Bunaldım.

huzur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
53
7
36
Kocaeli
slm herkese... bunaldım yaşadığım bu yere alışamadım. 24 yaşındayım. evlendim, kocaeli gebzeye geldim. burada hiç arkadaşım yok. ve bu alışkın olduğum bir durum değil. nasıl bir yer burası gezilecek doğru düzgün yeri yok. :50: benim gibi bu durumda olanlar var mı bu durumu aşabilenler var mı? cvp veren olur mu acaba:44:

canım ben ve benim çevremdeki çoğu kişi bu durumda çünkü tayinciyiz. şu anda ben senden daha kötü durumdayım.
kıbrısa tayinimiz çıktı ve merkeze uzaktayız. üstelik toplu taşıma da yok. kendi adına araban olması gerekiyor vs.
çıkıp yürüyüş yapayım desem o da yok. alışveriş merkezleri hep uzakta. ancak haftasonu eşimle çıkabiliyorum.
biliyorum, çok zor bi süreç ama zamanla alışıyorsun ve arkadaş edinmeye başlıyorsun. biraz zaman gerekiyor...

canım ben ve benim çevremdeki çoğu kişi bu durumda çünkü tayinciyiz. şu anda ben senden daha kötü durumdayım.
kıbrısa tayinimiz çıktı ve merkeze uzaktayız. üstelik toplu taşıma da yok. kendi adına araban olması gerekiyor vs.
çıkıp yürüyüş yapayım desem o da yok. alışveriş merkezleri hep uzakta. ancak haftasonu eşimle çıkabiliyorum.
biliyorum, çok zor bi süreç ama zamanla alışıyorsun ve arkadaş edinmeye başlıyorsun. biraz zaman gerekiyor...

senin durumda zor. evet herşey zaman. zaman da o süreci geçirmek insanı yoruyor. 6ay oldu.. bir tane bile yok. işe girsem herşey düzelir diye ümit ediyorum. komşu desen kafa dengi yok. çat kapı geliyim gidiyim diyenler. vs. vs. arkadaşlarımla telde konuşuyorum ama olmuyor. mesafeler girince araya zorlaşıyor. cvp yazdığın için tşk ederim.

bende gebzedeyim hemde 13 yildir.
Anlattigin gibi cok kotu biryer degil.
Arkadassiz oldugun icin bunalmissin.
Yazin heryere yakin istanbul izmit byrsa,
Al esini gez,herekeye git,harikalar sahiline git,
Centera git.
Yazin yani bu dediklerim.
Eskihisara daricaya inin...
Pendige kadikoye gidin...
Aslinda cok guzel bir yer.heryere ulasim rahat.
Benim tam anlamiyla bu sene woldu arkadas grubum.ve cok guzel arkadasligimiz var...
Yasadigin yere alismaya calis,sevmeye calismaz iyi yonlerini gormezden gelirsen,soyleyim dahada sikici olur hayat...

slm herkese... bunaldım yaşadığım bu yere alışamadım. 24 yaşındayım. evlendim, kocaeli gebzeye geldim. burada hiç arkadaşım yok. ve bu alışkın olduğum bir durum değil. nasıl bir yer burası gezilecek doğru düzgün yeri yok. :50: benim gibi bu durumda olanlar var mı bu durumu aşabilenler var mı? cvp veren olur mu acaba:44:

canim normal,genelde evlenenler farkli ortama girdigi zaman,yada baska sehire gittigi zaman hep bu sorunu yasiyolar zamnla gecer ama biraz zaman.esinin arkadas cevrasi yokmu,belki onlarla kaynasirsan bu süreci daha cabuk atlatirsin.

bende gebzedeyim hemde 13 yildir.
Anlattigin gibi cok kotu biryer degil.
Arkadassiz oldugun icin bunalmissin.
Yazin heryere yakin istanbul izmit byrsa,
Al esini gez,herekeye git,harikalar sahiline git,
Centera git.
Yazin yani bu dediklerim.
Eskihisara daricaya inin...
Pendige kadikoye gidin...
Aslinda cok guzel bir yer.heryere ulasim rahat.
Benim tam anlamiyla bu sene woldu arkadas grubum.ve cok guzel arkadasligimiz var...
Yasadigin yere alismaya calis,sevmeye calismaz iyi yonlerini gormezden gelirsen,soyleyim dahada sikici olur hayat...

