Bunaldım

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.215
244
123
34
Babam hep bu zamana kadar bize eziyet etti.Detaya girsem olur kadar şey varki.Evlenince tasma takıp çıkartıcam bu evden derdi.Düşünün artık.Annemede çok çektirdi.Annem kesinlikle barışmak istemiyor.Ayrılar.Son 2 yıldır babamla aramız iyi sayılır.Yaptıklarından pişmanlık duyuyor.Bu kısımları özet geçiyorum.
Sıkıldığım kısım inanın derdi bitmiyor.Ya karakoldayız ya hastahanede.En son bir kavgaya karıştı.Gözünü kaybetti.2 3 ay önce bu gözüne enfeksiyon kaptırdı ve gözünü aldılar.Doktor alkol alma bağışıklığın düşüyor demesine rağmen bize yalan söyleyip alkole devam etti.Emekli ve kirada yaşıyor.Yani sorumsuz.El hiyjenine falan asla dikkat etmiyor.Bu yüzden enfeksiyon kaptırdı.
3 kardeşiz.Erkek kardeşim pek oralı degil.Kız kardeşim bekar annemle yaşiyor.Ben evliyim ve kiradayım.Şuan yüksek lisans yapıyorum.Özel ders veriyorum.Borcumuz var.Maddi olarak iyi değiliz.
Babamın diğer gözüde az görüyor.Motora binme dememize rağmen biniyor.Kaza yaptı.Gitti gene motora bindim.Ve araba çarptı.Bacagının kesilme ihtimali var.Ya da alçıya alacaklar.
Size sorum şu.Hastahaneden çıkışta nerede kalması uygun.Benim sadece ufak tek odamda klima var.İkinci klima alacak durumum yok.Eve öğrencilerim geliyor.Tek odada 1 koltuk var sadece.Diger oda büyük ve buz gibi.Hadi ısıtıcı alsam orada kalsa.Bagıra bağıra telefonla konuşuyor.Normal konuşması bağırarak.Ayrı odaya koysak sorun yapacak.Derslerim online.Kpss çalışıyorum bir yandan.
Kendi evinde kalsa gitgel yapsak mı mantikli.
Açıkçası evlenene kadar hep o evden ve babamdan kurtulmak için gün saydım.Şimdi tekrar aynı ortama girmek istemiyorum.Ve sürekli birşey çıkarıyor.3 ayda bir hastahanedeyiz.
Bu arada ben baba tarafıyla görüşmüyorum pek.Bende kalsa bu sefer sürekli onlar çıkıp gelecek.Bana akıl verin Allahaşkına.

Kendi etmiş kendi bulmuş eve sokma gitsin evinde kalsın. Laf dinleyip doğru düzgün insan olsaymış

Babanız deli olabilir mi? Koca adamın yaptığı hal ve hareketlere bak, 20 yaşında çocuk yapmaz bunları.

Sizin yerinizde olsam kendi evinde durmasını ve gelip gitmeyi planlardım. En ideal yol bu. Sık sık gidersiniz. Onu da sık sık yemeğe cagirirsiniz.

Annenizle barışması için efor sarf etmeyin, anneniz bi düzen tutturmuş madem bi daha başına dert etmeyin.

Babaya bak, vicdanım izin verse ben evine de gitmem ya. Çünküü bu kadarı bile fazla ona. Ama Ölümlü dünya işte. Kız evlat olmak demek, anne_ baba deli de olsa bırakamamak demek.

Allah yardımcınız olsun.

Öyle sıkıldım ki.Laf söz dinlemiyor.Ya gözün görmüyor.Niye motora biniyorsun.Gözünüde saçma birseyden kaybetti.
Annem barişmamakta cok haklı zaten

Kuzum çok üzüldüm senin adına. Maalesef bazılarımız ailemizle imtihan ediliyoruz.
Bak ne güzel bir aile kurmuşsun, kendin için bir hayat planın var.

