Bunaldım

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
belki hayat gerçekten acımasızlaştı belki de ben artık herşeyi büyütmeye başladım . Ben insanları anlamıyorum . Bugün sınıftaki arkadaş grubumdan bir kızla birşey konuşuyodum ben o arkadaşımla konuşurken diğer bir arkadaşım saça bak ya erken kalksaydında düzleştirseydin dedi . saçimda çok gür ve dalgalı salık gitmidtim ama bunaldim diye tepemde küçük topuz toplamıştım .neyse dedim konuşmamın ortasinda böyle alakasiz biyerden alakasız bir yorum gelince doğal olarak keyfim kaçtı. aradan zaman geçti lavaboya gittik ders bitişi bu kız sabah aslında ütülediğim ama hafif kücük küçük kırışıklığı olan gömleğimi tutup .Arada ütüle bunu dedi dalga geçer gibi . Bilmiyorum anlamadim 3. senemiz ama çok yakın değilim arkadaş grubumla . Ama o kız benim stajdan arkadaşımdı gel gel diyerek kendi takıldığım arkadaş grubuma getirmiştim neyse belki daha öncede böyle şeyler yaptigi icin bana batmaya başlamıs olabilir .
Ders bitti yurda geldim . 2 senedir tanidigim baska bir odadan yurt arkadaşım vardı beraber takildik hep geçtiğimiz sene yurtta . odasindan hiç memnun değildi idareye dilekce felan yazarak bu sene benim odama geldi . Oda benim odadan başka bir arkadaşımla planlar yapiyor simdi bana sormuyor bile . Şu diziyi izleyelim mi bigün suraya gidelimmi kimse benle gelmiyo felan diyo zaten ikiside sigara iciyo bende giderim otururum yanlarinda bazen ama ikili muhabbete giriyolar ve konusmaya calissam bile ortak alanları olduğu icin pasifkaliyorum artık dedimki heralde arkadaşlarımı çok sahipleniyorum .Yada insanlar benim harika arkadaslarimi gorunce beni değersiz görmeye başlıyor . sizce hangisi.
ben bu arkadaş mevzularından gerçekten çok sıkıldım . Kendimi sözleri ve duyguları ciddiye alınmayan salak ve saf bir insan olarak hissetmeye başladım yada hissettirdiler .Çünkü bu söylediklerim asla benim yapabilceğim şeyler değildir .Çünkü insanların beni yanlış anlamasından yda kırılmalarından korkarim

belki hayat gerçekten acımasızlaştı belki de ben artık herşeyi büyütmeye başladım . Ben insanları anlamıyorum . Bugün sınıftaki arkadaş grubumdan bir kızla birşey konuşuyodum ben o arkadaşımla konuşurken diğer bir arkadaşım saça bak ya erken kalksaydında düzleştirseydin dedi . saçimda çok gür ve dalgalı salık gitmidtim ama bunaldim diye tepemde küçük topuz toplamıştım .neyse dedim konuşmamın ortasinda böyle alakasiz biyerden alakasız bir yorum gelince doğal olarak keyfim kaçtı. aradan zaman geçti lavaboya gittik ders bitişi bu kız sabah aslında ütülediğim ama hafif kücük küçük kırışıklığı olan gömleğimi tutup .Arada ütüle bunu dedi dalga geçer gibi . Bilmiyorum anlamadim 3. senemiz ama çok yakın değilim arkadaş grubumla . Ama o kız benim stajdan arkadaşımdı gel gel diyerek kendi takıldığım arkadaş grubuma getirmiştim neyse belki daha öncede böyle şeyler yaptigi icin bana batmaya başlamıs olabilir .
Ders bitti yurda geldim . 2 senedir tanidigim baska bir odadan yurt arkadaşım vardı beraber takildik hep geçtiğimiz sene yurtta . odasindan hiç memnun değildi idareye dilekce felan yazarak bu sene benim odama geldi . Oda benim odadan başka bir arkadaşımla planlar yapiyor simdi bana sormuyor bile . Şu diziyi izleyelim mi bigün suraya gidelimmi kimse benle gelmiyo felan diyo zaten ikiside sigara iciyo bende giderim otururum yanlarinda bazen ama ikili muhabbete giriyolar ve konusmaya calissam bile ortak alanları olduğu icin pasifkaliyorum artık dedimki heralde arkadaşlarımı çok sahipleniyorum .Yada insanlar benim harika arkadaslarimi gorunce beni değersiz görmeye başlıyor . sizce hangisi.
ben bu arkadaş mevzularından gerçekten çok sıkıldım . Kendimi sözleri ve duyguları ciddiye alınmayan salak ve saf bir insan olarak hissetmeye başladım yada hissettirdiler .Çünkü bu söylediklerim asla benim yapabilceğim şeyler değildir .Çünkü insanların beni yanlış anlamasından yda kırılmalarından korkarim
kimseye fazla değer vermeyeceksin canım boşa dememişler 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satarlar diye

