• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hissi

yarissarisever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.072
Puanlar
33
28 yaşına geldim, etrafımda herkes evli veya cocuklu. Bana gerçek aşkı bulamayacakmışım gibi geliyor, hiç evlenemeyecekmişim gibi. Ha etrafımdaki evliler cokmu mutlu hayır onlara kalsa benim hayatım mükemmel. Ama ne bileyim gün içinde biri beni merak etsin, özleyim özleneyim, bu yalnızlık hissinden cok sıkıldım. Yeniden birini sevebilmek birinin beni sevmesi o kadar uzakki bana suan.

Yaz geldigi içindir belki de bilmiyorum ama evlenebilecekmişim gibi gelmiyor gerçekten, kafama göre birini bulamıyorum. Pek öyle tinder falan kullanan bir tipte değilim, instagramdan gelen istekleride zaten baskalarınıda ekliyodur diye reddediyorum, işyerimde herkes evli. E baska nerede tanısacagım bilmiyorum, hayatım böyle yalnız mı geçecek? Birde bugün müdürümün hadsiz lafıyla iyice tetiklendim, kör topal birilerini bulmaya bak yaşın geçiyor dedi bana. Gerçekten insanların bu hadsiz yorumlarıda beni delirtiyor, sizinde galiba hep yalnız kalıcam dediginiz zamanlar oldu mu? Cok bunaldım beni bi rahatlatın Allah askına.

Oha müdürün salak herhalde . Daha yaşın çok genç ve yolun başındasın . 28 çıtır yaş yahu . Ayrıca bu işler biraz da nasip spora falan başla belki salonda bulursun talibini.
Bekarlık sultanlık şöyle bi 30 -32 li yaşlara kadar tadını napcan hemen evlenip .

Benim de bir zamanlar yalnızlık korkum vardı. Sizin gibi hiç evlenemeyecek ve çocuk sahibi olamayacak gibi hissediyordum. Sonra eşimle tanıştım. Her şey çok güzel giderken evlendikten sonra eş ailesinin hayatıma girmesiyle hepsi tepetaklak oldu. Mutsuz bir ilişki veya evlilikte yalnız olmaktansa tek başınıza yalnız olmanız çok daha iyi emin olun. Bir şeylerin yaşanacağı varsa yaşanır. Geleceğe bu kadar takılarak hayatınızı heba etmeyin. Yaşınız çok genç. Çevrenizdeki insanlar evliyse sosyal ortamınızı değiştirerek yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Size en önemli tavsiyem duygusal boşlukla hareket edip sonradan mutsuz olacağınız bir tercih yapmamanız olacak. Yaşım geçti, daha iyisini bulamam diyerek hareket etmeyin. Hayatınıza birini alırken ince eleyip sık dokuyun.

Ben de 32 yaşındayım ve toksik bir ilişkiden yeni çıktım. Aynı hisleri yaşıyoruz. Artık hiç umudum kalmadı. Yalnızlığı kabullenmeye çalışıyorum ama onu da başaramıyorum :(

kizlar bir kendinize gelin allahinizi severseniz. sanki 70 yasindasiniz. Ask heran heryerden cikabilir. Azicik topanlarnin kendinizle ilgilenin. Once yalnizliginizla barisin kendi kendinize yetebilceginizi gorun sonra zaten hayat karsiniza cikaricak. Ama evde oturur kendinize acirsaniz, hayatta sizi ordan sinar.

28 yaşına geldim, etrafımda herkes evli veya cocuklu. Bana gerçek aşkı bulamayacakmışım gibi geliyor, hiç evlenemeyecekmişim gibi. Ha etrafımdaki evliler cokmu mutlu hayır onlara kalsa benim hayatım mükemmel. Ama ne bileyim gün içinde biri beni merak etsin, özleyim özleneyim, bu yalnızlık hissinden cok sıkıldım. Yeniden birini sevebilmek birinin beni sevmesi o kadar uzakki bana suan.

Yaz geldigi içindir belki de bilmiyorum ama evlenebilecekmişim gibi gelmiyor gerçekten, kafama göre birini bulamıyorum. Pek öyle tinder falan kullanan bir tipte değilim, instagramdan gelen istekleride zaten baskalarınıda ekliyodur diye reddediyorum, işyerimde herkes evli. E baska nerede tanısacagım bilmiyorum, hayatım böyle yalnız mı geçecek? Birde bugün müdürümün hadsiz lafıyla iyice tetiklendim, kör topal birilerini bulmaya bak yaşın geçiyor dedi bana. Gerçekten insanların bu hadsiz yorumlarıda beni delirtiyor, sizinde galiba hep yalnız kalıcam dediginiz zamanlar oldu mu? Cok bunaldım beni bi rahatlatın Allah askına.
Müdürün gitsin kör topal birisi ile evlensin.Niye herkes karamsarlığa kapılıyo ya.Erkekler bizim kadar değil ya

kizlar bir kendinize gelin allahinizi severseniz. sanki 70 yasindasiniz. Ask heran heryerden cikabilir. Azicik topanlarnin kendinizle ilgilenin. Once yalnizliginizla barisin kendi kendinize yetebilceginizi gorun sonra zaten hayat karsiniza cikaricak. Ama evde oturur kendinize acirsaniz, hayatta sizi ordan sinar.
Kendime acımıyorum aslında ben giyinip süslenip her gün yürüyüs yapıyorum kahve içiyorum ama bi yerde bisiler eksik oluyo iste.

instagramdan gelen istekleride zaten baskalarınıda ekliyodur diye reddediyorum,

Ben bunu normal buluyorum.
İnsan doğru kişiyi bulana kadar arayışta olabilir, olta atıp durabilir rast gele.
Konuşur görüşürüm kafalar uyarsa sonrasına bakarım.
Arayışı devam ediyorsa def ederim, güvenimi kazanırsa da ilişkimi derinleştiririm.
Ben gençken en uzun 2 ilişkimi sosyal medyadan bulmuştum.
Çok da güzel şeyler yaşadık, bi yerden sonra değişip dönüştük anlaşamadık, hayat başka başka yollara savurdu ayrıldık ama hiç pişman değilim.
Tam tersi eski eşimi en yakın arkadaşım tanıştırdı,bana güzelleye güzelleye bitiremedi ben de etkilendim, azıcık saftım o zaman ama en büyük pişmanlığımdır yani...

