Bunaldım...bunaldım..

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
evlendim evleneli ay sonu nasıl gelcek para yetcekmi hesapı yapmaktan cok bunaldım..şimdi birde bebeğim oldu..okadar cok para harcanıyorki...Rabbim başka dert vermesin tabii..sukursuzluk etmek istemem ama bende rahat rahat ay sonunu getirmek istiyorum..inanın koseye bir 100 lira koysam hemen bir ihtiyaç çıkıyor...buyuk eve çıkmak istiyorum evim cok kucuk ama maddiyat elvermiyor...bebek olunca gelen giden cok oldu..kucuk evde ağırlamaktan bunaldım...mutfağım cok kucuk ...salonum yok..oturma odası gibi..salon masam yok...yere sofra kur sırayla misafiri yedir...inanın cok sıkılıyorum..misafir istemez hale geldim...ama gelenede gelme denilmezki...mutfakta fırın yerim yok..kucuk bir fırın aldım ..ondada hazırlık yetişmiyor..mecbur hep hazıra kaçıyorum onada para yetişmiyor..aman işte ...sizlerle paylaşmak istedim...kusura bakmayın..

Ev kiraysa bence aynı paralara daha uygun bir ev arayışına girin.

Onun dışında siz de çalışmıyorsanız zor yürüyor bir şeyler..

Allah kolaylık versin. çalışmayı düşünmedin mi hiç? ya da bebeği biraz geç yapabilirdiniz hani biraz durumlar düzelince.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…