bunaldım hayattan

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
hayattan çok bunaldım.kimse beni anlamıyor.
2 ay sonra işten çıkıcam.kendi isteğimle. iş bulabilir miyim tekrar onu sıkıntısını yaşıyorum.
iş yerinde ayarsız bir patron onla uğraşıyorum. bi yandan son direksiyon sınavıma gircem geçebilecek miyim onun sıkıntısı
PTT sınavına girmişitm bugün açıklanacağı söyleniyor onu düşünüyorum. yüksek bi puan beklentim yok ama yine içimde bir umut var belki olur diye. ya bu seferde olmazsa onun sıkıntısı.KPPS de olmadı zaten ona umut bağladım.
sevgilim trip atıyo .hastaydı dün sorunlarla boğuşurken unutmuşum. baş ağrısıyla eve gittim zaten.aklımdan çıktı. benle ilgilenmedin nasıl olduğumu sormadın diye trip attı. unuttum dün yoğundum.bunaldım.kafam doluydu dedim. özür diledim fazla uzanamasın diye. trip atarak beni unutacak kadar nasıl dolu anlatsana dedi.işler güçler diye geçiştirdim.
ama noldu niye bunaldın neyin var diye sormadı bile. o benden ilgi bekliyo ben kimden beklicem ilgi. çok bunaldım her şeyden kimse bana neyin var diye sormuyo. niye verici taraf hep benim.
kalabalıklar içinde yalnızım.kendimi çok yalnız hissediyorum.hayattan soğudum.keşke araba çarpsa bi şey olsa da ölsem diyorum.

işinizde bunaldıysanız az kalmış çıkacakmışsınız, sabredin
sonra da hemen işe girmeyin bence bir süre kafanızı dinleyin
bu arada iş hayatında nereye gitseniz o ayarsız insanlar çıkacak karşınıza. ama umarım hakkınızda hayırlısı olur ve şu ankinden çok daha iyi şartlarda bir işe girersiniz.
KPSS çok zor zaten yapamadım diye üzülmeyin PTT sınavı bugün açıklanıyorsa strese değmez bekleyin ve sonucu alın ona göre üzülür veya sevinirsiniz.
hasta sevgili trip atar tabi, hastayken herkes trip atar çünkü duygusal oluyorlar,onu alttan almalısınız
kalabalıklar içinde yalnız hissettiğinizde buraya yazın, bakın biz burdayız :)
Allah'tan hayırlısını isteyin, ölümün bile hayırlısını versin..
içinizi ferah tutun.

daha unuttuklarımda var aklıma geldi şimdi
kuşumu kaybetmiştim. yalnızlığımı onla gideriyodum bana arkadaş olmuştu. çok düşkündüm.onu kaybettim bayramın ilk günü.evde sürekli onu arıyo gözlerim. 2 yaşında yeğenim annesinin memelektindeler şimdi kamerada konuştuk beni görünce fıstık hala dedi kuşumun adı fıstıktı. fıstık öldü dedik. ağlamaya başladı çocuk kamerayı kapatınca bütün gün ağlamış. gece uyanmış fıstık diye sayıklamış yavrum. kötü oldum bende ona takıldım.yeni bir kuş almaya karar verdim bende babamın arkadaşı kuş yetiştiriyor. söylemiş aralıkta yavrular. yavru kalmadı elimde demiş nasıl da heves etmiştim. kursağımda kaldı.
bugün direksiyon hocamla konuşuyoduk kansızlığı varmış. benimde var.gitmem lazım kontrole dedim.git ihmal etme kalp yetmezliği yapıyomuş dedi. ona takıldım.gerçi bi yandan da nolcak ki olayım öleyim işte kurtulayım diyorum. yaşamak için nedenim yok gibi boşa yaşıyorum. :(

daha unuttuklarımda var aklıma geldi şimdi
kuşumu kaybetmiştim. yalnızlığımı onla gideriyodum bana arkadaş olmuştu. çok düşkündüm.onu kaybettim bayramın ilk günü.evde sürekli onu arıyo gözlerim. 2 yaşında yeğenim annesinin memelektindeler şimdi kamerada konuştuk beni görünce fıstık hala dedi kuşumun adı fıstıktı. fıstık öldü dedik. ağlamaya başladı çocuk kamerayı kapatınca bütün gün ağlamış. gece uyanmış fıstık diye sayıklamış yavrum. kötü oldum bende ona takıldım.yeni bir kuş almaya karar verdim bende babamın arkadaşı kuş yetiştiriyor. söylemiş aralıkta yavrular. yavru kalmadı elimde demiş nasıl da heves etmiştim. kursağımda kaldı.
bugün direksiyon hocamla konuşuyoduk kansızlığı varmış. benimde var.gitmem lazım kontrole dedim.git ihmal etme kalp yetmezliği yapıyomuş dedi. ona takıldım.gerçi bi yandan da nolcak ki olayım öleyim işte kurtulayım diyorum. yaşamak için nedenim yok gibi boşa yaşıyorum. :KK43:
2 yasinda cocuga öldü demeseydiniz keske. arkadaslarinin yanina gitti vs soyleseydiniz.

