Bunaldım

Amin canim...feyza ciktin mi evden?ne yaptin ne ettin,butun geceyi nasil gecirdin canim yaa?aklim,dualarim hep sendeydi.habersiz birakma bizi!!!

gece gelmedi ve rahatca uyudum öğlene doğruda kar ara verir vermez çıkıcam.aslında dediğin gibi o bu eve gelmediği sürece rahatım şuan.

eşin canı istediği gibi davranabileceğini düşünen karşıdakinin hislerini düşünmeyen bencil kaba ve şiddete meyilli biri
neden boşanıyorsun yuva kolay mı kuruluyor diyenlere buyrun biraz da siz tepe tepe kullanın bu adamı diyorum
bakalım dayağı yiyip küfürü işitince kendi kaç gün duruyor o evde

eşin canı istediği gibi davranabileceğini düşünen karşıdakinin hislerini düşünmeyen bencil kaba ve şiddete meyilli biri
neden boşanıyorsun yuva kolay mı kuruluyor diyenlere buyrun biraz da siz tepe tepe kullanın bu adamı diyorum
bakalım dayağı yiyip küfürü işitince kendi kaç gün duruyor o evde

bi 3 aydır dövmedi sayılır kavga edince küfredip gidip yatıyo.ama okadar çok ezdirdiki beni ailesine ve okadar çok şiddet gördümki hemde her türlüsünü mmaddi mağnevi şiddet gördüm.ağladığım zaman kafama sürahi dolusu su boşaltayım derken sapı çıktı ve kafamma düşürdü sürahiyi gece gece 2 kez tomografi çekildim ve daha 5,6 aylık evliydim..

Son düzenleme:
ailenin durumu nasıl peki gerçi az çok biliyorlarmış anladıgım kadarıyla iyi olsa bırakmazlardı seni orda.arayıp haberdar ettin mi gidecegini.

ailenin durumu nasıl peki gerçi az çok biliyorlarmış anladıgım kadarıyla iyi olsa bırakmazlardı seni orda.arayıp haberdar ettin mi gidecegini.

bilmyorlar cnm düzeldik olarak biliyorllar belli etmiyorum ama gidince anlatıcam herseyi aileme..artık içime atamıyorum taştım.

Son düzenleme:
peki canim sen nicin o evde yasamaya devam etmiyorsun?ayrilmayi dusunuyorsan onu kapi disari etsen???o defolup gitsin!!!

açıkcası bunu düşünüyorum şuan çünki o gelmediği sürece rahatım.neden otogarda rezil olucam o nu almıcam içeri zorla girmeye kalkarsada ozaman giderim çünki suratını görmek ve sesini nefesini işitmek istemiyorum.

Canım adına çok üzüldüm ..Vahşi bi insanla karşılaşmışsın yol yakınken dönmelisin:36: :23:En büyük noktada çocugunun olmaması . Allah yardımcın olsun

açıkcası bunu düşünüyorum şuan çünki o gelmediği sürece rahatım.neden otogarda rezil olucam o nu almıcam içeri zorla girmeye kalkarsada ozaman giderim çünki suratını görmek ve sesini nefesini işitmek istemiyorum.

bence kafaya koyduysan oncelikle hukiki islemleri baslatmalisin.oncelikle onun icin evden uzaklastirma karari cikart.cunku bu sekilde eve almamak seni hakli iken haksiz duruma dusurur.benim bildigim yasa her turlu kadindan yana bosanma vb. davalarda.isinde uzman bir avukattan yardim almalisin bir an once.her durumdaki haklarini bilmelisin kadin olarak.

Eşin dışında seni o şehire bağlayan birşey var mı? Yani ailen falan başka bir şehirde. Eğer eşin dışında bi sebebin yoksa bu hareketin eşinin gözünde blörften öteye gitmez diye düşünüyorum.

geldi az önce kapıyı acmaya calıştı zili çaldı aç kapıyı diye mesaj attı bende ben bu sehre köpek gibi gelmedim esyamı almadanda karda kışta rezil rüzeva gitmicem beni guzelce bindirmediğin sürecede giremezsin diye msj attım.uyucam yorgunum yatıcam yazmış.çilingir çağırırım yazmış git çağır bundan sonra böyle dedim rezil olmucam yolda..nasıl aldıysan öyle bırakcaksın beni dedim.sonra yok suratımı göremiceksin bidaha ulasamıcaksın bana yazıp gitti.istediğimde bu yuzunu görmek sesini duymak istemiyorum zaten.

Son düzenleme:
Eşin dışında seni o şehire bağlayan birşey var mı? Yani ailen falan başka bir şehirde. Eğer eşin dışında bi sebebin yoksa bu hareketin eşinin gözünde blörften öteye gitmez diye düşünüyorum.

blöf falan değil sadece artık mantıklı düşünüyorum ben niye sıcak evden çıkıcam zorla beni huzursuz eden o,ozaman o giremesiz naparsa yapsın.faceden sahte hesapla takip ettiği eski sevgilisine gitsin.ben yollarda bavulla rezil olamıcam kusura bakmasın.

geldi az önce kapıyı acmaya calıştı zili çaldı aç kapıyı diye mesaj attı bende ben bu sehre köpek gibi gelmedim esyamı almadanda karda kışta rezil rüzeva gitmicem beni guzelce bindirmediğin sürecede giremezsin diye msj attım.uyucam yorgunum yatıcam yazmış.çilingir çağırırım yazmış git çağır bundan sonra böyle dedim rezil olmucam yolda nasıl aldıysan öyle bırakcaksın beni dedim.sonra yok suratımı göremiceksin bidaha ulasamıcaksın bana yazıp gitti.istediğimde bu yuzunu görmek sesini duymak istemiyorum zaten.

seytan gorsun suratini!!!koca olamamis bari insan olup seni aldigi gibi biraksin.

Off off benımkıne bıle sukrrettırecek adamlar war benmkı enazından ew ısleryle tadılatla ılgılenıor tabı hergecngun deısıo bu huyuda deısmezse onca kotu seyını kapatan bısey buda. Allh yardmcn olsn cnm:s

Böyle erkeklerde nefret ediyorum inanın :47:

Sorumsuz....vurdumduymaz....dayakçı...küfürbaz...hakaret yanlısı...pislik bi herif işte...

Savunulur hiç ama hiçbir yanı yok olamaz da!

4yıl iyi dayanmışsın böyle birine.

Adam demeye bile dilim varmıyor.Ben dayakçı pisliklere adam demiyorum da...

Ayrılarak en iyisini yapacağına inanıyorum ben.

Ayrılmazsan ve çocuk olursa bu sana yol sul elektrik olarak geri döner ve mutsuzluuğun kat be kat artar.

Şükretmen gereken tek nokta çocuğunun olmaması.

Back
X