• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım

Eşim seracılık yapıyo ve malı görümcemin eşine veriyorlar maddi olarak tamamen onlara bağlılar çünkü eşimde aralığa kadar çıkıcaz söz dedi
Söz vermiş bak aralık olmazsa ocak olur yada sonra olur ama ınan er yada geç olur erkeklerde çok istemezler aile yanında kalmayı kendilerine ait evleri olsun isterler onlarda çünkü şimdi evin reisi babasi dir erkekler de evleri olsun reis kendileri olsun isterler bunu da hesaba katalim

Ovv bende 21 yaşında evlendim anladım şimdi seviyor muyum sevmiyor muyum demeni o yaşlarda öyle olur ama sevmesen babanla aranın bozulmasını göze almazdin bence senin sorunun madiyatla ailevi biraz kocanla değil seviyorsundur Bence daha iyi bir ortam olsa kendi eviniz olsa ailen yanında olsa yani seni affetmis olsa ne olurdu esinle çok mutlu olurdun dimi o zaman seviyorsundur ama o şartlarda bile mutsuz olurdum dersen o zaman sevmiyorsundur böyle düşün yaşadığın şartları değiştir kafanda hayal kur anlarsın o zaman sevip sevmedigini
O zaman kesinlikle çok seviyorum çünkü babamın evinde bir dediğim 2 olmazdı aylık bin liranın üstünde alışveriş yapardım aile ilişkilerimiz eşiminki kadar değildi yalnızdım yani burda maddi sıkıntıları var ve ailecek aynı sokakta yaşıyorlar kayınpederimin amcaoğluları yan komşuları hep beraberler her gün hiç alışkın olmadığım bi ortam alışamıyorum sürekli kıyaslıyorum kendi ailemle

O zaman kesinlikle çok seviyorum çünkü babamın evinde bir dediğim 2 olmazdı aylık bin liranın üstünde alışveriş yapardım aile ilişkilerimiz eşiminki kadar değildi yalnızdım yani burda maddi sıkıntıları var ve ailecek aynı sokakta yaşıyorlar kayınpederimin amcaoğluları yan komşuları hep beraberler her gün hiç alışkın olmadığım bi ortam alışamıyorum sürekli kıyaslıyorum kendi ailemle
Aynı benim ailemde öyleydi aynı durumdayım bende esimin ailesi de kalabalık ama ben evime bakıyorum isim olmuyor kimseyle aramızdaki muhabbet ilgilendiriyor beni kayinvalidem uzak biraz ama amcaları halalari filan dibimde gelmezler bile ben cagirmadikca mesafe koydum

Bizde kaçan kızın işi zor. Sülalem de daha kaçarak evlenen olmadı. Kızlar bilirler ki kaçtı mı bir daha baba evine ayak basamaz. Biz de öyle.

Kaçmamalıydın. Şimdi ezik bir hayat yaşayacaksın. Çünkü biliyorlar ki arkanda kimse yok.

Evi bile olmayan adama ne kaçarsınız ki. Kendi anan babanla anlaşamıyorsun, kaldı ki kocanın ana babasıyla mı anlaşacaksın.

Değerini kendin düşürdün maalesef.

Şimdi ne yapsan da olmayacak. Ev ev üstüne olmaz. Ayrı eve çıkmadan huzur bulamazsın. E maddiyat yok dicen. E yavrum bu adamı çok mu aradın o zaman. Ev yok para yok. Üstüne kp kv ve görümce.

Back
X