- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Kiramiyorum annemiCanınla zorun mu var senin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiramiyorum annemiCanınla zorun mu var senin ya
Kiramiyorum annemi
Kırmakla ne ilgisi var ya? Anne çocuğum durmuyor yetiştiremiyorum diyeceksin, bu kırmak mı oluyor? Sen böyle dediğinde kırılıyorsa emin ol duygu sömürüsü yapıyordur.Kiramiyorum annemi
Kocam bana bsey olsa (Rabbim degil.kocama kimseye muhtac etmesin) muhtac kalsam ona alir beni annemn kapisina koyar buna adim gbi eminim ama annem yapmaz hicbir durumda beni yalniz birakmaz birakmadi da simdi ben bu kdar bna maddi manevi yardimi olan annme nasil derim yapamam diye Allah askinaCanım sen dünyaya kadrolu hizmetçi olarak mı geldin bi de bakayım hele??
Daha önce de yazmıştın aynı derdini iki eve de ben koşuyorum kimseye yaranamıyorum diye, sen yapmaya devam ettikçe daha teyzenler aynı şehre taşınır o evi de sana yüklerler bilesin.
İlk etapta bahane üretip yapmamakla başla, sonra hepten ayağını kes. Bak minnak yavrun var, sen hasta olursan kim ilgilenecek onunla? Annen mi yoksa umursuz kocan mı? Canının kıymetini sen bilmezsen kimse bilmez.
Yok o konuda evet bencil ama her konuda arkamda destek maddi manevi, o yuzden de hayir diyemiyorumSen anneni kıramıyorsun da annen sana bildiğin kıyıyor.
E buyur yapmaya devam et o zaman.Kocam bana bsey olsa (Rabbim degil.kocama kimseye muhtac etmesin) muhtac kalsam ona alir beni annemn kapisina koyar buna adim gbi eminim ama annem yapmaz hicbir durumda beni yalniz birakmaz birakmadi da simdi ben bu kdar bna maddi manevi yardimi olan annme nasil derim yapamam diye Allah askina
Yok o konuda evet bencil ama her konuda arkamda destek maddi manevi, o yuzden de hayir diyemiyorum
Kocam bana bsey olsa (Rabbim degil.kocama kimseye muhtac etmesin) muhtac kalsam ona alir beni annemn kapisina koyar buna adim gbi eminim ama annem yapmaz hicbir durumda beni yalniz birakmaz birakmadi da simdi ben bu kdar bna maddi manevi yardimi olan annme nasil derim yapamam diye Allah askina