Bunaldım..

Vay be sebep e bak!
Bahanesi biraz daha sağlam olsaydı
O kadar seven adam hadi evlenmesin bi süre nisan 'da mi yapamıyor ?
Geçecek o işleri bir iki güne bunu bahane eder sen bana bunu yaptın evlenemem seninle diye bence çizgini belli et ve hiç kimsenin o çizgisi aşmasına izin verme
Bakalım bunu zaman gösterecek ben de söyledim ama çocuk da tık yok

Ne ihaneti canım ayrıca o da başkasıyla görüşmüştür. Hangi erkek Acısını öyle yaşarmış? Elinde bir koz var kullanıyor. Emin olabilirsin ki o da başkasıyla görüşmüştür ayrılık döneminde. Üste çık o zaman sen yoktun diye. Ezilip büzülme.

senin alttan alacağın hiçbir durum yok ki ortada.
“ayrıydık, gidip biriyle yatsam bile seni ilgilendirmezdi” diyip konuyu kapatacaksın.

üzgünüm ama gerçek bu.
ayrıyken yaşadığınız şeyler size ağır geliyorsa barışmazsınız, barışırsanız da bir daha hiç lafını etmezsiniz.

hariçten gazel okumuyorum bu arada.
ayrıldığım sevgilimle barıştığım oldu benim de.
ve ikimiz de birbirimizin hoşuna gitmeyecek biir sürü şey yapmıştık bu süreç içinde.
anlattık, dinledik, konuştuk ve konuyu kapattık.

Ya biraz akıllı olun lütfen, şurdaki konuları okudukça hayrete düşüyorum bazen. Bi insan bi şeye takacaksa zaten siz yapmadan da takar. Madem böyle bi şeyi itiraf ettiniz artık ezilip büzülmenin anlamı yok. Bu kadar kaybetme korkusu yaşamayın, bu korkuyla zaten kaybedersiniz.

‘Ben kendimden eminim, eğer söylemeseydim zaten bilmezdin. Ama ben gizlimiz saklımız olmasın diye söyledim. Bu bile zaten bana güvenmen için çok yeterli. Bu şekilde hergün bu konuyu ısıtıp ısıtıp önüme koyacaksan zaten yol alamayız. Artık kapat bu konuyu’ diyeceksiniz. Biraz risk alın cesur olun, yoksa sürekli ezecek sizi böyle.

Vay be sebep e bak!
Bahanesi biraz daha sağlam olsaydı
O kadar seven adam hadi evlenmesin bi süre nisan 'da mi yapamıyor ?
Geçecek o işleri bir iki güne bunu bahane eder sen bana bunu yaptın evlenemem seninle diye bence çizgini belli et ve hiç kimsenin o çizgisi aşmasına izin verme
bahane olmayabilirde bu durumu yaşayan çok insan var ne yazık ki. bende bunu yanlış buluyorum ama olabiliyor. bakın benim eşimin erkek kardeşide 5 yıllık sevgilisine abim evlenmeden olmaz diyordu. kız tabi sinir krizleri geçirmiş vs. ailendemi beni merak etmiyor falan diyormuş. halbuki hiç kızdan bahsetmemişti bize kız arkadaşı olduğundan haberimiz bile yoktu. biz evlendik sonra kız sıkıştırmaya başlamış bari nişan yap yoksa ayrıl diye. bu da yazık abim yeni evlendi şuan ailemin durumu yok zaman ver dedikçe kız bunaltmış. bizden 1 sene sonrada onlar evlendiler. sonra nemi oldu... kız başladı ailen bana şunu yapmadı bunu yapmadı demeye. halbuki bana takılmayan herşey ona takıldı. evimin hiçbir eşyasını onlar almadı biz kendimiz almak istedik çünkü durumları iyi değildi ve zaten benim istediklerimide alamazlardı. bu kızın evi baştan aşağı hazırlandı neler neler eksiksiz yapıldı herşey. ama gel görki gözü doymadı bir türlü. biraz daha durumunu düzeltebilseydi kız izin verseydi çocuk daha iyisini yapacaktı. ama acele etti. başına gelen biri olarak bu durumları anlayabiliyorum bahane olmayada bilir sadece bunu anlatmak istedim. hani nişanda mı yapamıyor diyorsunuz ya insanların belki durumu yok bunu bilemiyoruz maalesef erkek tarafı için bunu dile getirmek çokta kolay değil.

senin alttan alacağın hiçbir durum yok ki ortada.
“ayrıydık, gidip biriyle yatsam bile seni ilgilendirmezdi” diyip konuyu kapatacaksın.