Ben bunu normal buluyorum.
İnsan doğru kişiyi bulana kadar arayışta olabilir, olta atıp durabilir rast gele.
Konuşur görüşürüm kafalar uyarsa sonrasına bakarım.
Arayışı devam ediyorsa def ederim, güvenimi kazanırsa da ilişkimi derinleştiririm.
Ben gençken en uzun 2 ilişkimi sosyal medyadan bulmuştum.
Çok da güzel şeyler yaşadık, bi yerden sonra değişip dönüştük anlaşamadık, hayat başka başka yollara savurdu ayrıldık ama hiç pişman değilim.
Tam tersi eski eşimi en yakın arkadaşım tanıştırdı,bana güzelleye güzelleye bitiremedi ben de etkilendim, azıcık saftım o zaman ama en büyük pişmanlığımdır yani...
Takip ettiklerine bakıyorum sacma sapan tipler reddediyorum bende:) ön yargılıyım sanırım

Takip ettiklerine bakıyorum sacma sapan tipler reddediyorum bende:) ön yargılıyım sanırım

Takip ettiklerine ben de bakarım.
Mesela biri benim gibi kültür sanat edebiyat tayfasından isimleri takip ediyordu, şans verdim, 3 sene çok güzel bi aşk yaşadık.
Ama gidip de toto meme takip eden herif istemem =)
Orda haklısın.
Benim önerim akışta kalmaya çalış, ben neyi çok istediysem hayatta (genelde iş konularıydı) hep amannn canı cehenneme olmazsa ölmem ya dediğim anda oldu.
Bi şeyi takıntı yapınca biraz çıkmaza sokuyoruz sanki.

Mudurune deseydin “ evet sizinde bir aliciniz olmus , gorduyorum “ diye. Ne hadsiz insanlar ya.

Hobi edinin, sosyallesin . Ayrica gec de degil yasiniz.

Mudurune deseydin “ evet sizinde bir aliciniz olmus , gorduyorum “ diye. Ne hadsiz insanlar ya.

Hobi edinin, sosyallesin . Ayrica gec de degil yasiniz.

geziyorum tozuyorum erkek donu yıkayamam suan dedim ama içten içe canımı sıktı yani. Bi gruba katıldım etkinliklerine katılacağım bakalım. Yeni arkadaslar edinirsem en azından su yalnızlık hissime iyi gelir.

geziyorum tozuyorum erkek donu yıkayamam suan dedim ama içten içe canımı sıktı yani. Bi gruba katıldım etkinliklerine katılacağım bakalım. Yeni arkadaslar edinirsem en azından su yalnızlık hissime iyi gelir.
Agzina saglik valla 😍
insallah gonlune gore birini bulursun 🙏🏻 ama sakin yalnizim die sana deger vermeyen biriyle birlikte olma

Agzina saglik valla 😍
insallah gonlune gore birini bulursun 🙏🏻 ama sakin yalnizim die sana deger vermeyen biriyle birlikte olma
Yok zaten öyle olsa karsıma cıkanları degerlendirirdim. Zaten son ilişkimden ağzım yandı dengim olmayan kimseyle gorusmek istemiyorum suan

Müdürünüze kel topalla siz evlenin deseydiniz. 28 yaş çok büyük bir yaş değil genceciksiniz daha evlilik güzel şey ama doğru insanla Acale edip yanlış bir evliliktense güzel insanı arayıp bulup onunla evlenmek daha iyi. Sosyal medyadan evlenen gördüm instagramdan gayette mutlululardı. Birisi öğretmen diğeri asker yani insanlar arayış içindeler birden fazla kişiyi ekleyebilirler onlarla konuşabilirler eskisi gibi görücü usulü tanıştırma usulü kalmadı birisinin birden fazla kişiye istek atması onu Abaza yapmaz. Benim iş yerimde de bekar erkek arkadaşlar var onlarda öyle yapıyorlar.

Ben sosyal medya-aplikasyonlara kesinlikle karşı değilim, destekliyorum. Çok arkadaşım buralardan evlendi. 3lü kız grubumdan arkadaşım instagramdan erkeklere random arkadaşlık talebi gönderiyordu, kafayı evlilikle bozmuştu o dönem bunalımdaydı. Denk geldi ve evlendi oğlu 3 yaşında şuan . Bu bir kumar ,aslına bakarsanız evlilik ve aşk başlı başına bir kumar. Bir zar atacaksınız ve kazanmak için niyette bulunacaksınız. Gözünüz kulağınız açık olduktan, gerekli medeni durum-sağlık-ilaç -tavır davranış kontrollerini yaptıktan sonra neden sosyal medyadan birine evet demeyesiniz? Aşk gerçekten tuhaf bişi ya youtube yorumlarından tanışıp evlenen var. Ciddiyim.

Kendiniz yazdınız bak, sosyal ortamlara katılın siz. Evlilik olur bir şekilde dert etmeyin

Back
X