Bunaldım lütfen yardım edin :(

ppapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
526
4
96
İzmir
arkadaşlar çok kıskanç bir erkek arkadaşım var. dün denize gittim yüzdüm güneşlendim mükemmel bir gün geçirmeyi hayal ederken berbat bir gün geçirdim. içi rahat etsin diye defalarca msj attım üstelik gittiğm plaj sadece kadınlar için. erkeklerin görme olanağı dahi yok. defalarca anlattım yinede kıskandı tavır yaptı falan filan. akşam aramız biraz bozuk gibiydi bütün gün canımı sıktı bende akşam msj atmadım yattım dinlendim sonra uyudum. zaten o da msj atmıyordu. sabah uyandım o erken kalkar baktım günaydın mesajı yok. bende atmadım öğlen oldu sadece napıyosun yazdım. arkadaşlarla adadayız yazmış bende biraz sitemli bir msj attım sonra hiç msj gelmedi çok sinirliyim hep böyle yapıyor beni sinirlendirmeye çalışıyor ama belli etmicem uzun zamandır da görüşemiyoruz bu hırçınlığı bundan kaynaklanıyor. ne yapmam gerekiyor sonra hiç mesaj atmadım nerdeyse akşam oldu o da atmıyor nasıl davranıyorum bi yorum yapın...

arkadaşlar çok kıskanç bir erkek arkadaşım var. dün denize gittim yüzdüm güneşlendim mükemmel bir gün geçirmeyi hayal ederken berbat bir gün geçirdim. içi rahat etsin diye defalarca msj attım üstelik gittiğm plaj sadece kadınlar için. erkeklerin görme olanağı dahi yok. defalarca anlattım yinede kıskandı tavır yaptı falan filan. akşam aramız biraz bozuk gibiydi bütün gün canımı sıktı bende akşam msj atmadım yattım dinlendim sonra uyudum. zaten o da msj atmıyordu. sabah uyandım o erken kalkar baktım günaydın mesajı yok. bende atmadım öğlen oldu sadece napıyosun yazdım. arkadaşlarla adadayız yazmış bende biraz sitemli bir msj attım sonra hiç msj gelmedi çok sinirliyim hep böyle yapıyor beni sinirlendirmeye çalışıyor ama belli etmicem uzun zamandır da görüşemiyoruz bu hırçınlığı bundan kaynaklanıyor. ne yapmam gerekiyor sonra hiç mesaj atmadım nerdeyse akşam oldu o da atmıyor nasıl davranıyorum bi yorum yapın...
erkek arkadaşınız tamamiyle saçmalyor ve şımarıklık yapıyor. birde kapris.
ne bu,denizede gidemeyecekseniz yandınız. kadınlar plajına üstelik.
vermeyin bunlara bu kadar taviz. sonra kendilerini sizin hükümranınız sanıyorlar.
kendisi birde arkadaşlarıyla adaya gidiyor. o majeste ya,yapabilir emrindeki ,teba asla. yapamaz
. o,otursun evinde,.tabii tabii:kahve:

canim sakin yüz veme... ba nekar alttan alirsan o kadar ayni seyi tekrarlar ve bi okadar da herdafasinda senden özür beekler ! sakin güzelim kendini agirdan sat.... simdi onun öyle ilgisiz olduguna bakma. aslinda ici icini yiyodur bosver salla gitsin! biraz kiymet bilsin!

Yüz defa yazdım belki bin defa daha yazacağım.
Kıskanç insanla hayat geçmeeeeez. Bırakın gitsin.
Evlenmeden anlamışsın düşünecek bir şey yok.
Hiç kimse, hiçbir hakla, hiç kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.:kızgın:
Herkes nerede nasıl davranacağını kendi bilir.

Sana bu tarz davranislar yapma yetkisini aslinda kendin ona veriyorsun!!