üzgünüm ama gerçek bu.
ayrıyken yaşadığınız şeyler size ağır geliyorsa barışmazsınız, barışırsanız da bir daha hiç lafını etmezsiniz.

hariçten gazel okumuyorum bu arada.
ayrıldığım sevgilimle barıştığım oldu benim de.
ve ikimiz de birbirimizin hoşuna gitmeyecek biir sürü şey yapmıştık bu süreç içinde.
anlattık, dinledik, konuştuk ve konuyu kapattık.
Keşke diyorum, keşke ayrılıp kendimi herşeye kapatsaydım

bahane olmayabilirde bu durumu yaşayan çok insan var ne yazık ki. bende bunu yanlış buluyorum ama olabiliyor. bakın benim eşimin erkek kardeşide 5 yıllık sevgilisine abim evlenmeden olmaz diyordu. kız tabi sinir krizleri geçirmiş vs. ailendemi beni merak etmiyor falan diyormuş. halbuki hiç kızdan bahsetmemişti bize kız arkadaşı olduğundan haberimiz bile yoktu. biz evlendik sonra kız sıkıştırmaya başlamış bari nişan yap yoksa ayrıl diye. bu da yazık abim yeni evlendi şuan ailemin durumu yok zaman ver dedikçe kız bunaltmış. bizden 1 sene sonrada onlar evlendiler. sonra nemi oldu... kız başladı ailen bana şunu yapmadı bunu yapmadı demeye. halbuki bana takılmayan herşey ona takıldı. evimin hiçbir eşyasını onlar almadı biz kendimiz almak istedik çünkü durumları iyi değildi ve zaten benim istediklerimide alamazlardı. bu kızın evi baştan aşağı hazırlandı neler neler eksiksiz yapıldı herşey. ama gel görki gözü doymadı bir türlü. biraz daha durumunu düzeltebilseydi kız izin verseydi çocuk daha iyisini yapacaktı. ama acele etti. başına gelen biri olarak bu durumları anlayabiliyorum bahane olmayada bilir sadece bunu anlatmak istedim. hani nişanda mı yapamıyor diyorsunuz ya insanların belki durumu yok bunu bilemiyoruz maalesef erkek tarafı için bunu dile getirmek çokta kolay değil.
Aülesini çok yakından tanıyorum durumlarıyla alakası yok bir çift yüzük bir tatlı bir çiçek nişanı zaten bizim tarafta kız tarafı yapıyo beklentim yok, böyle annem görüşmemizi de istemiyor sadece telefonla konuşabilirsin diyor. Böyle daha mı iyi ?

Aülesini çok yakından tanıyorum durumlarıyla alakası yok bir çift yüzük bir tatlı bir çiçek nişanı zaten bizim tarafta kız tarafı yapıyo beklentim yok, böyle annem görüşmemizi de istemiyor sadece telefonla konuşabilirsin diyor. Böyle daha mı iyi ?
sizin durumunuz için konuşmadım bunu söylemesinin bahane olamayabiliceğinden bahsettim sizde bahane olarak görüyorsanız bırakın zaten neden devam edip üzülüyorsunuz ki kendinizi

hem bu sadece maddiyat değil ki benim şahit olduğum durum maddiyattı ama bazen gerçekten maneviyatıda olabiliyor bu işin. ve ben bu durumu saçma buluyorum belki abin hiç evlenmeyecek sendemi evde kalacaksın yani bu saçma zaten. ama bunun bahane edilip edilmediğini en iyi siz anlarsınız madem yakından tanıyorsunuz ailesini nişan yapmak zor mu siz daha iyi bilirsiniz yaşayan sizsiniz çünkü.

Bahane etmez beni gerçekten seviyo arada bi de anne etkenimiz var hiç girmiyorum bizim işler arap saçı
aileler tanışıyor mu peki? benim annemde tam tersi erken diyip duruyordu gez toz tanı bana hemen nişan deme diyordu. annemi çok zor ikna ettim evlilik işine. ne diyim ki anneniz hem haklı hem değil ....

İyi düşün bence hayatının sonuna kadar sana karşı itham ve şüphe olcak o kişide peki sen bunu kaldırabilecekmisin!! Yol yakınken iyi karar ver bence .. Sürekli dilelndirdiğine göre unutmayacak bu konuyu ve hep karşına gelecek bu konu

Canim benim anlatmak istediğim farklı bir şey ben maddi durumdan bahsetmiyorum konumuz maddi durum değil..
Kizin yüzüne saçma sapan bir şeyi vurup duruyor 3 yıllık bir birliktelik var ortada ben söyle sevdim böyle sevdim havasında adam 3 yıldır bi yüzük alsın hafi onu da geçtim ailesine en azından böyle bi kız var diyemiyor mu ? Ki diyemiyormusta benim vurguladığım kısım maddiyat değil.
Ki isteyen yapardı oda ayrı konu

Seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum ama bana sen unuttur sen yaşattın sen sil senden şüphem kalmasın diyor
güvenirsen yanımda kalırsın.

güvenmiyorsan güle güle de.

ne yapacaksın?
sürekli yalvarır yakarır pozisyonda mı olacaksın bu ilişkide?

zaten sandığın kadar sevmiyorsun.
sevsen hemen birileriyle görüşmezdin.

Şimdiden sürekli yüzüne vuruyorsa bitmez o yarın öbür gün evlenirsiniz ben seni aldatmadım ama sen beni ilk fırsatta aldattın der yani bir ömür sürer ben olsam sevsemde ayrilirim onun sana saygısı kalmamış artik

Back
X