tmm ulaşım rahat. alışamadığım için herşeyi rahatsız ediyor beni. evet arkadaşım olmadığı için bunaldım. sosyal biriydim şimdi o halimden eser yok. eşimle geziyoruz ama eşinle gezmek ayrı arkadaşlarınla gezmek sohbet etmek ayrı.. :50: cvp yazdğn içn tşk

canim normal,genelde evlenenler farkli ortama girdigi zaman,yada baska sehire gittigi zaman hep bu sorunu yasiyolar zamnla gecer ama biraz zaman.esinin arkadas cevrasi yokmu,belki onlarla kaynasirsan bu süreci daha cabuk atlatirsin.

var ama daha o samimiyet kurulamadı. bi iki kere gördüğün biriyle can ciğer olması bana göre değil. ah zaman bi geçse. cvp verdiğin için tşk.

dedigim gibi zamana birakacaksin...
Zamanla arkadasin da olur,buralari ogrenirsin de
Gezersin de...
Forumda bikac gebzeli arkadas var...
Yazin bulusacagiz center da.dilersen gelebilirsin...

Zamanla burayi avucunun ici gibi bileceksin...
Cok sevdigin arkadaslarin da olacak...eminim...

arkadaşlarımla vakit geçirmeyi özledim.... arkadaş çevrem çok. çoktuu... şimdi bi tane bile yok. hiç arkadaş edinmeye çalışmamıştım.. şimdi çok zorlanıyorum.

hangi sehirden geldin buraya...
Ve kac yaşindasin...

Dedigim gibi zamanla olur kendini sikma bu kadar.gec olsun saglam dostlarin olsun.

dedigim gibi zamana birakacaksin...
Zamanla arkadasin da olur,buralari ogrenirsin de
Gezersin de...
Forumda bikac gebzeli arkadas var...
Yazin bulusacagiz center da.dilersen gelebilirsin...

Zamanla burayi avucunun ici gibi bileceksin...
Cok sevdigin arkadaslarin da olacak...eminim...

rahatsızlık vermiyim? davetin için tşk. onlarda kabul ederse gelmemi neden olmasın.

onlarla da ilkdefa tanisacagim.
Bir iki de arkadasimi getiririm...
Zamanla elektrikler tutar ortam guzel olursa devam ederiz gorusmeye...boylece bir yerden baslamis olursun...hicc guzel kalbini uzmeye deger mi?

Hem ne rahatsizligi....

tşkler inşallah bi işim çıkmazsa gelirim.:34: yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum. int. ortamı... tedirginlik oluyor mu sende de.

tabi ki tedirginlik olabilir normal karsilarim...

Ama herkese acik bir alanda olacagi icin rahatim...
Daha once de face bebek grubunda gebzeli arkadaslarla sohbetimiz oldu.
Disarda bulustuk ettik...
Zamanla cok iyi anlastik...
Tam 1 yil disarda bulustuk.
Eslerimiz de haberdar di...
Okadar cok kaynastik ki,simdi hep birbirimizi arar,
Kis aylari oldugu icin evlerimizde toplaniriz.

Mesela ayda 1 birine gideriz...

Bu guveni kazanmak kolay olmadi...

Ilk bulusmada herkeste tedirginlik vardi.
Bylusma yerine gelip uzaktan seyreden mi istersin...

En son gelen mi?simdi guluyoruz tabi bunlara...
Cunku cocuklarimizda bizde cokk cokk iyi arkadas olduk.onyargilarimiz olsa idi simdi biz boyle olamazdik...
Haftada 1 de disarda gorysuyoruz...
umarim anlatabilmisimdir...

gayet açıktı:34: güven kolay kazanılmıyor... senin adına sevindim. İnş. daim olur arkadaşlığınız. cana yakın yaklaşımın için tşk ederim. umarım yine yazışırız. şimdi uyku vakti. kib. hayırlı geceler

var ama daha o samimiyet kurulamadı. bi iki kere gördüğün biriyle can ciğer olması bana göre değil. ah zaman bi geçse. cvp verdiğin için tşk.

canim elbetteki can ciger olamazsin ama biraz disa acilmazsan bu bunalimin esinle araniza sorunlar yaratir.önemli degil canim:34:

Back
X