- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
2 yasinda cocuga öldü demeseydiniz keske. arkadaslarinin yanina gitti vs soyleseydiniz.daha unuttuklarımda var aklıma geldi şimdi
kuşumu kaybetmiştim. yalnızlığımı onla gideriyodum bana arkadaş olmuştu. çok düşkündüm.onu kaybettim bayramın ilk günü.evde sürekli onu arıyo gözlerim. 2 yaşında yeğenim annesinin memelektindeler şimdi kamerada konuştuk beni görünce fıstık hala dedi kuşumun adı fıstıktı. fıstık öldü dedik. ağlamaya başladı çocuk kamerayı kapatınca bütün gün ağlamış. gece uyanmış fıstık diye sayıklamış yavrum. kötü oldum bende ona takıldım.yeni bir kuş almaya karar verdim bende babamın arkadaşı kuş yetiştiriyor. söylemiş aralıkta yavrular. yavru kalmadı elimde demiş nasıl da heves etmiştim. kursağımda kaldı.
bugün direksiyon hocamla konuşuyoduk kansızlığı varmış. benimde var.gitmem lazım kontrole dedim.git ihmal etme kalp yetmezliği yapıyomuş dedi. ona takıldım.gerçi bi yandan da nolcak ki olayım öleyim işte kurtulayım diyorum. yaşamak için nedenim yok gibi boşa yaşıyorum.
Ptt sinav sonucu açıklandı.ama liste yok.onu da je zamana kadar bekletirler kim bilir.işten çıkmadan arayışlara başlasanız iyi olur.herkes kendi derdinde,kendini düşünüyor.siz de öyle yapın.sevgilinize de anlatın ben ilgi istiyorum ihtiyacım var diye konuşun.insanın oluyor böyle zamanları arada.kafanızı dağıtacak bişeyler yapın kendiniz için
Evet açıklanmış baktım sonucuma 0,72 puanla kaçırdım. nasıl bir şanstır bende ki. lanet var üzerimde sanki.Ptt acıklandı istersen bakabilirsin. Hayatının bütün olumsuzluklarını beynine iletmissin birde olumlu yanlarını düşün işten çıkmam iş bulamaman kuşunun ölmesi hayattan soğuyacak şeyler değil.
Şu an başımdakı dertleri sana söylesem kalkar şükür namazı kılarsın. Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde düzene giriyor. Fazla takılma
O zaman işten çıkmayın bir süre daha.yenisini bulana kadar.ptt sınavına da bir sürü kişi girdi,baraj puanını aşmak bir ise yaramaz.bende 1 kişi için girdim :)Evet açıklanmış baktım sonucuma 0,72 puanla kaçırdım. nasıl bir şanstır bende ki. lanet var üzerimde sanki.
işten çıkınca İstanbul'a gidicem. kuzenimle gezicem.biraz iyi gelir belki. ama sonrasını düşünüyorum. küçük bi yerde yaşıyorum ya iş bulamazsam diye dert ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?