• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldim varmışım ama yokmuşum gibi hissediyorum

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Yaklasik iki haftadir istanbuldan teyzemler gezmeye memlekete geldiler annemde kaliyorlar ben evliyim annem calistigi icin evinin temzligini yemegni gidip bn yapiyorum annem sagolsun calisiyorum diye hicbiseye elini surmez bn gelene kdar evi supurmezler bile bir hafta gitmesem bir kre supururler anca.. teyzmler geldi geleli bn yine gidiyorum teyzemler kendi evlerinde cok cok temzler ama annemde kaldilar kalali birbisey kaldirmiyorlar yerden ustelik bnim 3.5 yasinda bir de kizim var utanmadan gelip benim temzlememi bekliyorlar evde kaldigim zamnlarda farkli bsey yaptigim yok surekli evdeyim aksamlari gun asiri dsari cikiyorum kizimla beraber ama kizim cok yaramaz hic oturamadan eve geliyorum dsari ciktigimdan bsey anlamiyorum malesef eskiden kizimi birakamazdim vicdan azabi cekerdim simdi birakiyorum kizim bensiz kalmak istemiyor bu seferde agliyor inatlasiyor tabii yine bnle geliyor kizimin yaramazliklari yetmezmis gbi evimin temzlgi yemegi esimin ilgisizligi (tek guzel bir kelime bile etmez var miyim yok muyum )annemin bencilligi derken bilmiyorum su iki aydir öluyorum sanki hcbseyden tat alamiyorum sanki bu dunyada yasamiyor hayal alemnde yasiyorum yani tarif edemiyorum sze bu duyguyu surekli bir sıkinti icim daraliyor bagira bagira aglamak istiyorum dsari cikmak istemiyorum evde de kalmak istemiyorum ne istedigimi de bilmiyorum ( annene gitme diyeceksiniz gitmesemde ariyor yemek yaparmsin diyor bnde hayir diyemiyorum evde yapiyorum babam is cikisi aliyor yemegi simdi sze bir olayi dha anlaticam ; teyzemler annemle annemin dukkaninda oturuyorlar annem beni ariyor ama ben teyzemlern orda oldugunu bilmiyordum dger teyzemde kaliyorlar zannediyorum dediki annem bna corba yaparmisin ama bir tencere bnde tamam dedim yaptim babam almaya geldi dedim ki babama szde kim var babam demesin mi teyzenler var kizim diye kirilmasin diye babama bsey diyemedim tamam dedim ama cok sinirlendim orda aksama kadar oturmuslar ve yemegi bnden istediler bu kdar bencillik bu kdari olabilir mi ya soruyorum sze

Tek nefeste okudum ne dolmuşsunya ama annende baya acımasızmış kendi yemeğini kendi yapsın canım
Ararsa işim varde felemiyom yemek yap dersede kızım durmuyo huysuzlaştı parka çıkarcam yada yapamam git kendin yap de

Bu arada eşin neden ilgisiz sana karşı acaba sürekli annenlerin işine kolmaktan onu ihmalmi ediyosum ya sen evlisin ve annende çok şükür sağlıklı eee bıraksında azıcık evinle kocanla çocuğunla vakit geçiresin onlarla ilgilenesin

az ye de bir hizmetçi tut kendine anneciğim diyin,
çünkü bunu haketmiş,
teyzelere bişey diyemiyorum, annenizin düğünmediğini teyzeniz neden düşünsün, nasıl olsa her işi yapan biri var...
bir de 3.5 yaşında çocukla... asıl sizin yardıma ihtiyacınız var ya neyse...

Siz kendinizi ne kadar bitmiş hissediyorsunuz anlıyorum. Yapmıyorum diyin sanada çorbanada diyin iki uç gün deli gibi davranın. Bir problem olduğunu delirdiginizi düşünüp bir süre uzak kalırlar siz de biraz kafanızı dinlersiniz. Annenizin bu durumu umursayacagını sanmıyorum. Umursamayacak kadar düşüncesiz bence. Yani ilerde sorun olmaz geçer gider. Gerçi yanlış tahmin ediyor olabilirim en iyisini siz bilirsiniz annenizin kişiliği hakkında.

