18 aylık kızım var son zamanlarda çok tuhaflaştı. Zaten hiperaktif gibi bir çocuk sürekli hareket halinde:26: sorunum bir haftadır saldırgan hareketleri var istediği bir şeye izin vermediğim zaman etrafa vurmaya başlıyor bana vuruyor eliyle yüzümü, elimi, kolumu sıkmaya çalışıyor. Bugün beni çileden çıkardı anneannedeydik banyodan tabure alıp mutfağa getirip bıçağa uzanmış birden panikledim bıçağı aldım elinden açıklama yapıyorum canın acır diye abartısız bir saat ağlayıp sağa sola vurdu. Sürekli böyle saçma sapan şeyler yüzünden saldırganlaştı. Sabah yedide kalktı babasının 42 numara terliklerini giymiş lap lap geziyor evin içinde yine açıklama yaparak izin vermedim. Altımızda oturanlar zaten pimpirikli tabi kızım yine kıyametleri kopardı. Bazen ister istemez sesimi yükseltiyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum. Gerçi benim kızım kızsanda bildiğini okuyor. Bir günde ömrüm bitti şimdi yatırdım evim savaş alanı gibi eşim sağolsun maç izlemeye gitti. Zaten hiçbir işin ucundan tutmaz. Çocuk olduğundan beri ne ev düzeni kaldı ne bir şey hiçbir işe yetişemiyorum. Ben beş kardeşim annem bize nasıl bakmış ben miyim beceriksiz anlamıyorum