canım ben ve benim çevremdeki çoğu kişi bu durumda çünkü tayinciyiz. şu anda ben senden daha kötü durumdayım.
kıbrısa tayinimiz çıktı ve merkeze uzaktayız. üstelik toplu taşıma da yok. kendi adına araban olması gerekiyor vs.
çıkıp yürüyüş yapayım desem o da yok. alışveriş merkezleri hep uzakta. ancak haftasonu eşimle çıkabiliyorum.
biliyorum, çok zor bi süreç ama zamanla alışıyorsun ve arkadaş edinmeye başlıyorsun. biraz zaman gerekiyor...
slm herkese... bunaldım yaşadığım bu yere alışamadım. 24 yaşındayım. evlendim, kocaeli gebzeye geldim. burada hiç arkadaşım yok. ve bu alışkın olduğum bir durum değil. nasıl bir yer burası gezilecek doğru düzgün yeri yok.benim gibi bu durumda olanlar var mı bu durumu aşabilenler var mı? cvp veren olur mu acaba:44:
bende gebzedeyim hemde 13 yildir.
Anlattigin gibi cok kotu biryer degil.
Arkadassiz oldugun icin bunalmissin.
Yazin heryere yakin istanbul izmit byrsa,
Al esini gez,herekeye git,harikalar sahiline git,
Centera git.
Yazin yani bu dediklerim.
Eskihisara daricaya inin...
Pendige kadikoye gidin...
Aslinda cok guzel bir yer.heryere ulasim rahat.
Benim tam anlamiyla bu sene woldu arkadas grubum.ve cok guzel arkadasligimiz var...
Yasadigin yere alismaya calis,sevmeye calismaz iyi yonlerini gormezden gelirsen,soyleyim dahada sikici olur hayat...
canim normal,genelde evlenenler farkli ortama girdigi zaman,yada baska sehire gittigi zaman hep bu sorunu yasiyolar zamnla gecer ama biraz zaman.esinin arkadas cevrasi yokmu,belki onlarla kaynasirsan bu süreci daha cabuk atlatirsin.
dedigim gibi zamana birakacaksin...
Zamanla arkadasin da olur,buralari ogrenirsin de
Gezersin de...
Forumda bikac gebzeli arkadas var...
Yazin bulusacagiz center da.dilersen gelebilirsin...
Zamanla burayi avucunun ici gibi bileceksin...
Cok sevdigin arkadaslarin da olacak...eminim...
göcmenim...27 yasindayim 1 kucuk oglum var
var ama daha o samimiyet kurulamadı. bi iki kere gördüğün biriyle can ciğer olması bana göre değil. ah zaman bi geçse. cvp verdiğin için tşk.
canim elbetteki can ciger olamazsin ama biraz disa acilmazsan bu bunalimin esinle araniza sorunlar yaratir.önemli degil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?