Bunaldim

Bu defa tüm ailesi uzerime gelecek abisi ablasi babasi annesi ben onlarla basedemem
polis savcı karışınca işin içine hepsi o kadar müdahil olmaz herhalde.
aile karışınca onları da şikayet edersin.
çünkü başka çaren yok. ömür boyu dayak yiyip ağlayacak mısın?

polis savcı karışınca işin içine hepsi o kadar müdahil olmaz herhalde.
aile karışınca onları da şikayet edersin.
çünkü başka çaren yok. ömür boyu dayak yiyip ağlayacak mısın?
Bilmiyorum normal de birsey oldugu zaman abisi ablasi hemen benim uzerime gelir bundada gelirlerse daha cok.üzülürüm

Bilmiyorum normal de birsey oldugu zaman abisi ablasi hemen benim uzerime gelir bundada gelirlerse daha cok.üzülürüm
hayatım daha ne kadar üzülebilirsin ki?
kızın hep küçük kalmayacak. onun önünde de ölene kadar dayak yemeyi mi düşünüyorsun? kızın ele avuca geldiğinde kocan onu da dövmeye başlarsa tek yaptığın ağlamak mı olacak?
annen seni kurtaramıyor ama sen evladını kurtar lütfen.
korkunun ecele faydası yok. diyorum ya en fazla dayak yiyeceksin. polise savcıya git. artık susma.

samire daha ne kadar üzülebilirsin ki?
bu adam ve ailesi seni daha nereye kadar üzebilir ?
sen izin verdiğin sürece ve senin izin verdiğin yere kadar..

öylede dayak yiyorsun böylede git bari şikayet et.. azıcık eli kolu bağlansın ..
senin o kocan olacak hıyar varya aynısını senin kızına yapacak.. senin kızın arayıp yardım istediğinde az mı dövdü çok mu diye soracak..
birşeyler yapman lazım artık.. çünkü değişen bir durum yok.. yine barışacaksın 3 gün sonra yine dayak yiyeceksin.. kendine layık gördüğün hayat bu mu ?
babandan fayda yoksa kendi hakkını kendin arayacaksın..

samire daha ne kadar üzülebilirsin ki?
bu adam ve ailesi seni daha nereye kadar üzebilir ?
sen izin verdiğin sürece ve senin izin verdiğin yere kadar..

öylede dayak yiyorsun böylede git bari şikayet et.. azıcık eli kolu bağlansın ..
senin o kocan olacak hıyar varya aynısını senin kızına yapacak.. senin kızın arayıp yardım istediğinde az mı dövdü çok mu diye soracak..
birşeyler yapman lazım artık.. çünkü değişen bir durum yok.. yine barışacaksın 3 gün sonra yine dayak yiyeceksin.. kendine layık gördüğün hayat bu mu ?
babandan fayda yoksa kendi hakkını kendin arayacaksın..
Valla artik o kadar aci cektim ki evet hak ettigim hayat buymuş demekki

Kizini krese verip calissan bi ev tutsan 1+1 nafaka alsan bu adam seninde psikolojini bozuyor o cocukda benim gibi kavgasiz gun olmayan ailede buyuyecek ve kisiligini zor bulacak hepdemistm anneme keske bosansaydinizda bole ailede buyumeseydk
Darp raporu al polise git haddini bilsn densz adam defolsn gitsnnn

Kizini krese verip calissan bi ev tutsan 1+1 nafaka alsan bu adam seninde psikolojini bozuyor o cocukda benim gibi kavgasiz gun olmayan ailede buyuyecek ve kisiligini zor bulacak hepdemistm anneme keske bosansaydinizda bole ailede buyumeseydk
Darp raporu al polise git haddini bilsn densz adam defolsn gitsnnn
Keske elimde olsa herseye raziyim sokakta bile kalirim amA benim bosanmam demem babam tarafindan ölüm fermAnini.imzalamam demek yani ne.olursa olsun benim yanimda kalacaksin herseyi de benim yanimda çekeceksin der.babam öyle çekmekten se burda cekerim daha iyi benim icin

Keske elimde olsa herseye raziyim sokakta bile kalirim amA benim bosanmam demem babam tarafindan ölüm fermAnini.imzalamam demek yani ne.olursa olsun benim yanimda kalacaksin herseyi de benim yanimda çekeceksin der.babam öyle çekmekten se burda cekerim daha iyi benim icin
yani sen de annen gibi bir anne mi olacaksın, kızın da senin gibi mi yaşasın, istediğin bu mu?
kusura bakma da böyle annelik olmaz.

Samire darp raporu al mutlaka
Kenarda dursun
Sikayetini yap bakalim nolacak? O kocan olacak yasam formuna diyecek laf bulamiyorum gercekten
Baban da seni elin itinden dayak ye diye mi beslemis buyutmus acaba keske sorsaydin!

Samire darp raporu al mutlaka
Kenarda dursun
Sikayetini yap bakalim nolacak? O kocan olacak yasam formuna diyecek laf bulamiyorum gercekten
Baban da seni elin itinden dayak ye diye mi beslemis buyutmus acaba keske sorsaydin!
Ne bileyim o biz küçükken bile acimadi ki simdi mi aciyacak

Ben annem gibi olmayacagimi düşünüyorum
ama öylesin. ben bir fark göremedim.
baban senin zaten ölüm fermanını kocana vermiş, yavaş yavaş ölüyorsun hem ruhen hem bedenen.
annene iyi bak. senelerce sustu korktu, ne değişti onun hayatında? hala şiddet devam ediyor değil mi? sen yani kızı da şiddet görüyor ve elinden hiçbir şey gelmiyor.

Kocanız ne yapsa onun babanızın gözüne batmaz sizi savunmaz çünkü o daha beterlerini yapan bir adamdır mutlaka.
Eşinizle neden boşanamadığınızı bilmiyorum ama hayat böyle çekilmez Allah yardımcınız olsun

Back
X