Uzaktan birbirlerine gireceği günü bekle ;) böyle seyler genelde böyle sonuçlanır.

daha kötüleri başıma geldi o yüzden hiç takılma gün gelecek yalnızlık güzelmiş diyeceksin :D nerden bulaştım şu şirretlere diyeceksin uyar sınıf arkadaşlarını bir daha yapmazlarsa kendileri bilir yok yaparlarsa uzaklaşırsın dünyda arkadaşlık yapacak insanmı kalmadı salla gitsin .d

Aynen hiiiç takma arkadaşlık faso fiso herkes gelip geçiyor kimseye hakettiğinden fazla değer verme 1 2 dostun varsa yeterli gerisini salla bacım, ben bunu anladım şu üniversitede.

Çok iyi dostların ve süper arkadaş ortamların olduğu zaman bu günleri gülerek hatırlayacaksın.
O yüzden ergen tripli arkadaşlarını boşver sen:KK66:

Kendi başına takılabilirsin o samimi olanlar bir aya kalmaz birbirlerinde girerler kesin

kimseye fazla değer vermeyeceksin canım boşa dememişler 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satarlar diye

Uzaktan birbirlerine gireceği günü bekle :KK66: böyle seyler genelde böyle sonuçlanır.

daha kötüleri başıma geldi o yüzden hiç takılma gün gelecek yalnızlık güzelmiş diyeceksin :KK70: nerden bulaştım şu şirretlere diyeceksin uyar sınıf arkadaşlarını bir daha yapmazlarsa kendileri bilir yok yaparlarsa uzaklaşırsın dünyda arkadaşlık yapacak insanmı kalmadı salla gitsin .d

Aynen hiiiç takma arkadaşlık faso fiso herkes gelip geçiyor kimseye hakettiğinden fazla değer verme 1 2 dostun varsa yeterli gerisini salla bacım, ben bunu anladım şu üniversitede.

Çok iyi dostların ve süper arkadaş ortamların olduğu zaman bu günleri gülerek hatırlayacaksın.
O yüzden ergen tripli arkadaşlarını boşver sen:KK66:
Zaten öyle insanlara kolay değer vermem arkadaşlık konusunda ama birileri insan olduğu için sırf kırmamaya çalısırım . ki benim arkadaşlarımla hergün yaşadığım kırıcı olaylarin sadece birkaçı bunlar .Yani bi insani niye ezmeye layik gorurler anlamiyorum geçenlerde burda yine bir konu açmıştım çocukluk arkadasım mal mısın taklit mi yapiyosun demisti sinirlenmistim . Sonra aramız bozuldu ve düzeldi ama eskisi gibi değil . Oda ne gariptirki onlara geçen gün oturmaya gittik ablamla bana hosgeldin dedi hemen sarildi birakti ablamla uzun uzun sarildilar :) Paranoyak mıyım salak mıyım yoksa insanların üslupları veya sorunlara yaklaşımları ve çözüm yollarimi kiriyor beni bilemedim ..

Sanırım böyle şeylere algını açınca daha fazla fark edip rahatsızlık duymaya başlıyorsun. İnsanların her davranışına anlam yükleme boşver. Sınıf arkadaşının yaptıklarına da muhakkak karşılık ver. Sanane de biraz sözünü tartsın bundan sonra. Yurt arkadaşlıkları zaten okul bitince eskisi gibi olmuyor dert etme. Okuldan daha önemli yurt bence orada iyi anlaşmak lazım ama kırılıyorsan al karşına konuş. Kızlar ikili diyalogda kalıyorlarsa aloooo ben de burdayım de. Ben de 4 yıl yurtta kaldım çoook arkadaş ortamı değiştirdim. Bir iki tane sağlam dostum vardı grubumuza kimisi geldi kimisi gitti. Yeni arkadaş grubu oluştur çok sıkıldıysan da.

Merak etme uzule kirila kalbin buyuyor olgunlasiyorsun iste boyle boyle sende insanlari kirmaya alisiyorsun dilin açılıyor yüreğin genişliyor tahammül edemiorsun iste ozmaan ayaklarin saglam basinca buyudugunu hissediyorsun hersey yavas yavas insanlardan darne yiye yiye tecrübee edeceksin.. Bazi insanlar acimasizdir senin kirmadigin kalbi iki dakkada kirarlar.. Kendini ezdirme emin ol yeter..

Back
X