.
Bazen bebekli hayat beni de korkutuyor. Artık hiç özgür olmayacağımı düşünüyorum. Ama onsuz kalsaydım bu seferde çocuk hasretiyle hayattan hiç zevk almayacaktım. Bence bizim bıkmaya hakkımız yok. Ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüp şükretmeliyiz. Bir de ben pkoluyum daha fazla şükretmem gerek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?