- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin. Her ay beklemek inanılmaz yoruyor baska bi şeye odaklanamıyorumE beeen. Allah hepimize sabirlar versin valla benim de 10 ay oldu. Dun regl oldum yine.
Evet millete laf anlatma da ayrı bir dert gerçekten. Allah gönlümüze göre versinBenimde 2,5 seneyi geçiyor Allah sizi o kadar bekletmek durumunda bırakmasın inşallah.Ne eşimde ne bende hiçbir problem yok ama olmuyor sebepsiz infertilite.O kadar yoruldum o kadar bunaldım ki.Aldığım kilolar millete laf anlatma telaşı.Rabbim yar ve yardımcımız olsun
BeeenSelam,
Yaklasık bi 7 8 aydır gebelik için uğraşıyoruz testler de bi sıkıntı vs yok ama her ay bu ay oldu olmadı adetime 1 hafta kala baslıyo bunalımlar. Bakıyorum hiç belirti vs yok moralim yerlerde tabi. Böyle hisseden var mı ne zor bi süreçmiş.
Evet ama biz de az değiliz herhalde. Sürekli sosyal medya da vs insanlar sanki 3 4 ayda kolayca gebe kalmış gibi yansıtıyor doğal olarak insan etkileniyor. İnşallah biz de güzel sonuçlar alıcazBeeenGerçekten çok sıkıntılı bir süreç…
Ya evet çevremde çocuk düşünen herkes 3-4 aya hamile kalıyor. İster istemez kendimi kötü hissediyorum. Bir de pcos görünümü falan var beni iyice strese sokuyor. Umarım en kısa zamanda çok güzel haberler veririz birbirimizeEvet ama biz de az değiliz herhalde. Sürekli sosyal medya da vs insanlar sanki 3 4 ayda kolayca gebe kalmış gibi yansıtıyor doğal olarak insan etkileniyor. İnşallah biz de güzel sonuçlar alıcaz![]()
Evet çok iyi anlıyorum sizi benzer hislerdeyim ben de. İyi düşünmeye çalışıyorum. AminYa evet çevremde çocuk düşünen herkes 3-4 aya hamile kalıyor. İster istemez kendimi kötü hissediyorum. Bir de pcos görünümü falan var beni iyice strese sokuyor. Umarım en kısa zamanda çok güzel haberler veririz birbirimize![]()
Çok sevindim sizin adınıza,düşünmemeyi başarmak en güzeli sanırım. Amin inşallahBen de 2 yila yakin hamile kalmaya calistim olmadi, hatta tup bebek denedik o da olmadi. En sonunda hic tahmin etmeyecegim bir ay kendiliginden oldu. Ev tasiyorduk, surekli indir kaldir bir seylerle ugrasiyordum, hava soguktu, yagmurda sirilsiklam olmustum 2-3 gun falan. Oyle bir ayda nasip oldu yani.
Bazen gercekten hic bir sebep yokken de olmuyor. Umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsinizSize soru soran bunaltan insanlara da ters cevap verin. O kadar istiyorsan sen dogur. Daha kocamla birbirimize doyamadik. Sen dogur onu sevelim falan tarzinda. Baska turlu ceneleri kapanmiyor cunku.
Evet sanirim biraz bosvermek en iyisi. Bir de bazen esler bunalabiliyor, yani ovulasyon gunlerini denk getirmeye calistigimiz icin arzuyla birlikte olmak degil de sanki gorevmis gibi dusunenler olabiliyor. Eger sizin esinizde boyleyse ovulasyon gunu oldugunu soylemeden biraz dogal akisinda iliskiyi baslatabilirsiniz. Belki o da stresli hissediyordur kendini.Çok sevindim sizin adınıza,düşünmemeyi başarmak en güzeli sanırım. Amin inşallah![]()
Evet artık biraz görev gibi olmaya başladı gerçekten. Testler de bi sıkıntı yok çok şükür.Evet sanirim biraz bosvermek en iyisi. Bir de bazen esler bunalabiliyor, yani ovulasyon gunlerini denk getirmeye calistigimiz icin arzuyla birlikte olmak degil de sanki gorevmis gibi dusunenler olabiliyor. Eger sizin esinizde boyleyse ovulasyon gunu oldugunu soylemeden biraz dogal akisinda iliskiyi baslatabilirsiniz. Belki o da stresli hissediyordur kendini.