Tek nefeste okudum ne dolmuşsunya ama annende baya acımasızmış kendi yemeğini kendi yapsın canım
Ararsa işim varde felemiyom yemek yap dersede kızım durmuyo huysuzlaştı parka çıkarcam yada yapamam git kendin yap de

Bu arada eşin neden ilgisiz sana karşı acaba sürekli annenlerin işine kolmaktan onu ihmalmi ediyosum ya sen evlisin ve annende çok şükür sağlıklı eee bıraksında azıcık evinle kocanla çocuğunla vakit geçiresin onlarla ilgilenesin
Yok esimi ihmal etmiyorum evlendikten uc dort ay sonra boyle oldu ilgisz

Siz kendinizi ne kadar bitmiş hissediyorsunuz anlıyorum. Yapmıyorum diyin sanada çorbanada diyin iki uç gün deli gibi davranın. Bir problem olduğunu delirdiginizi düşünüp bir süre uzak kalırlar siz de biraz kafanızı dinlersiniz. Annenizin bu durumu umursayacagını sanmıyorum. Umursamayacak kadar düşüncesiz bence. Yani ilerde sorun olmaz geçer gider. Gerçi yanlış tahmin ediyor olabilirim en iyisini siz bilirsiniz annenizin kişiliği hakkında.
Annem hakkinda da ne dusunecwgimi bilmiyorum hatta szin sorulariniza da cvp veremiyorum beynim durdu cnku gercekten cok garip hissediyorum Allah'im yardim et bana

Yok esimi ihmal etmiyorum evlendikten uc dort ay sonra boyle oldu ilgisz
Karşına alıp konuşmadınmı hiç beden böylesin diye annenlede konuş kuzum bidahada ona hizmetçilik yapma sana yazıkya asıl onun pişirip getirmesi senin evini temizlemesi lazımken o sana yaptırıyo kalp kırmadan uyar anla mazsada yapma küsersede küssün 2 gün sonra kendi barışır boş ver

Karşına alıp konuşmadınmı hiç beden böylesin diye annenlede konuş kuzum bidahada ona hizmetçilik yapma sana yazıkya asıl onun pişirip getirmesi senin evini temizlemesi lazımken o sana yaptırıyo kalp kırmadan uyar anla mazsada yapma küsersede küssün 2 gün sonra kendi barışır boş ver
Cok denedim konusmayi ama dariliyor git dhada gelme diyor snden bsey istemiyorum diyor o zamn bn dayanamiyorum aciyorum annme ozur diliyorum hep konusmalarimin sonunda ozur dilemek zorunda kaliyorum

Yapmayın,
Mecbur değilsiniz,
Yapmaya devam edeceksiniz gibi görünüyor,
Kendi yapamadığınızı bize yaptırmayın, :)
Ama yaptım ben de
Yuh dedim,çüş dedim,oha dedim.
Ama en çok size kızdım.
Evet bir son vermem lazim buna biliyorum ama hep ya aileme bsey olursa ölurlerse sonradan keske yapsaydim derim dite dusunuyoru kendmi alikoyamiyorum bu dusunceden cok seviyorum annemi o uzulsun istemiyorum

Evet bir son vermem lazim buna biliyorum ama hep ya aileme bsey olursa ölurlerse sonradan keske yapsaydim derim dite dusunuyoru kendmi alikoyamiyorum bu dusunceden cok seviyorum annemi o uzulsun istemiyorum
Ama biz bu dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz,
Ailene olacak bir şey varsa da Allah'tan,

Eger bu kadar bunaliyorsan yapma madem konusmadanda anlamiyor corba mi istedi kizim hic durmuyor yemek yapamadim bende esimin gelmesini bekliyorum deyin bir kac kere sonra azalir zaten aramalari cesitli bahaneler ileri surun veya o sizden bi sey istemeden siz isteyin mesela anneniz bir yemegi cok guzel yapiyor arayin canim cekti izin gununde bana yaparmisin deyin.bakalim cevap ne olacak bu zamana kadar hic bir sey istememissiniz sanirim hep veren taraf siz olmussunuz ama artik sizde bir ailesiniz.

Boyle ailelerin cocuklarina sucluluk duygusunu yukleyerek birsey yaptirmaya calismalarindan hic hoslanmam.
Kendi ailemin bana bu tarz birsey yaptirmasina izin vermem. Kendim baktim gordum yetisemiyor yardim edecek biri lazim ozaman yardimimi seve seve yaparim. Geri kalan psikojik oyunlarina gelmem hic valla.
Bizde insaniz sonucta. Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez.
Bir tas corbayida kendi yapsin teyzenle birlikte... Eline yapismaz.

Canım benim Allah yardımcın olsun annen bilmiyor mu iyi olmadigini. Bilmiyorsada soyle bence istemiyosan bişey yapma bi tane cocugun var onu dusun. Eski konunu da okudum esinle de problemlerin var hiç mi bi paylaşımı nız yok?

Canım sen dünyaya kadrolu hizmetçi olarak mı geldin bi de bakayım hele??

Daha önce de yazmıştın aynı derdini iki eve de ben koşuyorum kimseye yaranamıyorum diye, sen yapmaya devam ettikçe daha teyzenler aynı şehre taşınır o evi de sana yüklerler bilesin.

İlk etapta bahane üretip yapmamakla başla, sonra hepten ayağını kes. Bak minnak yavrun var, sen hasta olursan kim ilgilenecek onunla? Annen mi yoksa umursuz kocan mı? Canının kıymetini sen bilmezsen kimse bilmez.

Back
X