Bunaldım da accık

numb3492

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
6
2
32
İyi sabahlar kızlar burayı hep takip eder, okurum.Kim derdi ki bi gün bende sizlerle derdimi paylaşıcam.Çok sevdiğim 3 yıl beraber olduğum insandan ayrıldım ekim ayında.Dengesiz biriydi ilk ciddi ilişkisiydi 24 yaşına kadar. Gözümü kararttıp başlamıştım ilişkimize.aramıza mesafeler girdi ayrıldık barıştık şarkılar söyledik yine güldük eğlendik. Bana hep sana karşı koyamıyorum derdi. Bi ayrılığımızda bana ciddi ilişki benlik değilmiş sorumluluk alamıyorum olmasa da olur önümüzdeki 5 sene dedi ben de saygı duyup hoşçakal dedim adam suskunluğumdan çıldırdı aradı yapamıyorum dedi tekrar barıştık.ayrıldık.konuşmadım.sosyal medya hesaplarımızda duruyoduk. Arada bir yazıyordu ben de güzel günlerin hatrına cevap verip susuyordum.çünkü. Benimle ciddi ilişki insanı olduğum için kaçan bi adam vardı karşımda seviyodum ama olmayacağını biliyordum geleceği yoktu.mantıklı düşünmeye çalışıyodum. Bi güm Beni çay içmeye davet etti yeniden denemek istiyordu kabul etmedim sonra bi baktım silmiş beni her yerden o hırsıyla. Çok komik geliyordur kulağa bu adamı hala seviyorum ama olmayacağımızı da biliyorum.5 aydır konuşmuyoruz da zaten. Aranızda benim gibi mantığıyla hareket etse de kalbi acıyan birileri vardır belki. Arayıp sormuyorum sormayacağım da ama özlüyorum merak ediyorum işte

Bence yeni insanlarla tanis ve bu cocukluktan cikamamis adami da tamamen unut..

Bence yeni insanlarla tanis ve bu cocukluktan cikamamis adami da tamamen unut..
Teşekkür ederim bilgece.ben de hep diyorum kendi kendime çocukluktan çıkamamış büyüyememiş adam diye.unutmak kısmında kötüyüm azcık.yeni insanlar tanımaya çalıştım ama olmuyor sevemiyorum ısınamıyorum kafa dengi bulamıyorum

Teşekkür ederim bilgece.ben de hep diyorum kendi kendime çocukluktan çıkamamış büyüyememiş adam diye.unutmak kısmında kötüyüm azcık.yeni insanlar tanımaya çalıştım ama olmuyor sevemiyorum ısınamıyorum kafa dengi bulamıyorum

Aslinda imkansiz oldugu icin baglaniyorsun. Zaten ne kadar olmayacagi belli olan bir iliski varsa daha sıkı yapisiliyor.
Zaman her seyin ilaci.
Onu takip etmeyin, gormeyin, duymayin. Mümkünse hic gormeyeceginiz bir yere gidin...

Aslinda imkansiz oldugu icin baglaniyorsun. Zaten ne kadar olmayacagi belli olan bir iliski varsa daha sıkı yapisiliyor.
Zaman her seyin ilaci.
Onu takip etmeyin, gormeyin, duymayin. Mümkünse hic gormeyeceginiz bir yere gidin...
Sorunumun o insanı değil de o güzel anları mutluluğu sevgiyi özlemek olduğunu düşünüyorum aslında. Konuşmak iyi geliyor ya teşekkürler gerçekten

Sorunumun o insanı değil de o güzel anları mutluluğu sevgiyi özlemek olduğunu düşünüyorum aslında. Konuşmak iyi geliyor ya teşekkürler gerçekten

Elbet, insan baska neyi ozler ki? Guzel anilari, paylasilan zamanlari.
Ama bir de kötü anilari dusunseniz o guzel anilar da silinir.
Mesela sizi birden her yerden silmesi.
Evlenmek istememesi.. vs.vs...
Bu yüzden iyi anilari silecek kötü anilari da düşünürseniz unutursunuz.
Bu arada rica ederim, benim de nefes darligim basladi, nefes almada sorun yasiyorum bu yuzden gireyim unutayim derdimi dedim :-)

Elbet, insan baska neyi ozler ki? Guzel anilari, paylasilan zamanlari.
Ama bir de kötü anilari dusunseniz o guzel anilar da silinir.
Mesela sizi birden her yerden silmesi.
Evlenmek istememesi.. vs.vs...
Bu yüzden iyi anilari silecek kötü anilari da düşünürseniz unutursunuz.
Bu arada rica ederim, benim de nefes darligim basladi, nefes almada sorun yasiyorum bu yuzden gireyim unutayim derdimi dedim :-)
Regl dönemlerim yaklaştıkça özleşiyorum sonraları geçiyor bilmiyorum ben de dengesiz bir insanım galiba başak burcum tutuyor arada :KK70: geçmiş olsun nefea darlığı neden oluyor ki? :/

Regl dönemlerim yaklaştıkça özleşiyorum sonraları geçiyor bilmiyorum ben de dengesiz bir insanım galiba başak burcum tutuyor arada :KK70: geçmiş olsun nefea darlığı neden oluyor ki? :/

Sagol. Ya gribim ondan herhalde. Bazen oluyor. Boyle derinden nefes aliyorum ama sanki cigerlerime nefes dolmuyor. Boyle bir his. .
Heee reglin yaklastiysa ondandir.. insan hasta olunca cok duygusal oluyor. Ben her seye agliyorum hahah :-) :-)

o senden geçeli çok olmuş sende geç.

X