Ya da ortam degistirmek. Bir arkadasim ovulasyon gunlerinde otele gidiyorlardi esiyle sirf degisklik olsun kafalari dagilsin evin sikintisini dusunmesinler diye.
Mutlaka baktirmissinizdir ama hormon ve vitamin depolariniza da baktirin. Belki takviye ihtiyaci vardir sizin veya esiniz icin.
Tez vakitte insallah![]()
Ben sizden büyüğüm.Bizler biraz olsun doğal beslenebildik.Covid gibi salgın hastalıklar yoktu mesela.O yüzden bu jenerasyonun biraz daha şansız olduğunu düşünüyorum.Olur mutlaka ama siz de mümkün olduğunca doğal beslenmeye, zararlı alışkanlıklarınız varsa uzak durmaya, açık havada yürümeye stresten uzak durmaya gayret edin derim.En uygun zamanda ve şartlarda gelecektir bebeğiniz inşallahSelam,
Yaklasık bi 7 8 aydır gebelik için uğraşıyoruz testler de bi sıkıntı vs yok ama her ay bu ay oldu olmadı adetime 1 hafta kala baslıyo bunalımlar. Bakıyorum hiç belirti vs yok moralim yerlerde tabi. Böyle hisseden var mı ne zor bi süreçmiş.
Uzmanlar ilk bir seneye kadar normal oldugunu söylüyorlar. Memelilerde en zor gebe kalan ırk insan ırkı. Basarili bi yumurtlama döneminde bile hamile kalma olasılıgı yuzde 20. Yani hicbir problem yok gibi görülse de stres vucudun ve biyolojinin en buyuk dusmani. İnsanin elinde degil onun da farkindayim.Selam,
Evet maalesef yediklerimiz içtiklerimiz de hiç sağlıklı değil.Ben sizden büyüğüm.Bizler biraz olsun doğal beslenebildik.Covid gibi salgın hastalıklar yoktu mesela.O yüzden bu jenerasyonun biraz daha şansız olduğunu düşünüyorum.Olur mutlaka ama siz de mümkün olduğunca doğal beslenmeye, zararlı alışkanlıklarınız varsa uzak durmaya, açık havada yürümeye stresten uzak durmaya gayret edin derim.En uygun zamanda ve şartlarda gelecektir bebeğiniz inşallah![]()
Çok teşekkür ederim ne güzel özetlediniz durumu doğru söylüyorsunuz insallah içim ferahlar bi an önceUzmanlar ilk bir seneye kadar normal oldugunu söylüyorlar. Memelilerde en zor gebe kalan ırk insan ırkı. Basarili bi yumurtlama döneminde bile hamile kalma olasılıgı yuzde 20. Yani hicbir problem yok gibi görülse de stres vucudun ve biyolojinin en buyuk dusmani. İnsanin elinde degil onun da farkindayim.Ama zaman gectikce insan bosvermeyi öğreniyor . Daha az düsünmeye basladikca da kendini daha az strese soktugunu ve bu sekilde daha mutlu oldugunu farkediyosun. İnan olmuyorsa o ay doğru vakti gelmemistir henuz. Cunku evlat sahibi olmak da biraz nasip isi. Dua et zamana birak hayirli vakitte hayirli evlat nasip et Allahim de icinde biraz rahatlar. Hersey vaktini bekliyo canim.
Bu forumda senelerce hicbir problemi olmadan bekleyen hemcinslerimle tanistim. Ne zaman ümitlerini kaybettiler iste o zaman doldu kucakları. Yani yalniz degilsin , bu memlekette 3 ayda hamile kalan da var 3 sene bekleyen de. Allah nasip ettikten sonra bekledigin her güne sükrediceksin. O yüzden pozitif düsün kendini iyi hisset gerisi elbette senin olucaktir
![]()
İnşallah canimÇok teşekkür ederim ne güzel özetlediniz durumu doğru söylüyorsunuz insallah içim ferahlar bi an önce![]()