bunaldım...

Vaveylala

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Kasım 2008
225
184
Merhabalar... Bugünlerde çok sıkkınım. 2 yaşında bir kızım var. Kızıma kayın validem ve kayınpederim bakıyor. Aslında onların bakmasından şikayetçi değilim. Her sabah gözüm arkada kalmadan bırakıp çıkıyorum. Geldiğimde yemeği yapmış oluyor, çoğu zaman mutfağı toplamama yardım ediyor, çamaşırları makineye atar, asar, toplar, katlar... Yani ev için de bana yardımcı olur. Ama bir kaç gündür canım çok sıkkın. Eve gidesim gelmiyor. Kızımı özlüyorum eve gitmek istiyorum, sonra evde yalnız olmadığım aklıma geliyor daralıyorum. Geçer herhalde bilmiyorum ... Yazıp rahatlamak istedim çünkü bunları konuşabileceğim hiç bir arkadaşım yok :KK42:

Aslında belli bir problem yok canım çok sıkkın. Yazıp rahatlamak istedim hepsi bu...

yalnız kalmaya mı ihtiyaç duyuyorsun?
ne güzel kayınvaliden destek oluyormuş,
birde bunun köstek olanları var.

Başka bir sıkıntın olabilir belki kendin de bilmiyorsun bunu..

Merhabalar... Bugünlerde çok sıkkınım. 2 yaşında bir kızım var. Kızıma kayın validem ve kayınpederim bakıyor. Aslında onların bakmasından şikayetçi değilim. Her sabah gözüm arkada kalmadan bırakıp çıkıyorum. Geldiğimde yemeği yapmış oluyor, çoğu zaman mutfağı toplamama yardım ediyor, çamaşırları makineye atar, asar, toplar, katlar... Yani ev için de bana yardımcı olur. Ama bir kaç gündür canım çok sıkkın. Eve gidesim gelmiyor. Kızımı özlüyorum eve gitmek istiyorum, sonra evde yalnız olmadığım aklıma geliyor daralıyorum. Geçer herhalde bilmiyorum ... Yazıp rahatlamak istedim çünkü bunları konuşabileceğim hiç bir arkadaşım yok :KK42:

bu yaz ver kızı krese rahat et.evde hele kv nin olması zor tabikii.

Başka bir sıkıntın olabilir belki kendin de bilmiyorsun bunu..
Her zaman böyle değilim. Bir kaç gündür ağlamaklı haldeyim. Kimseyle konuşamıyorum. Hiç arkadaşım yok. Amkaradayım daha yeni geldim hiç bir yeri bilmiyorum, kızımı bırakıp bir yerlere gidemiyorum kızımla hiç gidemiyorum. Bilmiyorum, geçsin diye bekliyorum bu halim.

Hayatımızdaki her iyi giden şeyin bir de sıkıntı veren tarafı olabiliyor. Haklısınız insan evde yalnız kalmak ister zaman zaman. Ama en azından kayınvalideniz size yardımcı olmaya çalışıyormuş. En önemlisi de kızınızı gözünüz arkada kalmadan bırabilmeniz iyi tarafından bakmaya çalışın.

Bence çok şanslı olduğunuzu düşünüp sukredin çünkü hem çalışıp hem ev işi hem çocuk okadar yorucuki ben aileme 12 saat uzaklıkta bir sehirdw yaşıyorum çalışıyorum esimde çok yoğun çalışıyor birde oglum var kosturmacayla geçiyor hayatim bazen annem geliyor bir hafta kaliyor o kadar iyi geliyorki arkadaşlarım yüzüne renk geldi diyorlar ..ha evinde yanlız olmak istemende normal tabiki ama çok yorucu bil yani sevgiler..

bence eşinle başbaşa plan yap. benimde annem bakıyor oğluma. tatil günlerimizde gidiyor. aslında gitmese daha iyi olur ama yalnız kalın diyor. mesela sizde sinemaya gidin başbaşa yemeğe çıkın. yakın yerlere kaçamk yapn gidin.
bunalmışsınız hep aynı şeylerden..

kv yönünden çok şanslınız maşallah..

Bence çok şanslı olduğunuzu düşünüp sukredin çünkü hem çalışıp hem ev işi hem çocuk okadar yorucuki ben aileme 12 saat uzaklıkta bir sehirdw yaşıyorum çalışıyorum esimde çok yoğun çalışıyor birde oglum var kosturmacayla geçiyor hayatim bazen annem geliyor bir hafta kaliyor o kadar iyi geliyorki arkadaşlarım yüzüne renk geldi diyorlar ..ha evinde yanlız olmak istemende normal tabiki ama çok yorucu bil yani sevgiler..
Çok haklısınız. Söylediklerinizi hep düşünmüşümdür zaten. Ama bazen böyle zamanlarım oluyor işte. Dediğim gibi geçmesini bekiliyorum.

bence eşinle başbaşa plan yap. benimde annem bakıyor oğluma. tatil günlerimizde gidiyor. aslında gitmese daha iyi olur ama yalnız kalın diyor. mesela sizde sinemaya gidin başbaşa yemeğe çıkın. yakın yerlere kaçamk yapn gidin.
bunalmışsınız hep aynı şeylerden..

kv yönünden çok şanslınız maşallah..
Allah razı olsun derim her seferinde konu açıldığında, gerçekten çok iyi bir insan. Teşekkür ederim yorumunuz için.

X