Ici rahat etsin diye defalarca mesaj atmana hic gerek yoktu! Güzel gecirebilecegin bir günü kendi kendine zehir ettin....:delphin:

Senin plajda oldugnu bilmiyormuydu? Evet....eh tamam o zaman...keyfine baksaydin güzelim....onun kiskancligi onun problemi...:kahve:

Ha ama diyorsanki ben onun kirmak üzmek istemiyorum aramiz hep iyi olsun istiyorum....o zamanda onun düdügne göre oynayacaksin....buda ne kadar tatmin edici olur bilemem....

böyle adamla ömür geçmez....
hem saçma sapan bişey için trip yapıyor, defalarca açıklamana mesajlar atmana rağmen sana güvenmiyor...
hem de sana haber vermeden misilleme yapar gibi adaya gidiyor..
salla gitsin canım, üzüldüğüne değmez..

niye kendine bunu yaptırıyorsun?

niye ona sana bu kadar müdahele etme hakkını veriyorsun?

niye sürekli olarak defalarca mesaj atıyorsun?

onun duracağı çizgiyi sen belirlebilirsin ama sen bunu koymamışsın.

kendini ne sanıyor bu adam paşazademi bu kadar kıskançlık normal değil siz neden durmadan mesaj atıyosunuzki:olmaz: niye inandırmaya çabalıyosunuz zaten siz ne yapsanız boş hala kıskançlığına devam edecek mesaj atıp tatilinizi zehir etmişsiniz çok şımarmış sevgilin söyleyim bide kıskançlığı normal boyutlarda deyil bi nevi size güvenmiyor sevgiliniz:delphin:

evet bende diğer arkadaşlara katılıyorum..sen bu konuda çok yüz vermişsin..birde defalarca mesaj atmanda kötü olmuş..şimdi istemediği en yfak bir davranışında yine yüzünü asacak,senin keyfini kçıracak..kadınlar plajındaydım ,erkekte yoktu,kıskançlığa da gerek yoktu diyip son noktayı koyacktım

sağolun kızlar.. o beni aşırı kıskanıyor aynı kıskançlığı benimde yapmamı istiyor tüm sorun bu. dediğiniz gibi benim de hatam büyük. bende inadına hiç belli etmedim güzel geçtimi gibisinden msjlar attım bozulmadım aksine güzel sözler söyledim bunun üstüne o da çok yumuşak davrandı tabi. bide üstüne ekledim gittiğim yere gidip bi hafta kalıcam balık tutucam çok güzel biyer orası diye anlattım itiraz edemedi çünkü adaya gitmesine tepki göstermedim hatta olumlu karşıladım... anlayacağınız kendi taktiğimle hallettim... bundan sonra hayatta üstüne düşmem ağzımın payını aldım...

sen ne kölesin nede o senin sahibin biraz dizginleri eline al derim yoksa hayatın boyu prangalı dolaşırsın:olmaz:

o olmadan eğlendin diye tavır yapmış bence
çünkü kıskandı desem kadınlara özel bi yermiş
en yakın zamanda görüşmeniz lazım sizin

vlla allah benımkinden razı osun ne diyim sırf ben evde sıkılıyorum diye askerdeyken arkadasına rija etmiş neolur al benım hatunu gidin havuza eglenin demiş evde çok kılıyo demiş ki o hep der çık eglen gez benı evde oturrarak beleme psikolojin bozulur diye.. senınkide çok ayıp etmiş ama taktiğini begendim bencede yüz verme sonra tepene biner..

Boşuna kendini yoruyorsun bence senin durumun akıntıya kürek çekmek gibi birşey.
Elbet yorulursun.

aynı durum daha önceleri benım de basıma gelırdı. ilişkiniz yenı mı?zaman gectıkce ılışkı oturdukca duzelır dıe dusunuyorum ayrıca duzelır dıye de sakın tavız verme kırıldıgın ıncındıgın noktaları paylaşmayı ıhmal etme. alttan aldıkça alışıyor sureklı karsıdan bayandan beklıyorlar. fazla uzerıne duşme kendı gelecektır tıpış tıpış... kendımden bılıyorum :sm_cool::teytey:

yol yakinken uzaklas, hatta kosar adimlarla.. boyle bi adamla bi omur gecermi sence?.. yazik etme gencligine sekerim.

Back
X