- 1 Temmuz 2018
- 40
- 27
- 3
Ben 2 buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var ve zor günler geçiriyorum eşimle sorunlarım var ve anlatacak kimsem yok ailem uzakta yaşiyo ve ben cok doldum artık şu 1 yıldır eşim sürekli bi arkadaşı var onun yanına gidiyo ben o arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum onun yüzünden bana karşı çok ilgisiz davranıyo hamilelik dönemimde bile benimle hiç ilgilenmedi beni sürekli üzdü ağlattı benim yapmasını istemediğim ne varsa yaptı gece çıkmalar sabah eve gelmeler ben yapma dedikçe inadıma gibi yaptı bigün eşyalarımı topladım terk edecektim aileler araya girdi düzelicem söz dedi bebeğim için tamam dedim sonra doğum yaptım yine aynı devam etti beni dinlemiyo 3 aydır bana hiç destek olmuyo bebeğime tek başıma bakıyorun sürekli evdeyim bana bi yardımı yok bebegimizle bile ilgilenmiyo izinli olduğu gün bile o arkadaşına gidiyo bizimle zaman geçirmiyo konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo bütün ev cocuk herşeye ben yetişmeye çalısıyorum ve psikolojim cok bozuldu birbirimizden iyice uzaklaştık artık ayrı yatıyoruz evli gibi değiliz konusmuyorum onunla aynı evde yabancı gibiyiz şuan bile o arkadaşının yanında ben yine yalnızım ve artik bu duruma katlanamıyorum bebeğim çok küçük ayrılsam o babasından uzak kalacak diye üzülüyorum ayrılmasam bu böyle gidicek napacağımı bilmiyorum o kadar bunaldım ki buraya yazıp biraz rahatlamak istedim ☹