Söylenecek çok şey var da daha fazla seni yıpratmak istemem. Evinde kalsın siz de arada gider gelirsiniz.
Normal şartlarda vicdan yapılır da şartlar normal değil.

Aynı yaşamak zor onunla.Zaten tek odada 3 kişi nasil oturcaz.Tek koltuk var.Ev eski.Ayni anda ısıtıcı kaldırmaz sanmıyorum

Peşinde koşmaktan sıkıldım artık yoruldum.Daha 3önce hastahanede yattı

Eşinizin babası olsaydı ister miydiniz kabul eder miydiniz? Öğrencileriniz geliyormuş evinize, alkolik birinin yaşadığı yere ben çocuğumu yollamazdım. Yetişkine ders veriyorsanız da bu adamın bulunduğu ortamda ders almazdım. Sorumsuz ilgisiz sevgisiz adam bugüne nasıl geldiyse öyle devam etsin. Baba tarafı dedikleriniz gidip baksınlar. Yapma denen her şeyi yapmış, gözü gitmiş yetmemiş bacağı kesilme noktasına gelmiş. O tasmayı takacak ille boynunuza. Bırakın ne hali varsa görsün. Emekli gelirinin üstüne ekleyin bakım evine yerleştirin derdim ama bu karakterde biri kabul etmez.

Vicdaniniza uygunsa bakimevine verin.

O sizin değil, siz onun ebeveyn i olmuşsunuz. Belli bunu söylüyorum diye tepki alıcam ama bana şiddet uygulayan babamı bırak evime sokmayı ona bakmayı, ölüyor deseler gidip bakmam. Başına gelmeyen bilemez diye düşünenler için söylüyorum bizzat yaşadım merhametten maraz doğdu öyle insanlara hiç bişey olmadı olan bana, benim psikolojime oldu. Zaten bi faydaları yok bozdukları psikolojimide tek başıma düzeltmeye çalıştım. Yani olan size olur bırakın ne hali varsa görsün

Bakım evini kabul etmez.Ögrencilerim lise seviyesinde.Ki oturduğumuz odaya masa koydum.Zaten ders verme ortamım kötü

Allah icin hic siddet uygulamadi.Ama laflarıyla dövmekten beter etti.Onun yüzünden erken evlendim.Görücü muhabbeti yapti.Kazandigim okula gidemedim.Şimdi sağlıkçı olacaktım.Hep okuldan almakla tehdid etti.Çocuklugumuz hep çöp toplayarak gecti.Pazarda birseyler satarak gecti.Ona rağmen asla yaranamadık.Birkez başımızı okşamadi.Evlenirken annemi aldattı.Dost hayatı yaşamaya başladı.El gibi geldi düğüne.Beni birkez okula götürmedi.O kadının kızını götürdü.Kendi hayatım yeterince stresli.Yüksek lisans yapıyorum.Ve gerçekten zorlanıyorum.Tek maaş yetmiyor.Ev kira.Özel okul taksitleri var.Taksitler var.Özel ders veriyorum bazen marketlerde çalışıyorum.Bölümün ataması var diye yüksek lisans yapıyorum.Ee babamı getirsem ayni odada oturmasak surat asacak.Oturma odasında klima var.Diger odaya taktırsam bu ev kaldırmaz zaten.Yani bizim hayatımızı da mahvediyor.Bu sene onun yüzünden kardeşim o kadar cok rapor aldıki.Kaza yapti motorla.Adami kardeşimin calistigi yere getirdi para icin.O kadar cok şey varki.Akrabalari desen aynı halt.Adam hastahanede gelmiş bana bu sene çocuk yap sen diyor.Üniversite okurken de babama okuldan al bunu derlerdi.Kocasi parasını yiyecek derlerdi.Lisede o kadar fakirlik çektim ki.Ayni şehirde üniversite okumama rağmen öğrenim kredisi çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…