- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Yaklasik iki haftadir istanbuldan teyzemler gezmeye memlekete geldiler annemde kaliyorlar ben evliyim annem calistigi icin evinin temzligini yemegni gidip bn yapiyorum annem sagolsun calisiyorum diye hicbiseye elini surmez bn gelene kdar evi supurmezler bile bir hafta gitmesem bir kre supururler anca.. teyzmler geldi geleli bn yine gidiyorum teyzemler kendi evlerinde cok cok temzler ama annemde kaldilar kalali birbisey kaldirmiyorlar yerden ustelik bnim 3.5 yasinda bir de kizim var utanmadan gelip benim temzlememi bekliyorlar evde kaldigim zamnlarda farkli bsey yaptigim yok surekli evdeyim aksamlari gun asiri dsari cikiyorum kizimla beraber ama kizim cok yaramaz hic oturamadan eve geliyorum dsari ciktigimdan bsey anlamiyorum malesef eskiden kizimi birakamazdim vicdan azabi cekerdim simdi birakiyorum kizim bensiz kalmak istemiyor bu seferde agliyor inatlasiyor tabii yine bnle geliyor kizimin yaramazliklari yetmezmis gbi evimin temzlgi yemegi esimin ilgisizligi (tek guzel bir kelime bile etmez var miyim yok muyum )annemin bencilligi derken bilmiyorum su iki aydir öluyorum sanki hcbseyden tat alamiyorum sanki bu dunyada yasamiyor hayal alemnde yasiyorum yani tarif edemiyorum sze bu duyguyu surekli bir sıkinti icim daraliyor bagira bagira aglamak istiyorum dsari cikmak istemiyorum evde de kalmak istemiyorum ne istedigimi de bilmiyorum ( annene gitme diyeceksiniz gitmesemde ariyor yemek yaparmsin diyor bnde hayir diyemiyorum evde yapiyorum babam is cikisi aliyor yemegi simdi sze bir olayi dha anlaticam ; teyzemler annemle annemin dukkaninda oturuyorlar annem beni ariyor ama ben teyzemlern orda oldugunu bilmiyordum dger teyzemde kaliyorlar zannediyorum dediki annem bna corba yaparmisin ama bir tencere bnde tamam dedim yaptim babam almaya geldi dedim ki babama szde kim var babam demesin mi teyzenler var kizim diye kirilmasin diye babama bsey diyemedim tamam dedim ama cok sinirlendim orda aksama kadar oturmuslar ve yemegi bnden istediler bu kdar bencillik bu kdari olabilir mi ya soruyorum sze