- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
nerden başlasam bilemiyorum ama iyice kpana kısılmıs hissediyorum kendımı bn ıkıncı evlılığını yapmış bırı olarak bu evlılığımde de mutlu olamadım malesef eşimden bıraz ılgı sevgı bekledıkce benden daha da uzaklaştı aldattı benı yakaladım aılemın çevremın baskısı oğlumzun oluşu bı sekılde affettım çalışıyorum bu arada ogluma annem bakıyor kırk gunlukken teslım ettım şimdı 4 yasına gırcek bı kaç gun sonra ALLAHIM OĞLUMUN KADERI BAHTI GUZEL OLSUN uc senedır calışıyorum esıme destek oluyorum esım ne maas gununu soyler ne yardım eder doğru durust evı bn gecındırıyom kıra faturalar gıda vs. şimdıde çalıştıgım işyerı çok zor durumda burdakı ınsanlar bana ıyılık yaptılar zor zamanımda hep yardım ettıler işler çok kötu bısuru borc varmıs ödeymemış falan icralar bıarz once polısler patronun arabayıda göturdu ıkı aydır maaşımı alamıyorum aılemden bıraz borc aldım hallettım kıra vs seylerı ama bunaldım bu ay napcam kafam karışık esımle ayrı yasıyoz arada bı barışıyoz yıne bısey oluyor aılesının evıne gııdyor aılesıde onlarda kalmam için eve bı maas daha gırsın dıye derdındeler bn kabul etmedım ııcn sorunlu aramız bu kadar derdın arasında oğluma hıcvakıt gecıremıyom bnden kötusu yok ıı nıyetımle yaklastıkca bnden kötusu yok sımdı ALLAHIM YARDIM BN NAPCAM okadar bunaldım kı ne annelıgımı tadabıldım ne evlılıgımde mutlu olabıldım kafam karmakarışık sadece yazmak ıstedım dua edın benım ıcın çok ıhtıyacım var