Bunaldım

pembekulaklik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
31
2
6
31
Merhaba herkese. Ben 3 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden beri birçok kez boşanma noktasına geldik. Görümcem de şu an bizde kalıyor ve kiranin yarısını ödüyor. Son olarak da kayinvalide kişisi de bize geldi. Bizde kalıyor. Biz bir süre önce eşimle ayrılma noktasına geldik sebep ise çok küçük bir şey. Eşyalarımı toplamak üzere hareket ettim. Ailemin bana almış olduğu şeylerdi. Her neyse ben eşyalarımı biraz topladım ama sonra eşimle durumumuz yine normale döndü. Aslında zaten bende gitme taraftarı değildim. Çünkü bir işim yok iş bulmam ve kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor. Ondan sonra ayrılmayı düşünüyorum. Neyse o eşyalarımı geri yerine koyacaktım ben kayinvalide de yok ben onu koydurtmam sen her kavgada ailemin aldığı eşyalar diye topluyorsun birşey demedim ama yok konulmayacak ben yenisini alacağım dedi. Bende dedim oğlun topla demeseydi o zaman, önceden alsaydın o zaman niye almadın?? Burası benim evim ve onlar oraya konulacak alacaksan sen kızına al dedim. Burası oğlumun evi dedi dedim burası benim evim alacaksan önceden alsaydın benim var şu an alırsan boşuna alırsın falan dedim biraz tartıştık. Eşimi aradım o alma demiş annesine almadı. Benim eşyalarım yerinde şu an. Ama kayinvalide kişisi kendince konuşmuyor benimle. Konuşmuyorsan defol git evimden. Mutfağa giriyor yemek yapıyor. Konuşmuyor dengesiz. Neyse bu arada çocuğum yok çok şükür. Ayrılma noktasına geldim. Artık kararlıyım. Mutlu mesut yaşasınlar diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz??

görümceniz neden sizinle kalıyor aşırı saçma sapan bir durum..
kv üstüne neden sizinle kalmaya geldi ?
biraz daha açıklayarak yazarmısınız
Zaten kv görümce sizde kalıyorsa o evlilikten hayır gelmez ki.

Görümce zaten biz buraya geldik kendisini bize yamadı resmen. Geldi izin bile almadan emrivaki ile kalmaya karar verdi. Zaten bizim biraz borçlarımız olduğu için eşimin de işine geldi. Kayinvalide de gezmeye geldi buraya. Bulunduğumuz ilçede başka akrabaları da var ama ısrarla hep bizde kalıyor. Bıktım artık.

Baştan saçma olmuş herşey. Neden blöf yaptın ki. Ayrıl sen de kurtul onlar da. Kv denen kişi de oğluyla otursun kalsın orda. Sırf para veriyor diye de gorumcenin kalması başlı başına saçmalık.

Oğlu varken akraba da kalsa tuhaf olur .
Seviyorsan sorunlarınız çözülebilir geldi bana .
Ani bir bunalımlar boşanıp pişman olan çok kadın var .
Sevgi saygı bittiyse bekar hayatınız hayırlı olsun .

Sizde kalmaları zaten başlı başına ciddi bir sorun. Aranızda sorun olmasa bile sizin aranız kv görümce yüzünden bozulur.
Evden gönderin gitmezlerse ben giderim deyin eşinize. Böyle ev üstüne ev olmaz yani.
Huzur kalmaz o evde herşeye karışıyor zaten.
Ama eşinle de kötü olma annesi kardeşi yüzünden. Gerek yok!!!

sizin devamlı ayrılma noktasına gelip ailemin aldığı eşyalar diye belli şeyleri toplamanız da saçma biraz. ama kendi evinizde sözünüzün geçmemesi daha saçma. ne alaka ya hem sizle küs hem evinizde. kovamıyor musunuz? zaten boşanacaksanız yakın gemileri kovun.

bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız eşinizle tatlı bir dille konuşun ve onlara ayrı bir ev tutsun. bu şekilde sonunuz iyi olmaz.

en tehlikeli iki varlık ile aynı yerde yaşıyorsunuz.sorunlar bitmez.

bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız eşinizle tatlı bir dille konuşun ve onlara ayrı bir ev tutsun. bu şekilde sonunuz iyi olmaz.

en tehlikeli iki varlık ile aynı yerde yaşıyorsunuz.sorunlar bitmez.
Son cümlenize istemsizce güldüm Gerçekten çok haklısınız ama eşim kalın kafalı konuşmayı denedim anlamıyorum

Ben olsam bosanmazdim. Israrla ve inatla sahip cikardim evliligime. Gorumce kayinvalide icin evliligimi bozmam tabi kocamla baska sorun yoksa aramda. Esinizin huyuna gidin evde onlar yokmuş gibi davranın. Rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…