Ptt acıklandı istersen bakabilirsin. Hayatının bütün olumsuzluklarını beynine iletmissin birde olumlu yanlarını düşün işten çıkmam iş bulamaman kuşunun ölmesi hayattan soğuyacak şeyler değil.
Şu an başımdakı dertleri sana söylesem kalkar şükür namazı kılarsın. Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde düzene giriyor. Fazla takılma

Ptt sinav sonucu açıklandı.ama liste yok.onu da je zamana kadar bekletirler kim bilir.işten çıkmadan arayışlara başlasanız iyi olur.herkes kendi derdinde,kendini düşünüyor.siz de öyle yapın.sevgilinize de anlatın ben ilgi istiyorum ihtiyacım var diye konuşun.insanın oluyor böyle zamanları arada.kafanızı dağıtacak bişeyler yapın kendiniz için

Ptt sinav sonucu açıklandı.ama liste yok.onu da je zamana kadar bekletirler kim bilir.işten çıkmadan arayışlara başlasanız iyi olur.herkes kendi derdinde,kendini düşünüyor.siz de öyle yapın.sevgilinize de anlatın ben ilgi istiyorum ihtiyacım var diye konuşun.insanın oluyor böyle zamanları arada.kafanızı dağıtacak bişeyler yapın kendiniz için
Ptt acıklandı istersen bakabilirsin. Hayatının bütün olumsuzluklarını beynine iletmissin birde olumlu yanlarını düşün işten çıkmam iş bulamaman kuşunun ölmesi hayattan soğuyacak şeyler değil.
Şu an başımdakı dertleri sana söylesem kalkar şükür namazı kılarsın. Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde düzene giriyor. Fazla takılma
Evet açıklanmış baktım sonucuma 0,72 puanla kaçırdım. nasıl bir şanstır bende ki. lanet var üzerimde sanki.:(
işten çıkınca İstanbul'a gidicem. kuzenimle gezicem.biraz iyi gelir belki. ama sonrasını düşünüyorum. küçük bi yerde yaşıyorum ya iş bulamazsam diye dert ettim. :(

Evet açıklanmış baktım sonucuma 0,72 puanla kaçırdım. nasıl bir şanstır bende ki. lanet var üzerimde sanki.:KK43:
işten çıkınca İstanbul'a gidicem. kuzenimle gezicem.biraz iyi gelir belki. ama sonrasını düşünüyorum. küçük bi yerde yaşıyorum ya iş bulamazsam diye dert ettim. :KK43:
O zaman işten çıkmayın bir süre daha.yenisini bulana kadar.ptt sınavına da bir sürü kişi girdi,baraj puanını aşmak bir ise yaramaz.bende 1 kişi için girdim :)

977D95DC-7FEE-4688-A28B-F2A7AAECB89E.webp

is konusunu halledersiniz diye dusunuyorum fakat o ayarsiz insanlar her yerde karsiniza cikabilir sadece cikmak uzere oldugunuz is yerinizde degil. ayrica sevgilinizin trip atmasi gayet normal hastayken herkes ilgi bekler sonucta sizin sorunlarinizin sizin icin ne denli ciddi oldugunu bilmiyor anladigim kadariyla ilgi goremedigi icin de kirilmis o benimle ilgilenmiyor ben neden ilgileniyim dusuncesinde olabilir. bence bir sorun halini hatrini zaten o da size soracaktir sonrasinda konusmak da size iyi gelecektir diye dusunuyorum sonucta iliskilerde karsilikli olur bu tarz seyler, surekli tek tarafli olan iliskilerin omru daha kisa oluyor. kusunuz icin de uzuldum, yeni kus almak/sahiplenmek size iyi gelebilir baska yerlere de sorun derim o konuyu.
biraz pozitif yaklasmaya bakin, haliniz vaktiniz yerinde iki el ayaginiz tutuyor cok sukur. duzene girecektir her sey

sürekli kötü taraflarını düşünmeyin hayatin. herkesin başında dertler var.

en az iş arkadaşım arkadasım kadar hayata negatif bakıyorsun
okurken içim şişti

aldığımız nefes için bile şükretmemiz lazımken hayata bu kadar olumsuz bakma
evrene pozitif enerji yolla hayat sana olumlu dönsün

Back
X