Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arklar size soruyorum insan hiç olmazsa bi üşüdün bu karda kışta merdivende kaldın keske daha önce ilgilenseydim demezmi ?.hadi demedi diyelim yaa keske önce baksaydın belliydi böyle olucağı demem sizce normal değilmi.inanın hala ayak parmağım uyusuk soguktan..
gercekten cok bunaldım bi duzelme görsem cocugum olsun isterdim ama inanın dayanacak gucum kalmadı.nezaman agresif olacagını kestiremiyosun resmen dengesiz...... kodumun yerinde laf saydırtma kes sesini diyo bir suru hakaret ve ben konuştuğu argoları bile anlamıyorum.ömrü hayatımda evlenene kadar küfür işitmemiştim..
tam 4 bucuk yıldır insanlar cocuklarından bahsederken onları izledim yorum yapamadım hatta bu durumu bilmeden cocuk için tedavi olun diyenler bile oldu.dövdüğü zamanlar ertesi gun tam cekip gidecekken yalvar yakar durdurdu.ağlaya yalvara vazgecirdi.inanın artık okadar soğudumki en ufak kavgada hakaret ve küfür ara sırada dayak tabi ona göre itelemek kaktırmak dayak olmuyo.bunlar en hafifi.bir hafta iyi oluyosa sonra yine agresif.
hayırlısı olsun sizin içinde benim içinde..inanın cok kez bitirme asamasındayken geri döndüm ağlama yalvarma anlık iyileşmeleri ve anlık anlayışlı davranışlarıyla ve düzelecek demesiyle tam 4 buçuk yıldır bekliyorum ama artık ağzına hakaret almayan küfür nedir bilmeyen ben en ufak kavgada bende ona küfrediyorum zonada gecirdim kasımda döküldü stresten ama hala kayık gibi sallanan bi evliliğin içindeyim ve kurtulmak istiyorum artık..
iyi olunca çok iyi cay demler yemeğe yardım eder savunur beni anlar ama keske hep böyle olsaydı şuan ayrılmayı yarın cekip gitmeyi düşünmezdim.böyle oldugu vakitler ya dövmüştür öncesinde yada kırmıştır beni.hep bi dengesizlik bugun guluyosam yarın ağlıyorum bıktım inanın artık gun çürütüyorum bu evliliği sürdürdüğüm müddetce gun çürütüyorum sadece baska bişey değil oyuzden cekip gitmek tek caarem.
nicin siz cekip gidiyorsunuz onu anlamadim?onu kapinin onune koysaniza!!!simdiki aklim olsa ben oyle yapardim.zirt pirt gidecegime sirtini,pirtini eline verip kapi disari ederdim.
bugece almıcam eve zaten gelme dedim gelirsede açmıcam ne hali varsa görsün.
iyi yaparsin aklin yolu bir guzelim.giden kadin olup,erkek yuvada kaldikca daha bir guven geliyor bu erkek milletine.cunku kurulu duzeninde oldugu icin anlayamiyor durumun ciddiyetini erkek musvetteleri.kitle kapini arkadan girmesin iceri.hicte acima!!!!sana merhameti olmayana eyvallah etme kuzum. senin evliligin 3 ay degil 5 ay degil 5 yila dayanmis neredeyse."sen sag,ben selamet" de olsun bitsin.
odayı kitliyorum kavga edince busefer iyice bağırıyo çağırıyo gelip kafamı ütüleyemeyince.gece çok kez ayrı yatıyorum hep kavga gurultu oluncayanıma gelip yataga götürüyo dövecek diye yatmak istemediğim halde yatıyorum.bıktım bunaldım gercekten.kapıyı kitledim anahtarıda arkasına taktım almıcam içeriye.
odayı kitliyorum kavga edince busefer iyice bağırıyo çağırıyo gelip kafamı ütüleyemeyince.gece çok kez ayrı yatıyorum hep kavga gurultu oluncayanıma gelip yataga götürüyo dövecek diye yatmak istemediğim halde yatıyorum.bıktım bunaldım gercekten.kapıyı kitledim anahtarıda arkasına taktım almıcam içeriye.
dayak,küfür,sorumsuz bir eş...daha neyi bekliyosunuz???? yazık değil mi size...anneniz bunlar için verdi sizi o öküze?????(kusura bakma ) cok sinirlendim....
biz ayrı şehirlerdeydik tanıyamıyosun evlenmedenbukadar çile çekeceğimi bilsem ne ailem verirdi nede ben evlenirdim.üstelik ben istedim evlenmeyi bu hayvanla
nerden bileyimki bukadar dert çile çekiceğimi..
işte ailemizin kıyıp vuramadığı bizlere bu hayvanlar vuruyo acımadan dövebiliyo.ben hep sakladım anlattıysamda aileme yuzde 30 udur anlattığımgelsin isterse kırın kapıyı umrumda değil zaten ölü gibiyim bi ortama karışınca kahkaha atanlara hayret ediyorum çünki benim gulmelerim artık sahte tebessümlerden öteye gitmiyo.
ben aileme dayak olayini hic anlatmadim.babam yok benim.annem,bir abim,bir de benim yasimda erkek kardesim var.eger dayak olayini anlatsaydim kesin oldururlerdi o herifi.onun pis kani ellerine bulasmasin diye anlatmadim hic.ben de ailemde siddet gormedim,ama bir yastiga bas koydugum,benligimi-ruhumu verdigim adamda gordum maalesef.seni takip edecegim.buraya yazmayi birakma olur mu?