- 24 Eylül 2016
- 31
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi pembekulaklik
-
Görümce zaten biz buraya geldik kendisini bize yamadı resmen. Geldi izin bile almadan emrivaki ile kalmaya karar verdi. Zaten bizim biraz borçlarımız olduğu için eşimin de işine geldi. Kayinvalide de gezmeye geldi buraya. Bulunduğumuz ilçede başka akrabaları da var ama ısrarla hep bizde kalıyor. Bıktım artık.görümceniz neden sizinle kalıyor aşırı saçma sapan bir durum..
kv üstüne neden sizinle kalmaya geldi ?
biraz daha açıklayarak yazarmısınız
Zaten kv görümce sizde kalıyorsa o evlilikten hayır gelmez ki.
Görümce zaten bizde kalıyor. Odanın birisi onun işgali altında. Kayinvalide de gezmeye geldi buraya başka bir ilden. Konuşmuyor ama gidiyor yemek yapıyor sonra kızının odasına orada duruyor.bu kaynanayla insanın nasıl huzuru olsun. neden sizdeler
Arkadaşımın nişanına gitmek istedim sorunu oradan çıkardı.Kocanizla tartişma sebebiniz ne? ...
Ayrilma noktasina gelme sebebiniz buysa cok sacma. Aile dagitmak o kadar kolay mi?Arkadaşımın nişanına gitmek istedim sorunu oradan çıkardı.
Ama önceden de birikmiş çok şey var.Ayrilma noktasina gelme sebebiniz buysa cok sacma. Aile dagitmak o kadar kolay mi?
Son cümlenize istemsizce güldüm Gerçekten çok haklısınız ama eşim kalın kafalı konuşmayı denedim anlamıyorumbu evliliği devam ettirmek istiyorsanız eşinizle tatlı bir dille konuşun ve onlara ayrı bir ev tutsun. bu şekilde sonunuz iyi olmaz.
en tehlikeli iki varlık ile aynı yerde yaşıyorsunuz.sorunlar bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?